?Did You see THIS Coming

westend girl

New member
?Did You see THIS Coming

אחרי ימים של ספקולציות ולילות ללא שינה, אתמול נודע באופן רשמי שהפט שופ בויז אכן יגיעו לישראל להופעה אחת ב-21 ביוני. בנוסף, אתמול יצא לרדיו הסינגל השני מתוך האלבום YES, שנקרא "Did You See Me Coming?" ועותק שלו או של האלבום יכול להיות שלכם!
מה צריך לעשות?
ברוח השיר ?Did You See Me Coming, אתם מוזמנים לספר בתגובה להודעה לאן הייתם לוקחים את חברי הפט שופ בויז, ולפרט מדוע ומה בדיוק הייתם עושים שם ו/או מראים להם.
ניתן להשתתף בפעילות החל מהיום ועד ליום ב' 1.6.09, בשעה 23:59.
ביום ג', 2.6.09 תבחר הנהלת הפורומים את 3 התגובות המגניבות, מקוריות, משעשות ומושקעות ביותר שיזכו את שולחיהן בעותק של האלבום YES, מתנת "הליקון".
בנוסף, 3 גולשים נוספים יזכו בפרס ניחומים - עותק של סינגל הפרומו Did You See Me Coming?, גם הוא מתנת "הליקון".
במקביל להעלאת הסיפורים לפורום, יש לשלוח מסר עם הכותרת "פט שופ בויז" לכינוי "תפוז אנשים מודיע". שימו
: גולש שלא ישלח מסר לא יוכל לזכות בפרס.
תקנון הפעילות: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1484811

Barrel of a Gun

New member
יהההה מגניב. זה היה ברשימת הקניות שלי

אני אחשוב על רעיון מקורי ואשלח.

Barrel of a Gun

New member
חשבתי חשבתי והחלטתי לאן

הייתי לוקחת כריס ואת ניל למקומות שהם לוקחים אותי בכל אחד מהשירים שלהם. למשל... לקייטנה שעבדתי בה כשהייתי בכיתה ט' וגיליתי את west end girls בזכות מדריך שעבד איתנו (והייתי קצת דלוקה עליו) ומאוד אהב אותם, ומאז בכל פעם שאני שומעת את השיר הזה אני מחייכת ונזכרת בימים ההם. לחוף הים בתל-אביב, שם הייתי יושבת עם דיסקמן ולומדת בע"פ את כל השירים מ-Realease כשהוא יצא ושמה בריפיט את "הום אנד דריי" ועכשיו כשאני שומעת שירים מהתקופה הזו בא לי ללכת לים. והייתי לוקחת אותם לאכול במסעדת איכרים ברמת הגולן, שהייתי בה עם חבר טוב שנהרג שנה אחר כך בתאונת דרכים ומאוד אהב את Miracles ובזכותו זה גם אחד השירים שלהם שאני הכי אוהבת, שעד היום מחניק לי את הגרון. חוץ מזה שממש טעים שם והנוף מדהים. יצאתי נשמעת קצת מלנכולית, אבל אני לא, יש להם הרבה שירים שמזכירים לי תקופות ואנשים, כמו שעברי שר ב"תמיד אהבה". [גם אני לא אזכה, היה נחמד לעשות את הטיול הזה בראש
]

speed22

New member
אני הייתי לוקח אותם ל..../images/Emo45.gif

אני הייתי לוח אותם לכותל כי לשם כל האנשים החשובים מגיעים... הייתי לוקח אותם לחוף הים באילת שיראו איפה הבנות הכי יפות.. והייתי לוקח אותם למצדה שיעלו למעלה ויהיה להם קצת אקשן...

speed22

New member
הייתי לוקח אותם לקיסריה

הייתי לוקח אותם לאמפי בקיסריה ואומר פה תהיה אחת ההופעות הכי טובות שלכם...

ballack2

New member
אממ

שמתם לב שאין קשר בין ההוראות של המבצע פה לבין ההוראות בתקנון??? בתקנון בכלל כתוב להעלות תמונה

westend girl

New member
../images/Emo41.gif תוספת חשובה ../images/Emo41.gif

במסר שיש לשלוח לכינוי "תפוז אנשים מודיע" יש לרשום פרטים אישיים למקרה שתזכו: שם מלא וכתובת למשלוח דואר.

mikej007

New member
../images/Emo34.gif כמובן שהייתי לוקחת אותם לבלות בת"א

בדיזינגוף, שינקין וסיבוב מועדונים
, אח"כ לאתרים קדושים בירושלים ולנגב חומוס בחומוס לינה בשוק
ולבסוף לסופ"ש באילת
עם טיול גמלים וג'יפים מסורתי וכמובן ביקור בריף הדולפונים
! ואם ישאר זמן אז להופעה קצרה ודואט עם המתמודדים החדשים של כוכב נולד 7 ו
טי-וי| וזהו!

tzikey

New member
../images/Emo222.gifפט שופ בויז בואו ניסע../images/Emo220.gif

אני הייתי לוקח אותם ליורודיסני פאריז אם רק הייתי מוצא את מי שאותנו יטיס נכנסים למגדל האימה ועולים יחד במעלית ניל טננט, כריס לאו, אני וגם חברתי רונית המעלית עפה כלפי מעלה בטיל וואי בזווית העין קלטתי את סיל טוב אז בקיצר אם אתם אוהבים קצת פחד אנחנו יכולים לבלות טוב מאוד ביחד

Volldemort

New member
לאן הייתי לוקח את הפט שופ בויז?

יום א':
המסלול שלנו ברחבי ארץ הקודש יתחיל בת"א, בסימן ה"אותנטיות הישראלית" (יש כזה דבר?
). נתחיל בשופינג מהיר בעזריאלי, ומשם נמשיך לניגוב חומוס ב"חומוס אבו-דאבי". בצהריים נשתזף בצוותא על חוף הילטון ולעת ערב נתכנס בגן העצמאות, משם אשחרר אותם לחופשי לטרוף טרף ולהשתובב כאוות נפשם. |שובב| מגיע להם אחרי יום כזה עמוס, לא?
יום ב':
לאחר הביקור במרכז, נגיע לבירת ארץ חמדת אבות - ירושלים. לאור שחר נבקר בכתל המערבי בו הם יניחו פתק, וכשהמוני מתפללים יגיעו נחמוק בזהירות (מצוידים במשקפי שמש על מנת שלא יזהו אותנו, אכן קשים הם חיי הסלבז) ונאכל ארוחת בוקר ב"יטבתה" בקניון מלחה - אנא סלחו לי ירושלמים יקרים שאינני מכיר מקומות אחרים בירושלים לאכול בהם ארוחת בוקר. בצהריים נכנס לכנסיית שקר-כלשהי ונתפעל מהיופי והארכיטקטורה והמופלאות היצירתית ועוד שטויות. לאחר שיימאס להם, נחזור חזרה למרכז ואשחרר אותם לחקור את נפלאות התחנה המרכזית הישנה, אחרי הכל הם התעייפו מהיום המייגע הזה, ומגיע להם ליהנות קצת, לא? |שובב|
יום ג' ואחרון
את הביקור נסיים בצפון הארץ. נגיע לחיפה, נבקר בגנים הבאהיים המדהימים ביופיים הטובלים בירוק-צהוב-סגול-כחול ועוד צבעי הקשת. בצהריים נאכל קישקע וגפילטע פיש אצל דודה חנה תוך כדי התפעלות מדירת השניים וחצי חדרים המתקלפת שלה ונשאף בחדווה את ריח הטלק באוויר. את הביקור נסיים שוב בת"א שם הם יבקרו במועדון גייז, ירקדו עד אור הבוקר ויהנו כמו שלא נהנו מעולם |שובב|

Volldemort

New member
אוי איזה כיף

נהרסה לי ההודעה בגלל ה|שובב|ים האלה. דמיינו שכולם מתחלפים ב-

Noam S

New member
Do i have to? ../images/Emo13.gif

הייתי לוקח אותם West (איטס פיספול דר) ולדעתי האישית it's a sin שלא לקחת אותם West אנד גירז ל-suburbia (ליתר דיוק!)... אגב, אני שמח שהם מגיעים! i'm loosing my mind ! כמה אפשר לחכות כבר? אה?!? a man could get arrested!!! בכל אופן thats my impression
אפרופו הפט שופ בויז i want a dog
אקרא לו פנינרו
anyway... הערב כנראה היה מסתיים בחוף הים, והיינו מאזינים לגלים, לשקט, מתבוננים בירח, והייתי אומר להם, חבר'ס, שמעתם מה שאני שמעתי? it's the sound of the atom splitting
כי אחרי הכל טונייט איז פור אבר!
נ.ב להנהלת הפורמים, רק למקרה שלא אבחר אהמ אהמ you know where you went wrong
אני מודע לזה שיש כאן too many people, אבל...אהמ אהמ jack the lad ... כאילו דא...

Lady in red2

New member
היה עדיף אם

הייתם שואלים את השאלה הזאת על דפש מוד, לקראת ההופעה שלהם, במקום ה-Strangelove.

westend girl

New member
רק שהשאלה הזאת לא קשורה

לשום שיר של דפש מוד שאת הסינגל שלו אנחנו מחלקים כאן

יאללה, הייתי לוקח אותם ל...

להצטרף אלי, לג'וגינג הלילי שלי!
באיזה 11בלילה, הליכה נינוחה ונעימה, באיזור שמשקיף על כל מפרץ-חיפה והלאה... ומסביר ושואל: למה כולם ישר מרכז?! תראו איזה מקום נפלא זה הצפון!
אם ישאלו מה זה הריחות המוזרים שמגיעים מהבתי-זיקוק, ישלי כבר תירוץ (זה החייזרים באים, עושים ת'צרכים שלהם ובורחים)

שני פ

New member
הייתי לוקחת אותם..

להכיר את המישפוחה שלי, כדי שהמישפוחה סוף סוף תבין מי הצמד הזה שהעיף לבת שלהם את הראש מאז גיל 16

אני ממש רוצה את הסינגל. :)

את האלבום כבר יש לי, אבל יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות סינגלים מהאלבום החדש או הקודם בארץ? כי חיפשנו ובכל מקום אמרו לנו שאין... אני אשמח לזכות בפרס ניחומים. :) אני הייתי לוקחת אותם לבית שלי, ומראה להם את האוסף פט שופ בויז של אמא שלי. יש לה ארון מלאאא דיסקים וסינגלים שלהם, יש לה מלא פוסטרים, תמונות ענקיות שלהם על הקיר בחדר, אפילו כרטיסי טלפון (טלכארד קוראים לזה?) מאנגליה עם תמונות שלהם, משהו שנראה לי שיצא רק במאה עותקים... את רוב הדיסקים יש לה פעמיים או יותר כי היא פעם זכתה ברדיו בחבילה ענקית עם כל הדיסקים שלהם שיצאו עד אותה תקופה וחלק מהסינגלים, השאלה ששאלו אותה הייתה מה משותף בין ניל לבין עוד מישהו, לא זוכרת מי, והיא הצליחה לנחש שהם למדו באותו בית ספר. חוץ מזה יש לה איזה דיסק בערך ארבע פעמים, כי הוא יצא בארבע עטיפות שונות (אותו דיסק בדיוק) והיא קנתה אותו ארבע פעמים רק בגלל העטיפה, ויש לה עוד כמה דיסקים שהיא קנתה רק בגלל שהיו כמה מהדורות. היא גם הייתה בהופעה שלהם בחו"ל פעמיים (טסה לאנגליה רק בשביל זה) ושמרה עדיין את הכרטיסים. היא ממש הייתה שמחה לפגוש אותם, אז גם בלי קשר לאוסף היה שווה לקחת אותם הביתה רק בשביל להגשים לה חלום. :)

למעלה