אז ג'ו הצליח לא לרצוח אף אחד במשך 3 שנים. כל הכבוד לו.
וזה דווקא כשזה במקביל לזה שאחרי 4 עונות הוא סוף סוף קיבל את זה שהוא אוהב לרצוח אנשים וכבר לא בוכה לעצמו שהוא רוצה להיות אדם טוב יותר.
אבל תכלס הדבר הכי חשוב זה שהוא הוריד את הזקן.
הדבר השני הכי חשוב זה שהוא לקח את הבן שלו חזרה מהזוג ההוא מעונה 3. קצת חבל כי הנרי בטח יצא מהעונה הזאת פגוע נפשית.
הדבר השלישי בחשיבותו זה שחנות הספרים המקורית חזרה וג'ו מחליט להפעיל אותה שוב.
וכמובן שיש בחורה חדשה וזה כנראה לא יסתיים טוב.
אה ולקייט יש שתי אחיות ואח שכולם עובדים יחד ובלגנים ואם אני זוכר נכון אז אמורים להיות עוד 3 אחים שעוד לא ראינו ואם הקטע זה דרמות משפחתיות אז בטח נשמע גם עליהם.
אה וקייט נמצאת באיזון נחמד בין מריאן/בק שהיו מזועזעות כשהן גילו שג'ו רוצח אנשים לבין לאב שהייתה רצחנית בפני עצמה. קייט פשוט מקבלת את זה שג'ו בקטע של רציחות. כמובן שאין לה מושג באמת כמה אנשים הוא כבר רצח.
מעניין אם אני יכול לספור... אבא שלו, הבחור שהיה לו רומן עם קאנדס, בנג'י, פיץ', השוטר שהיה אב חורג לפאקו, בק, הבחור שחתך לג'ו אצבע, הנדרסון, הבעל לשעבר של מריאן, לאב, הפרופסור בעונה 4, האמן בעונה 4, הבחורה העשירה, השומר ראש של פיבי, ריס, השומר ראש של אבא של קייט, אבא של קייט, החבר של נדיה, איש העסקים שניסה להדיח את קייט. מרגיש לי שחסרים לי כמה, אבל זה באמת מבלבל כי בעונות 2 ו3 לאב הרגה הרבה. אז לפי זה: 19.
*שכחתי לציין עבור עדי

שבסוף עונה 4 היה השיר anti-hero של טיילור