Designate This Commentary(הפרשנות)
אז ככה לח'ברה הותיקים פה - אמרתי שאני יעשה את זה, אבל לקח לי קצת זמן! אז מה תעשו??? הא הא?? תגידו תודה ושקט!
ולחבר'ה החדשים - לפני מספר חודשים הוציאו FOX (
%^$#@#@#@!!! פויה FOX פויה
) את ה-DVD של דארק בארה"ב. במהדורה של ארה"ב יש 4 פרשנויות ל-4 פרקים. הפרשנויות נעשות ע"י כותבים, מפיקים ובמאים של הסידרה. עשיתי כבר 2 פרשנויות לפרקים שעדיין לא שודרו מהעונה השנייה, הם נמצאים בטאגליינס. ושוב כמו הפרשנות הקודמת:
כמובן שמכיוון שאין בדיוק תמונה, אני כותבת מדיי פעם על מה הם מדברים, אבל ברוב המקומות אפשר להבין עפ"י השיחה וגם זה הולך עפ"י הסדר הכרונולוגי בפרק. אז פשוט תעקבו. נקווה שיהיה בסדר. אם משהו לא ברור או אין לכם מושג על איזה חלק בפרק הם מדברים - אתם מוזמנים לשאול
הערות שלי עדיין בסוגריים עם ק (ק- משהו משהו) (מה לעשות עדיין לי שינתי את השם לגונזילה אם כן אז זה היה (גונ - משהו משהו).
ולסיום והכי חשוב
חכו עד שאני אסיים לכתוב את ככככלללל הפרשנות ורק אז תגיבו, תיתאזרו בסבלנות כדי שנוכל לשמור על רצף אזהרה: יש מספר ספויילרים בפרשנות
הפרשנות: Designate This נשית ע"י: מיירו דקר - כותבת (ק- ממה שאני הבנתי היא אחת היוצרים המרכזיים של אלק) רנה טרווריה - מפיק בפועל (ק- ושוב ממה שאני הבנתי מפיק/ כותב ובעצם אחד האחראים המרכזיים בסידרה.) ג'ף וולנו – במאי הפרק (ק- ביים גם את Hello, Goodbye) ו- קן בילר – מפיק שותף מפיק שותף. ועוד משהו להבהרה - הכותבים וחלק המפיקים יושבים ב-LA ועושים עבודם (הנאמנה) משם, הם מקבלים מה שנקרא Dailies שזה חומר שצולם קודם והם רואים אותו למחרת ב-LA. ועכשיו לפרשנות:
הם צוחקים על התספורת של מייקל, ושהשיער שלו תפס הרבה זמן בדיוני ההפקה. מה שמייקל רצה לעשות – הוא רצה להיראות יותר "מבולגן". וזה עבד בפרק הזה. הרעיון הוא שמקס כבר שבויה חודשים, הוא לא יודע אם היא חיה או מתה, והרעיון הוא שהדמות שלו מזניחה עניינים כמו ההופעה החיצונית שלו לאור הדברים היותר חשובים שקורים בחיים שלו. גם המשקפיים שלו הם מעונה הראשונה – מייקל רצה להחליף אותם כבר הרבה זמן, אבל שכנעו אותו שיישאר עם המשקפיים בפרק הזה, כדי שהוא יוכל לקבל "מראה חדש" ברגע שהוא יקבל את מקס בחזרה.
הקטע עם התא בידוד עלה הרבה כסף (ק- מתברר שלא קל לצלם דבר כזה).
הם דיברו על לשבור את מקס במנטיקור אבל לא היה להם מספיק זמן להכניס את זה לעלילה בפרק אחד.
כשמראים את זאק במסכה – הם אומרים שהמסכה לא כל-כך מתאימה, כי השחקן שהמסכה הוכנה בשבילו היה לו "התקף" קלסטרופוביה והוא לא היה מוכן לשים את המסכה. וברגע האחרון החליפו אותו במישהו אחר.
הרעיון המקורי הציג את אשה בדרך שונה לגמרי – בפארק. ושהיא תהיה אחותו של בלינג אבל ברגע שהם מצאו את אשלי הם שינו את הרעיון.
רצו לבסס את אשה כמישהי ששותפה לדעותיו הפוליטיות ופעילה ושהקהל יסתכל עליה ויחשוב האם היא ה- side kick החדשה שלו. ויכול להיות שהיא מעוניינת בו אבל היא יודעת שהוא אוהב את מקס ויודעת שהוא צריך זמן, וככה התחילו את היחסים בניהם, עם הרמיזה שהם עובדים כבר זמן מה ביחד. והייתי חייבת להוסיף את זה
אז ככה לח'ברה הותיקים פה - אמרתי שאני יעשה את זה, אבל לקח לי קצת זמן! אז מה תעשו??? הא הא?? תגידו תודה ושקט!