DESERT COMBAT 4 פרומו 4 דקות

לא הכל הולך

יש חוקים ברורים, והם הרבה יותר מחמירים מחוקים בזירות חופשיות שיש בארה"ב מולדת הפוליטיקלי קורקט והכסת"ח. אסור לנשוך, לירוק ולהתנהג באופן לא ספורטיבי, אסור לתת מכות למפשעה, לעורף, לגב, אסור לתת מכות מרפק, ויש עוד חוקים.

בקרב אין זמן ל-Trash talk

הכוונה להתנהגות בין הקרבות. אם אני זוכר נכון, טייסון נשך להוליפילד את האוזן בזמן מסיבת עיתונאים. אני זוכר נכון?

roy33itc

New member
ממש לא!,במהלך קרב הם "התחבקו"

מה קוראים בלעז "קלינצ' " ואז מטווח אפס הוא נתן ביס וירק על הקנבס (בתוך הזירה על הרצפה כמובן). דווקא היה קרב לא רע עד לנקודה הזו...

נו, אז זכרוני כבר לא מה שהיה. אבל (וכאן אני

די סומך על הזיכרון) מוחמד עלי היה נוהג לדבר על היריבים שלו בצורה שהיתה מיועדת בפירוש להרגיז אותם. הקהל כנראה אהב את זה, היריבים שנאו את זה, ועלי היה מנצח פעמיים...

roy33itc

New member
טייסון גם ערך "מיני קרבות" בשקילה מול לואיס.

זה לא דבר נדיר לראות "טראש טוק" בשקילה בכל ענפי הלחימה. (עד כמה שאני מכיר).

זה גם לא "התנהגות בין הקרבות"

זה סתם קידום מכירות לאירוע, ולא צריך לקחת את זה כל כך ברצינות. לפחות החבר'ה הישראלים שדיברו בקליפ הם חבר'ה רציניים עם ראש על הכתפיים וממש לא בריוני רחוב חמומי מח כמו שאפשר אולי (די בלחץ) לפרש מהאמירות שלהם. הם מתאמנים קשה ביומיום (חלקם לצד עבודה רצינית שממש לא בתחום ה"מכות"), מתחרים מדי פעם ונהנים מהאתגר, המאמץ והמימוש העצמי בדיוק כמו כל ספורטאי אחר (טריאתלט, רוכב אופניים וכו').

William Kidd

New member
כי לדעתי זה מה שקונה...

זה הכי פשוט, הכי קל, הכי עמחה ולכן זה מדבר לחתך גדול של אנשים. אני לא חושב שזה מדבר לציבור הנכון, כי הציבור הנכון יבוא מעצמו מעצם קיום הארוע אבל את האולמות זה בטוח לא ימלא. מה שכן ימלא זה ירידה לרמה כזו שאני בטוח היא נמוכה הרבה יותר מרמתם של אומני לחימה.

Dotan83

New member
מסכים איתך

וכפי שציינו בתגובה לתגובתך - ה"אינטריגות" הללו ברובן (אם לא בכולן) מבויימות. לטעמי האישי אין מקום לדברים כאלה - ברור שזה מושך קהל (=מביא כסף לענף), וברור שזה מה שהרבה מחפשים, אך אני חושב שצריך לגרום לענף הזה להיות כל כך נקי - דווקא בגלל שהוא קשור בלחימה. אני לא בעד Trash Talk מכל סוג שהו.

Dotan83

New member
אני לא בעד TRASH TALK במה שקשור בענף

אין לי בעיה שחבר'ה ישבו בביתם ויריצו TRASH TALK מהבוקר עד הלילה. נשמע כיף דווקא.

ORAN9

New member
man0war אתה טועה.ב UFC

ישנם לעיתים קרבות ברמה טכנית נמוכה,רק שהלוחמים מאוד "מוכשרים" פיסית וגנטית ולכן הם שם. ישנם כמובן קרבות ברמה גבוהה,אך לא חסר קרבות גם ברמה טכנית נמוכה. חלק מהקרבות ב DC3 לא היו מביישים חלק מהקרבות שנראו בUFC ,לפחות מבחינה טכנית וטקטית.

למעלה