Dim Weeping

GodOfWar

New member
Dim Weeping

קצת שונה מכרגיל :] צוייר בפוטושופ כמובן. -GoW-

מתלהב

New member
עדיין רואים שזה אתה. אגב, איזה סוג

טקסטורה התכוונת לתת לספה הזאת? אבן? עץ? אני מהמר, בינתיים, על האפשרות הראשונה..

מדהים

האם ציירת את זה ממש ,או שסרקת תמונה וצבעת אותה ?? ?(יש לי ידע בציור ,אבל אין ידע בגרפיקה ממוחשבת ...)

שוב אני ...

תודה על התגובה ואולי תוכל להסביר לי קצת- מה פרוש לצייר ממש במחשב ?? ואיך גם אני יכולה לרכוש את הידע הזה . תודה

preacher

New member
כן, ממש-ממש לצייר

להזיז את העכבר - או יותר טוב, עט על לוח גרפי - ממש כאילו הוא היה מכחול או עיפרון.

ממש לצייר

בשבילי זה סינית. האם למדת את זה (ואם כן אז היכן ?),או שמתוך תחביב אתה מתעסק בזה .

preacher

New member
לא למדתי, התחלתי כתחביב

ציירתי עם ג'ויסטיק על מחשב אפל II עוד בשנת 83 מאז התקדמתי קצת בידע וציוד, היום אני גם עובד בזה, בערך. אם את כבר מציירת ב"מציאות" יהיה לך קל מאוד - תקני לוח גרפי, המודלים של WACOM באים כבר עם גרסה פשוטה של תוכנת ציור PAINTER שתומכת בכל מיני אפקטים דמויי ציור קלאסי, גיר, שמן מים וכו'. לא צריך הרבה אימון לזה - הבעיה היחידה זה ללמוד לצייר על הלוח ולהסתכל למקום אחר, המסך.

תודה

אם כך יש לך כשרון .כי אתה מבטא מאוד יפה את האור והצל ,העומק וכו' כל האפקטים ,שהופכים את הציור לאמיתי. תודה על הטיפ .כנראה שאני אנסה את זה ,זה נראה לי עולם קסום ומענין.

זה כשרון אדיר

אם היא ציירה את זה לבד ,זה יותר כישרון של ציור .זה נראה כאילו שהיא סרקה תמונה אמיתית ועיבדה אותה במחשב .

preacher

New member
תודה רבה מאוד...

במיוחד תודה כי... אין כרגע בפורום שום יצירה שלי! (רמז: שימי לב לשם המשתמש איתו את מדברת... כאן זה פורום, יש יותר מאדם אחד...)

הגרזן

New member
מרשים, אבל

העניים קרובות מדי, היד עבה ולא פורפורציונלית מה שגורם לדמות להראות פחות חכמה ואלגנטית מאופן הציור והטכניקה. או במילים אחרות

amitais

New member
אני מסכים בעניין העיניים

אבל לא בעניין היד. היא לא נראית אנורקטית, היא בחורה נורמלית. תסתכל על חברה שלך. מה שלי הפריע ביד זה העובדה שהצביעה גורמת לה להיראות כאילו היא מגולפת בעץ. יעזור אם תסמן את החריץ של הקפל שנוצר בקיפול של היד (בצד הפנימי של המרפק), היכן שעודפי השומן נפגשים ונצמדים.

למעלה