?Did You see THIS Coming

שני פ

New member
אמא שלך מגניבה אותי!

היא הייתה בהופעות שלהם בישראל? נכנסה מאחורי הקלעים? אגב, זו לא בעיה להשיג את הסינגלים בחו"ל אבל נאחל לך שתזכי

איי איי כמה חבל, אהה?!;) ש...

לא הוספתי בסיפור האישי, שגמלי יש את כל התקליטים שלהם?! (כן, תקליטים, מה אעשה?! אני ייצור שחי בשנות ה-80;)

היא הייתה בשתי ההופעות בישראל

אבל היא לא נכנסה למאחורי הקלעים כי לא ממש היה לה איך... והיא פעמיים טסה לראות הופעות שלהם באנגליה, אני לא באתי כי הייתי קטנה מדי, והיום לצערי כבר אין לנו כסף לטוס לחו"ל. אבל לפחות אפשר לראות אותם בארץ, גם זה משהו. :)

X raz X

New member
אני הייתי לוקחת אותם ל...

הייתי מארגנת בגג של עזריאלי במה ענקית ובה מלא קהל שחיכו כבר שהם יגיעו לארץ . כל המעריצים ועוד אנשים חשובים ומפורסמים בישראל שיבואו לקבל אותם בכבוד ויעשו להם הכרות עם אנשים מפורסמים בישראל.

../images/Emo13.gif אני

הייתי לוקח אותם למוזיאון 'יד ושם'. מצד אחד, הייתי רוצה להראות להם את כל העדויות מתקופת השואה, מצד שני הייתי מראה להם דווקא את המוזיאון הזה כדי להראות להם כמה העם היהודי התפתח וכמה הוא חזק, מפני שהוא מסוגל להקים מוזיאון כזה. לדעתי, עצם הקמתו של מוזיאון מהסוג הזה דווקא במדינת ישראל מעיד על כמה מדינת ישראל יציבה, ויתרה מכך העם היהודי - עם יציב.

הייתי לוקח אותם ל...

ביום הראשון לוקח אותם לגני התערוכה בתל אביב שם הייתי מראה להם איפה הם צריכים להופיע . הייתי מסביר להם שזה המקום שבו הופיעו כל האמנים הגדולים בעולם כמו blue man group , דרים ת'אטר , כריס קורנל, ניין אינץ' ניילס. משם הייתי לוקח אותם במרחק זמן קצר למשרד תפוז, ברמת גן כדי שיחתמו להם על הדיסקים בהקדשה אישית . הייתי מסביר להם שאתר תפוז, הוא אחד מהאתרים המובילים בישראל. כשהלהקה הייתה מסיימת לתת את ההקדשות , והלחיצת יד לדן חן מנכ"ל תפוז, משם נמשיך ל מלון שרתון הגובל בין תל אביב לרמת גן , שם היו נהנים האורחים המיוחדים מיחס חם שלא היו שוכחים אותו הרבה זמן. מאחר שהאורחים הגיעו ל-2 ימים בלבד, ביום השני הם יגיעו למקומות הבאות: בבוקר להכותל-שם הם הטמינו את בקשתם מבורא עולם. לאור העובדה שלמדו ממקרים קודמים (בוש), הייתה אבטחה סביב המיקום המדויק שהוטמן והמצלמות לא הורשו לצלם . בכותל הם פגשו קבוצה מעריצים שחיבקה אותם , וביקשה מהם לבקר לפחות פעמיים בשנה. משם המשיכו ליד ושם -הם הצטערו לשמוע על העוול שנגרם לעם היהודי, וביקשו שזה לא יקרה שוב עוד לשום עם . הם הזכירו בדברים גם את השואה שקרתה לארמנים. בצהריים הם נפגשו לארוחה באחת ממסעדות הירושלמיות המוכרות ביותר, אך בעל המסעדה ביקש שלא לפרסם את שמה כדי שלא יגיעו אלפי מעריצים למקום. העיתונות משום מה נענתה לבקשתם. במסעדה הם פגשו את מנכ"ל הליקון רוני בראון, ואת המפיק הישראלי של חברת Aive Productions ששמע מהם את הרצון האמיתי שלהם לא להגיע רק לטיול , אלא גם להופיע בפני הישראלים. בתום הארוחה הם הובלו אחר כבוד לעבר גן החיות התנכ"י , שם ראו חיות שהם אוהבים. כריס לואו סיפר למנהל גן החיות , כי יש בביתו מספר חיות והוא נורא אהב להיות בגן החיות. בערב הם הובלו לטיסה בנתב"ג , ואמרו בעברית: שלום ישראל אהבנו להיות פה. לסיום, אמרו באנגלית, כי הם יחזרו לפה ממש בקיץ הקרוב, כנראה ביולי ושהעניין יסגר בקרוב. הם הוסיפו כי הם מעדיפים את גני התערוכה ולא את איצטדיון רמת גן, כי שמה יש יותר אפשרויות של הופעה ולא הוסיפו הסבר למה הם מתכוונים.

topjob1

New member
היתי לוקח אותם ל...../images/Emo107.gif

לחנות חיות מחמד..
סיור בגן התנכ"י בירושלים..יעשה את העבודה... הסיבה:אם הם קראו לעצמם כך-הם יתלהבו מהרעיון..
("קצר וקולע..ארוך וצולע..")

evilihi

New member
אלי הביתה

לשחק בנינטנדו ווי. יהיה נחמד לראות אותם על ה BALANCE BOARD

kashat13

New member
מסע בארץ בעקבות להיטי העבר שלהם

מתנצל מראש שלא הוזכרו כל הלהיטים שלהם... נתחיל את המסע עם להיטם הראשון: west end girls - שלטענתם קיבלו השראה מהשיר: The Message - Grandmaster Flash, כך שעם נחיתתם בארץ אמסור להם את The Message - ההודעה הבאה שיש להם כאן מועדון מעריצים נאמן שאוהב אותם כבר 25 שנה, מהלהיט המדהים הזה. נמשיך את הסיור עם: Love Comes Quickly - כן, נכון שזה נדוש, אבל כמה שהתאהבנו בהם בכזאת מהירות, בקול היחודי של ניל טננט שחוגג בקרוב יומולדת 55 ועדיין נשמע במיטבו. תחילת הסיור ביריחו Opportunities Let's Make Lots Of Money - אקח אותם לקזינו כי לי יש את המח ולהם את המראה וביחד נעשה בקזינו הרבה כסף...))). לאחר שהצטיידנו בכסף, ניסע לשכונת התקווה ולכרם התימנים Suburbia - אזורי הפרברים בתל אביב וננגב ביחד חומוס עם שיפודים על האש בארוחת ערב. לקראת הלילה נעשה להם נסיעה לחיי הלילה של תל אביב לאזור תל ברוך והתחנה המרכזית הישנה It's A Sin - לראות מהצד את חיי החטא של אזורים נחשכים בלילה. נמשיך איתם למועדון לילה ססגוני עם זמרים ורקדניות לבושות בבגדים נוצצים בעקבות הקליפ ללהיטם: What Have I Done To Deserve This עם דסטי ספרינגפילד, כי הם באמת עשו הרבה ומגיע להם. הסיפור מאחורי הלהיט Rent מביא סיפור אהבה נצלנית על אנשים שחיים על חשבון אחרים: אני אוהב אותך ואתה תשלם את שכר הדירה שלי. זה סיפור שבטח הרבה מכירים או חוו בעבר. פה אוכל לספר להם על המצב הקשה בארץ וכמה קשה להרבה משפחות לעמוד בשכר הדירה וניפרד כשיילכו לישון בבית המלון שסידרו להם. את הבוקר שלמחרת, נתחיל בנווה אילן בתחנת אלביס פרסלי המפורסמת כשברקע נשמע את Always On My Mind - הלהיט המפורסם של אלביס שהם חידשו כעשור לאחר מותו של המלך. Heart - כל פעם שאני שומע אתכם שרים,ליבי באמת מחסיר פעימה, כמו השיר עצמו. כהמשך לביצועים מחודשים של הלהקה גם ללהקת U2 - המשך הסיור איתם יהיה ברחובות יפו העתיקה Where The Streets Have No Name - ברחובות שקרויים לפי מזלות ולפי מספרים במקום שמות. ובחידוש ללהיטם של אנשי הכפר Village People אקח אותם לשפת הים לסיור חופים במערב ארצנו Go West עם טיול במרינות ושיט ביאכטה. ולסיום הסיור כשניל טננט ישאל אותי: Did You See Me Coming אמסור לו ולכריס לואו שיותר מ-20 שנה חיכינו לרגע הזה שאכן "נראה אותם מגיעים" לישראל.

perichen

New member
סיור פט שופ בויז

עם נחיתת נערי חיות השעשועים או חיות המחמד, כפי שתרגמו אותם בתרגום מוזר לעברית, את פניהם יקבלו 2 כלבים מאולפים שיושיטו להם יד (רגל) לשלום וילוו אותם ללובי של שדה התעופה, שם, בחדר האחמ"ים, ימתינו 2 חתולים סיאמים שיחכו לליטוף של 2 חברי הלהקה. לאחר שישימו את כל הציוד שלהם בחדרים של בית המלון, 2 הכלבים המאולפים ילוו אותם לחנות חיות שנמצאת קרוב לבית המלון לצילומים ליד החיות שלמכירה. בערב ניקח אותם לספארי ברמת-גן לסיור ליילי מיוחד שקיים באתר. לאחר ארוחת הבוקר למחרת, ניקח אותם לרכיבה בחוות סוסים שקרובה למלון שבו הם שוהים ולאחר מנוחה בחדר, נמשיך איתם לפארק הקופים בבן-שמן ואחר כך לצפארי לראות את פארק הציפורים הגדול עם מופע מרהיב של תוכים מאולפים. ביום השלישי והאחרון שלהם בארץ, ניקח אותם להופעת קרקס החתולים הרוסי, שיגיע שוב, במיוחד עבורם,להופעה נדירה של חתולים מאולפים. את סיום הביקור, כמובן, ילוו שוב 2 הכלבים המאולפים עד לעליה לטיסה שלהם ליעד הבא. אני בטוח שבהופעות במדינות הבאות, כבר יהיה להם מה לספר על הסיור היוחד שהם חוו אצלנו בישראל.

picaresque

New member
הייתי לוקח אותם למזרח ירושלים, לחומת ההפרדה.

ניל הרי דיבר על זה עוד בראיון הראשון שלהם בארץ עם האלבום החדש, כשעדיין לא היה תאריך להופעה בת"א. באותו ראיון הוא השווה בינה לבין חומת ברלין וחומות היסטוריות אחרות שנכפו על אוכלוסיה מקומית, וטען שגורלה נחרץ ליפול כמו שאר החומת הנ"ל. לניל יש כידוע תואר ראשון בהיסטוריה אבל הוא לא ראה מעולם את החומה במו עיניו. אז הנה הזדמנות לתקן את המעוות, כשהחומה עדיין על תלה עומדת. מי יודע, אולי הביקור הזה יעניק להם השראה לחומר חדש. איזו יצירה פוטוריסטית מחשמלת בסגנון "מדברים על שלום, אף אחד לא מדבר על צדק" או בשפתם העדכנית: Dove etc....

ODANOS

New member
הייתי לוקח אותם למיני ישראל

הייתי לוקח אותם למיני ישראל בכדי שיספיקו לראות את כל הארץ בזמן קצר... ואם כבר בכיוון ירושליים עוצרים באבו גוש לאיזה חומוס טוב... PET SHOP BOYS No. 1 BAND -LOVE U

billyorhai

New member
רוצה לקחת את הפט שופ בויז ל-

חבר שלו איבדתי את הבתולים בזמן ששמענו אותם שרים אלי הבייתה להכיר את ההורים שבגלל המוזיקה שלהם ביקרו אצלי בבית ספר כמעט כל יום את המורים להכיר להם את כל החברים ויש לי גם כמה שהם "גאים" בקיצור אנחנו נעשה ביחד שמיח ונדפוק ביחד את המייח (היתי חייבת חרוז ! ניל כריס בא לכם תפוז ?)

למעלה