הייתי לוקח אותם ל...
ביום הראשון לוקח אותם לגני התערוכה בתל אביב שם הייתי מראה להם איפה הם צריכים להופיע . הייתי מסביר להם שזה המקום שבו הופיעו כל האמנים הגדולים בעולם כמו blue man group , דרים ת'אטר , כריס קורנל, ניין אינץ' ניילס. משם הייתי לוקח אותם במרחק זמן קצר למשרד תפוז, ברמת גן כדי שיחתמו להם על הדיסקים בהקדשה אישית . הייתי מסביר להם שאתר תפוז, הוא אחד מהאתרים המובילים בישראל. כשהלהקה הייתה מסיימת לתת את ההקדשות , והלחיצת יד לדן חן מנכ"ל תפוז, משם נמשיך ל מלון שרתון הגובל בין תל אביב לרמת גן , שם היו נהנים האורחים המיוחדים מיחס חם שלא היו שוכחים אותו הרבה זמן. מאחר שהאורחים הגיעו ל-2 ימים בלבד, ביום השני הם יגיעו למקומות הבאות: בבוקר להכותל-שם הם הטמינו את בקשתם מבורא עולם. לאור העובדה שלמדו ממקרים קודמים (בוש), הייתה אבטחה סביב המיקום המדויק שהוטמן והמצלמות לא הורשו לצלם . בכותל הם פגשו קבוצה מעריצים שחיבקה אותם , וביקשה מהם לבקר לפחות פעמיים בשנה. משם המשיכו ליד ושם -הם הצטערו לשמוע על העוול שנגרם לעם היהודי, וביקשו שזה לא יקרה שוב עוד לשום עם . הם הזכירו בדברים גם את השואה שקרתה לארמנים. בצהריים הם נפגשו לארוחה באחת ממסעדות הירושלמיות המוכרות ביותר, אך בעל המסעדה ביקש שלא לפרסם את שמה כדי שלא יגיעו אלפי מעריצים למקום. העיתונות משום מה נענתה לבקשתם. במסעדה הם פגשו את מנכ"ל הליקון רוני בראון, ואת המפיק הישראלי של חברת Aive Productions ששמע מהם את הרצון האמיתי שלהם לא להגיע רק לטיול , אלא גם להופיע בפני הישראלים. בתום הארוחה הם הובלו אחר כבוד לעבר גן החיות התנכ"י , שם ראו חיות שהם אוהבים. כריס לואו סיפר למנהל גן החיות , כי יש בביתו מספר חיות והוא נורא אהב להיות בגן החיות. בערב הם הובלו לטיסה בנתב"ג , ואמרו בעברית: שלום ישראל אהבנו להיות פה. לסיום, אמרו באנגלית, כי הם יחזרו לפה ממש בקיץ הקרוב, כנראה ביולי ושהעניין יסגר בקרוב. הם הוסיפו כי הם מעדיפים את גני התערוכה ולא את איצטדיון רמת גן, כי שמה יש יותר אפשרויות של הופעה ולא הוסיפו הסבר למה הם מתכוונים.