:devilish:האחיין שלי בנץ - שרשור ראשי :devilish: 👨‍🏫

keren or5

Well-known member
מאוחר יותר התחלתי לצפות בסדרה האחיין שלי בנץ והספקתי 3 פרקים
יששש אתם רואים את זה סוף סוף!!!! אחד הגאגים האהובים עלי זה עם המין גירל (שאגב משחקת אותה הבת של גורי אלפי) שתמיד יש בנות מאחוריה ואז תמיד היא מפטרת אחת ומישהי סתם שקרובה מחליפה אותה.

didalf

Well-known member
האחיין שלי בנץ 3X13 1X13
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הבדיחות על מתכנתים זומבים צחקתי בקול:-D:-D:-D:-D

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם You והגעתי להתחלה של פרק 5X02
אז ג'ו הצליח לא לרצוח אף אחד במשך 3 שנים. כל הכבוד לו.
וזה דווקא כשזה במקביל לזה שאחרי 4 עונות הוא סוף סוף קיבל את זה שהוא אוהב לרצוח אנשים וכבר לא בוכה לעצמו שהוא רוצה להיות אדם טוב יותר.
אבל תכלס הדבר הכי חשוב זה שהוא הוריד את הזקן.
הדבר השני הכי חשוב זה שהוא לקח את הבן שלו חזרה מהזוג ההוא מעונה 3. קצת חבל כי הנרי בטח יצא מהעונה הזאת פגוע נפשית.
הדבר השלישי בחשיבותו זה שחנות הספרים המקורית חזרה וג'ו מחליט להפעיל אותה שוב.
וכמובן שיש בחורה חדשה וזה כנראה לא יסתיים טוב.

אה ולקייט יש שתי אחיות ואח שכולם עובדים יחד ובלגנים ואם אני זוכר נכון אז אמורים להיות עוד 3 אחים שעוד לא ראינו ואם הקטע זה דרמות משפחתיות אז בטח נשמע גם עליהם.
אה וקייט נמצאת באיזון נחמד בין מריאן/בק שהיו מזועזעות כשהן גילו שג'ו רוצח אנשים לבין לאב שהייתה רצחנית בפני עצמה. קייט פשוט מקבלת את זה שג'ו בקטע של רציחות. כמובן שאין לה מושג באמת כמה אנשים הוא כבר רצח.
מעניין אם אני יכול לספור... אבא שלו, הבחור שהיה לו רומן עם קאנדס, בנג'י, פיץ', השוטר שהיה אב חורג לפאקו, בק, הבחור שחתך לג'ו אצבע, הנדרסון, הבעל לשעבר של מריאן, לאב, הפרופסור בעונה 4, האמן בעונה 4, הבחורה העשירה, השומר ראש של פיבי, ריס, השומר ראש של אבא של קייט, אבא של קייט, החבר של נדיה, איש העסקים שניסה להדיח את קייט. מרגיש לי שחסרים לי כמה, אבל זה באמת מבלבל כי בעונות 2 ו3 לאב הרגה הרבה. אז לפי זה: 19.

*שכחתי לציין עבור עדי|חזיר| שבסוף עונה 4 היה השיר anti-hero של טיילור

מאוחר יותר התחלתי לצפות בסדרה האחיין שלי בנץ והספקתי 3 פרקים
אגב היה זכור לי שניסיתי בעבר את הפרק הראשון של הסדרה, ואני עכשיו יודע שבהחלט לא.
ידעתי על הקטע של הסדרה על השטן והבן שלו, אבל לא ידעתי שבית הספר התיכון שם הוא חלק מרכזי מהסדרה. ותכלס החלק הכי טוב לדעתי.

אז כמו שאמרתי הדבר שאני הכי אוהב בסדרה זה התיכון ההזוי הזה.
וזה מתחיל בזה שעל ההתחלה הוא נקרא תיכון בגיריון כי תיכון בן גוריון התאחד עם תיכון בגין. ואז בגלל הסכם עם חנויות אלונית אז משתנה השם שלו לבגיריונים. כולל סמל בית ספר עם משאבות דלק.
חוץ מזה המורים ההזויים, כולל שיא-גל שהיא כאילו הכי שפויה.
והתלמידים. כמו אולף התלמיד חילופים מבלגיה שלא יכול לחזור לבלגיה.
ואלכס ירון על משקל אלכסנדר מוקדון.
כמובן ניצן.
והmean girl הקלאסית באופן מגוחך עם קבוצת החברות שלה והבחור החתיך.
ונטע שהיא כאילו הסטרייט מן, אבל גם מצחיקה.
וכמובן בנץ שהוא הזוי כמו ניצן, אבל עם סיבה טובה יותר.

ואני מסכים עם עדי|חזיר| שיוני הוא החלק הכי חלש בנתיים בסדרה. לא ברמה שגורעת מהשאר, אבל בכל זאת.

ואני ממש אהבתי את סוף פרק 3 עם יצירת קבוצת החברים. (כל מה שצריך זה שולחן ריבועי שהם ישבו מסביבו בזמן שהם לומדים)
*רק עכשיו גיליתי שהעונה השלישית של הסדרה משודרת בימים אלו ממש.

בהרפתקאות לא קשורות - היה לנו היום בעבודה טיול לפארק המיחזור חירייה והיה ממש מעניין (גם קצת מסריח, אבל לא נורא)

didalf

Well-known member
*שכחתי לציין עבור עדי|חזיר| שבסוף עונה 4 היה השיר anti-hero של טיילור
יפה מאד!
אני יודעת, היו כמה שירים של טיילור בסדרה הזאת.

אז כמו שאמרתי הדבר שאני הכי אוהב בסדרה זה התיכון ההזוי הזה.
וזה מתחיל בזה שעל ההתחלה הוא נקרא תיכון בגיריון כי תיכון בן גוריון התאחד עם תיכון בגין. ואז בגלל הסכם עם חנויות אלונית אז משתנה השם שלו לבגיריונים. כולל סמל בית ספר עם משאבות דלק.
חוץ מזה המורים ההזויים, כולל שיא-גל שהיא כאילו הכי שפויה.
"כאילו":-D

והתלמידים. כמו אולף התלמיד חילופים מבלגיה שלא יכול לחזור לבלגיה.
ואלכס ירון על משקל אלכסנדר מוקדון.
כמובן ניצן.
והmean girl הקלאסית באופן מגוחך עם קבוצת החברות שלה והבחור החתיך.
ונטע שהיא כאילו הסטרייט מן, אבל גם מצחיקה.
וכמובן בנץ שהוא הזוי כמו ניצן, אבל עם סיבה טובה יותר.
חחחחחח כן אני גם אוהבת את כל התלמידים ההזויים הם נורא מצחיקים.
ואהבתי איך בנץ וניצן מתחברים כי הם ווירדוז בצורה דומה:-D
ואני מסכים עם עדי|חזיר| שיוני הוא החלק הכי חלש בנתיים בסדרה. לא ברמה שגורעת מהשאר, אבל בכל זאת.
כן הוא די מעיק והוא מדבר יותר מידי אבל שיהיה. השאר עובד.
ואני ממש אהבתי את סוף פרק 3 עם יצירת קבוצת החברים. (כל מה שצריך זה שולחן ריבועי שהם ישבו מסביבו בזמן שהם לומדים)
מתבקש:-D
אהבתי איך העורב מביא להם אוכל:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סיימת את מאי מזל טוב!
פרס:
יאייי
והיום יום הולדת שלו.
הוא בן 29 🥳

אה חח לא עשיתי את זה מה היה?
לא קלטתי הכל אפילו כשהסתכלתי חזרה, היו שם הרבה דברים על מחאה על כך שהבנות לא משחקות.
אבל היה קטע שמגיב התלונן שלא עוסקים מספיק בבנץ ונטע.
והיה קטע שבו הגיב דודי בן ישי (והיה תמונה של דוד) אבל זה היה לפני שבנץ הביא גם אותו.
והרבה חזר ההאשטאג נסיכות וסוסים.
וואי לגמרי כן:-D
גם הצחיק אותי שאמרת על פרק 3 שרק חסר שהם ישבו סביב שולחן בספריה כי בפרק 4 הם באמת עושים את זה:-D
חחחחח ואני בכלל לא חשבתי על זה

didalf

Well-known member
יאייי
והיום יום הולדת שלו.
הוא בן 29 🥳
אה נכון
וואי כבר 29?:-0
אמאלה רק אתמול הוא היה ספיידרמן קטין עד הסרט הבא הוא היה ספיידרמן בן 30:-0

לא קלטתי הכל אפילו כשהסתכלתי חזרה, היו שם הרבה דברים על מחאה על כך שהבנות לא משחקות.
אבל היה קטע שמגיב התלונן שלא עוסקים מספיק בבנץ ונטע.
והיה קטע שבו הגיב דודי בן ישי (והיה תמונה של דוד) אבל זה היה לפני שבנץ הביא גם אותו.
והרבה חזר ההאשטאג נסיכות וסוסים.
מעולה:-D:-D

Lhuna3

Well-known member
אני השגתי אותכם אני כבר אחרי פרק 10 באחיין שלי בנץ רק אין לי זמן וכוח לכתוב עדיין.

didalf

Well-known member
אני השגתי אותכם אני כבר אחרי פרק 10 באחיין שלי בנץ רק אין לי זמן וכוח לכתוב עדיין.
אה אני גם הגעתי אתמול לפרק 10.
וכיוון שסיימתי את מטלותיי לקראת החג לבינתיים ואין לי סיכום חודשי להתעסק בו (אהמ) אני כנראה אלך להמשיך עכשיו.
פשוט אין לי יותר מידי מה להגיד. יש המון רגעים מצחיקים אבל אני לא זוכרת מה הצחיק אותי לפרט אחכ.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם You וגם אחרי העבודה ראיתי You.
וואי הייתי בשוק בסוף פרק 5. ג'ו רוצח מישהו ומצולם עושה את זה.
זה הרגיש נהדר. אבל גם אז מה יהיה בשאר פרקי העונה?
ואז קיבלנו את פרק 6 עם הסיפור של לואיז/ברונטה ואויש איזו דפוקה. איך עם כל זה היא בעצמה נפלה לתוך הקסם והשקרים שלו?
אם כי החברים שלה באמת אדיוטים שהם לא דיברו איתה באופן שקול ולחצו עליה כשהם ראו שהיא מפקפקת.
ובאמת הבחור ההוא היה מניאק שהוא היה מוכן לסכן את החיים שלה,
אבל הורג אותי שג'ו רצח אותו אחרי שהוא הפליל את אבא שלו
ואחרי כל זה ג'ו בטח יצא מהפשע הזה זכאי על טיעון של הגנה עצמית.
ומה באמת עם דוקטור ניקי? האם הוא עדיין בחיים?
כי היה קטע בעונה 2 שפורטי נפגש איתו והבנו שהוא יודע שג'ו הפליל אותו, אבל הוא מרגיש אשם על כך שהוא שכב עם בק ולכן לא מערער על נושא הרצח.

במקביל קייט סוף סוף קולטת מה קורה (ואחותה מספרת מה קרה לה)
אבל כמובן קייט לא מערבת את המשטרה. לפחות יש לה את התירוצים שלה, אבל זה עדיין מטופש. והאח שלה לחלוטין צודק שהיא צריכה לעשות את זה גם אם זה אומר שהיא תיפול.
ולפחות קייט לא התעמתה עם ג'ו סתם לבד אלא היו לה שומרים.
אם כי גם הקטע שהיא דוחפת אותו ממנה בכוחות עצמה היה חזק, אבל טוב שהיא לא פשוט מסתמכת על עצמה.

אבל לא משנה מה, עכשיו יש דברים בחוץ על ג'ו.
ויש כל כך הרבה אנשים מהעבר שהגיוני שיכולים לצוץ ולספר עליו דברים.
זה מדהים אותי שלא יותר אנשים קישרו אותו למוות של בק,
אבל חוץ מזה הגיוני שהמשפחה של לאב ירצו להפיל אותו.
ואני מאוד מקווה שקייט מספיק בת אנוש כדי להציל את הסטודנטית שג'ו הפליל בסוף עונה 4 (אני קיוויתי שקייט לא מודעת ממש למה שהוא עשה, אבל מסתבר שהיא כן הייתה מודעת)
והאם קייט עשתה את הקישור לכך שהוא רצח את החברים שלה בעונה 4?

*אגב רק לפני יומיים קלטתי שברונטה היא ג'נין מסיפורה של שפחה.

בשלב מסויים גם ראיתי פרק של האחיין שלי בנץ (אני מתאמן על פלאנק וזה עוזר לצפות במשהו בטלפון תוך כדי)
היה משהו חמוד בזה שיוני היה צריך להקשיב לעצות של אמא שלו.
והיה גם משהו חמוד בזה שבנץ ממש מנסה להרשים את נטע.
(ומשהו ממש עצוב בכך שאני כל הזמן שוכח את השם של נטע ואז אני נכנס לדף ויקיפדיה של הסדרה רק בשביל להזכר בו).

כמה עלים יש לארטישוק? כי מרגיש לי שבנצי משתמש בכוחות שלו כל הזמן ותכך יגמרו לו

אני ממש מתקרב לסוף העונה של You ואולי הייתי מגיע לזה לולא ארוחת חג ותגובות בשאלון החודשי

didalf

Well-known member
האחיין שלי בנץ 1X15
"בי אר גסט" גרסת הנקניק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צחקתי בקול:-D:-D:-D:-D

didalf

Well-known member
האחיין שלי בנץ 1X17
שיא-גל מדגימה את כל רומיאו ויוליה חחחחחחחחחחחחחחחחחח:-D:-D:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם המשך הפרק השני של Overcompensating

אחרי העבודהמכון הכושר ראיתי את הפרק החדש של Murderbot

עוד פרק טוב.
כמובן שמתקנים את רובורצח, אבל לפחות עלו על כך שהושתלו בו פקודות לחסל אותם והצליחו לטפל בזה.
וגם גילו שהוא עשה לעצמו האקינג אז עכשיו הוא לא חייב לצוות לפקודות שלהם.
אהבתי את הקטע שהוא מתנפל במהירות על הבחור המעצבן ההוא.
אבלכ מובן שהוא לא רוצח אותו כי למרות השם שהוא בחר לעצמו זה ממש לא הוא.

אה ויש בחורה חדשה שהם מצאו במושבה האחרת ואני ממש לא סומך עליה.

אחר כך ראיתי עוד פרק של Overcompensating

אז פרק של האחיין שלי בנץ
לא ידעתי עד כמה אני צריך תוכן של יולי וניצן ביחד.
"אין לך טלפון? אז על מה את מסתכלת כדי לא ליצור קשר עין עם ניצן?"
"אני ניצן."

ומסכנה יולי שהיא כל כך נטושה. אפילו שבעיות של ילד עשיר זה לחלוטין טרופ משומש.

לצד יולי עם ההורים הנעדרים (אבא שלה עובד בשחיתות), יש את בנצי שאבא שלו מתערב מידי.
החלק הזה פחות מעניין, אבל אהבתי כשמתחילה סופה מטורפת כשחזי נעלב.

אני גם ממש אוהב את הקטעים הקטנים בסוף כמו במקרה הזה שידור החדשות על הסופה.

ואז עוד פרק של Overcompensating

אוף אני לא אוהב שכרמן כועסת על בני.
כלומר זה מוצדק לחלוטין, אבל אני יותר מידי אוהב אותם בתור צמד חברים.
אוף שכבר יספר לה את האמת.

זה כן נחמד שהוא סוף סוף מבלה יותר עם מיילס. אם כי גם איתו זה מתסכל שהוא לא יוצא מהארון.

אני חשבתי שהשותפה של כרמן תהיה ביץ' אבל היא בסוף בחורה ממש חמודה. כלומר קצת פסיכית, אבל חמודה ותומכת.
כרמן ממש מניאקית שהיא לא שמרה לה את הכרטיס.

מסתבר שיש שירים של צ'ארלי XCX שאני אוהב. אני לא חושב שבכלל ידעתי אפילו איך היא נראית עד הפרק הזה.

פיטר מצליח להיות אפילו יותר מגעיל אפילו שאני מרחם עליו גם.
אני קצת מחבב יותר את אחותו של בני. שמחתי שהיא קצת פחות שמה על פיטר.

כל הידע שלי על אחוות בקולג'ים אמריקאים הוא מסדרות וסרטים, אבל הרגיש לי שזה הרבה ידע כי ראיתי המון כאלו.
אבל אני לא זוכר שאי פעם ראיתי אחווה שחברים בה גם בנים וגם בנות.
אני לא יודע אם זה בגלל שזה משהו חדש, נדיר, או פשוט לא מיוצג כל כך.

didalf

Well-known member
היום במה ראיתי היום:
אתה ממשיך להיות נאמן לפינה שלך גם באמצע הלילה, מרשים.

לא ידעתי עד כמה אני צריך תוכן של יולי וניצן ביחד.
נכון? הן מצחיקות ביחד

(אבא שלה עובד בשחיתות
:-D:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
המשכתי את Overcompensating

אויש איזה מעצבן שמיילס בסוף סטרייט. כאילו לכל הרוחות איך איך שהוא התנהג עם בני לא היה פלרטוט?
חשבתי שאולי אני מקווה שנגלה שהוא בי, אבל האמת שזה כבר לא יהיה מספק כי אז מוזר עוד יותר איך הוא התנהג עם בני ואז הלך עם בחורה מולו.
אני דווקא מעדיף אותו עם ג'ורג' עכשיו.

לפחות הקשר של בני וכרמן טוב שוב. אומנם היא הייתה די מביכה בתור פאג-האג, אבל זה היה מצחיק. והיא כן ניסתה לעשות טוב.
והקטע של בני בבית של הזוג הנשוי הזה היה קורע - Bowen Yang מעולה כמובן וממש לא ידעתי שהוא יופיע בסדרה הזאת.

חוץ מזה אני שמח שגם כרמן זרקה את פיטר.

ראיתי את הסרט Predator: Killer of Killers (שציפיתי לו כי הסרט Prey היה מעולה)
שלושת הסיפורים היו מעולים וממש שמחתי שהקטע היה שבסוף הם מתאחדים. כל אחד משלושת הדמויות היה מאופיין באופן שונה אבל זה התחבר באופן נהדר.
אוף כל כך בא לי המשך לזה.
קיוויתי שגם הבחורה מהסרט Prey תהיה בזה והיה חבל לי שהיא לא, אבל שמחתי שלפחות ראינו אותה בסוף. אני מאוד מקווה שבאמת יהיה המשך והיא גם תשתלב בו.

וראיתי עוד פרק של האחיין שלי בנץ
הקטעים של שנות ה90 היו מעולים (סרגלים היו מתקפלים לצמידים)
גם הדרכים של בנצי לענות את ההורים (אם כי אני לא יודע מה הקטע עם +3 בטאקי)
והכי טוב כשלאבא של ניצן ולשרת יש מפתח וברור שגם לאמא של נטע, אבל בעצם אין לה כי למה שהיא תסתובב עם מפתח משנות ה90. אבל בעצם זה כל כך קל לפתוח את המנעול הזה (ובנצי כמעט בזבז עלה ארטישוק על זה).
אה וזה שיוני חושב שבנצי הפך אותו לבלתי נראה וזה כל כך מגוחך שורד וגרי לא אומרים שום דבר

הייתי אולי מספיק לראות יותר היום אבל עשו לי ולאחיינית שלי מסיבת יום הולדת משותפת. התמלאתי עוגה וגלידה וקיבלתי בובה קטנה של המנדלוריאן.

Lhuna3

Well-known member
סיימתי עונה 1
חחחחחחחחחח הסיום של בחזרה לעתיד!
מעניין אם באמת עונה 2 ימשיכו את זה או שזה היה רק סתם לקטע הזה.

טוב סיכום כללי:
* אני הכי אוהבת את הדמות של יולי וזה למרות שאני לרוב לא אוהבת בכלל דמויות מסוגה, והן בדרך כלל לא ממש מצחיקות אותי (נגיד גם את קורדיליה לא אהבתי בעונות הראשונות והיא לא הצחיקה אותי), אבל היא לדעתי הכי מצחיקה פה.
* ניצן היא מתוקה מהחיים.
* כל פעם שאולאף מדבר פרק הרבה ובמיוחד אם סוף פרק מדבר אולאף, אז דיבור שלו נתקע לי בראש וקול פנימי לונה מתחיל לדבר אולאף.
* גלעד כהנא (מוזיקאי שאני מעריצה ככותב ומלחין, סולן הג'ירפות) נתן הופעה טובה בתפקיד פולי, אבל אהבתי במיוחד את הסצינה שהוא מתחזה ליוני והשחקן של יוני חיקה אותו יפה.
* אני משוגעת על לב של ארטישוק, איך בא לי לאכול את זה כשהעלה האחרון נשר!
* זה מצחיק שכשליוני יש את כאילו "הדיאלוג הפנימי" בין הקול של הטוב והרע אז השטן הוא בתפקיד הקול של הטוב (ומי שגילינו בסוף שהוא השוטר של גן עדן בתור הקול של הרע).
* פחות טוב: לפעמים טיפה מפריעה לי התרגומיות של הטקסטים, כלומר הם משתמשים המון באמריקאית מתורגמת מילולית, שזה דבר שאני בגדול לא מתה עליו והם קצת-קצת מגזימים עם זה לדעתי.
* אני לא אגיד שאני נופלת מצחוק ממש מהסדרה הזאת. אבל אני נהניית מהטרלול. כאילו אני מרגישה שיש שם המון הברקות קטנות אבל אולי קצת חסר משהו לקשור אותן יחד לכדי משהו מבריק אחד גדול. לא בטוחה שמצליחה להסביר את כוונתי.
* מגמת מתדלקים זה גאונות.

למעלה