Dim Weeping

amitais

New member
ועוד מילה לגרזן

משתמע מתגובתך שעובי היד גורם לבחורה להראות לא אינטיליגנטית.

GodOfWar

New member
תודה על ההשקעה

אני מעריך את הביקורת של שניכם :] אני לא בטוח שאני מסכים בקשר לעיניים : / ה- paint-over שצירפת זה פשוט לא איך שרציתי שהיא תיראה (מצורף תקריב של הפנים). בקשר ליד, אז מה שאמיתי אמר - וגם בגלל הפרספקטיבה הלא רגילה, זה בעקרון הגודל (חקרתי הרבה תמונות לפני ואחרי שציירתי), אבל באמת אני מסכים עם אמיתי בקשר לטקסטורה שלה. אבל אני לא חושב שהקיפולים של המרפק זה העניין (לא יראו אותם ממש מהזווית הזאת), אבל אולי אני אתקן מאוחר יותר :] -GoW-

הגרזן

New member
בבקשה

הסכנה כשעובדים עם הרבה תמונות היא שיש נטייה להסמתך על הרפרנס יותר מידי ולשכוח את הציור,שעומד רק במבחן ההגיון הפנימי של עצמו, למעשה ההערה שלי היא סיגנונית - ולא שיפוטית - עיניים קרובות היא בחירה לגיטימית, וכל עוד זה נעשה במודעות אז אין בעיה. amitais - לא ברור מדוע אתה מתעקש לרדת לפסים אישיים, (אגב - ההרצאה היתה מצויינת)

GodOfWar

New member
מסכים איתך

ואני לא חושב שהסתמכתי יותר מדי על תמונות. הזווית הייתה מעט טריקית ולכן חקרתי את המבנה והצורה של היד בתנוחות דומות ממספר תמונות, להבדיל מרק להעתיק את התמונה - שזו בהחלט לא הנקודה שעומדת מאחורי השימוש בתמונות רפרנס, כמו שאני נוהג 'להטיף' להרבה אנשים. דרך אגב, אם הערה מסויימת שלך היא סגנוניות יותר ממהותית, אז אני אעריך את זה אם תגיד זאת מיד, כדי שאני לא אפרש את מה שאתה אומר בצורה אחרת. -GoW-

natalut

New member
אולי שונה מעט מהסגנון הרגיל

אבל בהחלט מדהים כרגיל:] מה שכן אני מסכימה שיש משהו מטריד בקשר לידיים... זה דבר שקפץ לי לעיניים כשפתחתי את הציור בהגדלה.. ממ יכול להיות שביד הרחוקה יותר יש מין קונטור ברור מידי שהפריע לי...אבל לא בטוחה שזו הבעיה..:/ בכל מקרה ממש ממש יפה!

למעלה