DESERT COMBAT 4 פרומו 4 דקות

fatut7

New member
DESERT COMBAT 4 פרומו 4 דקות

פרומו לאירוע הפרי פייט שיערך בשבוע הבא, מוצ'ש בגני התערוכה תל אביב. צולם בישראל ורומניה. תהנו http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1633155

../images/Emo41.gif קישור ישיר לכתבה

desert combat 4 בהצלחה לכל המשתתפים

William Kidd

New member
באמת נראה ארוע גדול ומרשים

אבל משום מה קצת מפריעים לי כל ה"אינטריגות" שהם בונים מסביב לקרבות: "קבלת פנים לפנים". איכשהוא לא נראה לי כל כך מתאים לדמות האומן לחימה, ואני חושב שהחבר'ה האלה הם מקצוענים מהשורה הראשונה. אבל אי אפשר לדעת, יכול להיות זה מבוים בשביל ליצור אפקט חזק יותר על האנשים שדוקא מבינים פחות. לא יודע...

ננדין

New member
ברור שזה מבוים ושזה חלק מהPR שבונים ללוחמים

ולאירוע אבל זה גם חלק לא קטן מהצהרת הכוונות ומהמלחמה הפסיכולוגית בין שני יריבים שהולכים לערוך קרב אמיתי ולא אימון ספארינג קל באימון... אגב, TRASH TALK כזה מקובל בכל התחרויות המקצועיות בעולם ולטעמי בארץ הוא עדיין נעשה בטעם טוב ובגבולות המקובלים...

ננדין

New member
הגבול הוא כאשר הלוחמים שומרים על הכבודם

ועל הכבוד של המתחרה מולם וכאשר הם מודעים שה TRASH TALK הזה הוא חלק מההצגה והם לא לוקחים אותו מחוץ לזירה. וזה בדיוק מה שאפשר לראות בזירות האלו כאשר המתחרים נוגעים בכפפות של אחד בשני לאות כבוד בתחילת הקרב (וזאת למרות שהם רוצים לנצח אחד את השני...) וכאשר בסוף הקרב מחבקים אחד את השני למרות שאחד הלוחמים הפסיד והוא מרגיש מושפל... אלו בדיוק הם הגבולות...

סיסטמתי

New member
הגבול נקבע על ידי המכנה המשותף הנמוך ביותר...

וזה לצערי מבוסס על רקע תרבותי בן כמאה אלף שנה שכולל מסכות, כתובות קעקע, ריקודים טקסיים ו- Trash talk בין המחנות היריבים לפני היציאה "לקרב". מעט השתנה, למעט כמות השערות על גופות הלוחמים, שגם היא ירדה בעיקר הודות לטכנולוגיית ליזר.

Man0war

New member
לי יש כרטיסים בחינם ואני לא הולך.. זה בולשיט

אחרי שאתה רואה כמה שנים UFC והולך להופעות לייב שלהם פתאום לראות את קבוצת החובבנים הזאת נלחמת זה ממש משעמם.... כמו כל דבר ישראלי... על הפנים=\

התנסחות מיותרת

יש דרך להגיד דברים, גם אם אתה רואה אותם בצורה הזו. ראיתי את הפרומו המושקע, ואני מכירה חלק מהמתחרים, שהם לוחמים ומאמנים מהשורה הראשונה, שמשקיעים את כל זמנם באימונים, ומגיע להם כל הכבוד, ואפשר ללמוד מהם המון. אגב, לא כל דבר ישראלי הוא משעמם/בולשיט/על הפנים, הכל תלוי באיך אתה רואה את החיים, ואיזה חלק אתה בוחר לקחת אתך.

alexko

New member
מסכים עם יובל

חוצמזה, ראיתי חלקית את desert combat 3 , חלקית כי הילד התעורר פתאום ורצה כל מיני. הרמה היתה יפה מאוד, נכון זה לא UFC אבל זה שלנו, זה מאורגן יפה, שאפו לרובי מונד. ראיתי טכניקה, ראיתי אסטרטגיה, ראיתי כושר גופני ויכולות ספיגה מרשימות וראיתי רוח לחימה ישראלית והיית ממש גאה. ונסכם those who can, DO those who can't teach and those who can't teach talk Bullshit אמרו חכמינו יפה השתיקה לחכמין וסייג לחוכמה שתיקה שיהיה לנו ערב טוב ועוד המון אירועי לחימה ישראליים. יישר כח למארגנים אלכס

William Kidd

New member
לדעתי

כל דבר גדול מתחיל בהתחלה ממשהו קטן שלומדים איתו, מתפתחים, ותוך כדי כך משתפרים מטעויות. אבל כדי להשתפר מטעויות קודם כל חובה לבצע אותן, אחרת לא יהיה ניסיון בחיים. ככה גם כל התחום בארץ, שהוא, כמו כל תחום אחר, מתחיל איפושהו, שזה כבר ד"א מעולה, והוא עוד יתפתח. והאמת לפי הכיוון שבו הוא הולך הוא בהחלט יכול להגיע לרמה גבוהה מאוד. אנשים כמוך, שרואים הכל קודם כל באור שלילי דוקא מפריעים להתפתחות וללמידה הטבעית הזאת, וחבל, אנחנו מפסידים המון דברים ככה.

IshMaElf

New member
אתה משקר, כרטיסים בחינם בטוח אין לך...

לקרובים ביותר למארגנים אין כרטיסים בחינם... (אבל אם יש לך צור קשר במסרים אני מעוניין לקנות במחיר אטרקטיבי)

למעלה