desctop-ים איזה דסקטופים יש לכם הנה שלי
L Lu Tze New member 30/1/03 #3 יש לי את הדסקטופ הכי מבולגן. אבל יש לי webshots (תוכנה שמחליפה וולפייפרים כל איזה חצי שעה) ורוב הקבצים נמצאים שם רק כי אין לי כח לסדר אותם.
יש לי את הדסקטופ הכי מבולגן. אבל יש לי webshots (תוכנה שמחליפה וולפייפרים כל איזה חצי שעה) ורוב הקבצים נמצאים שם רק כי אין לי כח לסדר אותם.
D digidestined New member 2/2/03 #44 וזה שלי (דרך אגב, אתה יכול לשים תתמונה של הדסקטופ שלך? היא נורא יפה...
ט טאשה יאר New member 30/1/03 #6 בקשה קטנה- הטפט שלך נורא יפה! אולי תעלה את הקובץ כמו שהוא? תמונה מגניבה!
ט טאשה יאר New member 30/1/03 #7 ../images/Emo187.gifזה שלי../images/Emo187.gif יש לי הרבה, אבל למי שזוכר- לפני כמה שבועות ביקשתי תמונות של ג'דזיה בשביל אחותי (כולם קוראים לה דקס! והיא אפילו הייתה בפורום לזמן מה... ) וזה הדסקטופ שלי מאז. וכן, יש לנו המון אייקונים. הרגל מגונה שכזה.
../images/Emo187.gifזה שלי../images/Emo187.gif יש לי הרבה, אבל למי שזוכר- לפני כמה שבועות ביקשתי תמונות של ג'דזיה בשביל אחותי (כולם קוראים לה דקס! והיא אפילו הייתה בפורום לזמן מה... ) וזה הדסקטופ שלי מאז. וכן, יש לנו המון אייקונים. הרגל מגונה שכזה.
R reformy New member 30/1/03 #8 זה שלי בעבודה אבל בבית יש לי את שלך, טים ג, ועד לפני כמה זמן בעבודה היה לי את של bercko21, ואפילו קיבלתי קריאות התפעלות מאנשים כאן.
זה שלי בעבודה אבל בבית יש לי את שלך, טים ג, ועד לפני כמה זמן בעבודה היה לי את של bercko21, ואפילו קיבלתי קריאות התפעלות מאנשים כאן.
R reformy New member 30/1/03 #9 זה שלי בעבודה אבל בבית יש לי את שלך, טים ג, ועד לפני כמה זמן בעבודה היה לי את של bercko21, ואפילו קיבלתי קריאות התפעלות מאנשים כאן.
זה שלי בעבודה אבל בבית יש לי את שלך, טים ג, ועד לפני כמה זמן בעבודה היה לי את של bercko21, ואפילו קיבלתי קריאות התפעלות מאנשים כאן.
ט טאשה יאר New member 30/1/03 #11 הנה שלי! יש לי הרבה, אבל למי שזוכר- לפני כמה שבועות ביקשתי תמונות של ג´דזיה בשביל אחותי (כולם קוראים לה דקס! והיא אפילו הייתה בפורום לזמן מה... ) וזה הדסקטופ שלי מאז. וכן, יש לנו המון אייקונים. הרגל מגונה שכזה.
הנה שלי! יש לי הרבה, אבל למי שזוכר- לפני כמה שבועות ביקשתי תמונות של ג´דזיה בשביל אחותי (כולם קוראים לה דקס! והיא אפילו הייתה בפורום לזמן מה... ) וזה הדסקטופ שלי מאז. וכן, יש לנו המון אייקונים. הרגל מגונה שכזה.
ט טאשה יאר New member 31/1/03 #28 סליחה, באמת שלא התכוונתי לשלוח את ההודעה עוד פעם. הדף לא נפתח ועשיתי "רענן" וכנראה שמפלצת ההודעות לכדה את ההודעה שלי ושיחררה אותה אחרי כמה זמן. חוצפה. מצטרפת לשנאתך, רפורמי....
סליחה, באמת שלא התכוונתי לשלוח את ההודעה עוד פעם. הדף לא נפתח ועשיתי "רענן" וכנראה שמפלצת ההודעות לכדה את ההודעה שלי ושיחררה אותה אחרי כמה זמן. חוצפה. מצטרפת לשנאתך, רפורמי....
I Iris Carmon New member 30/1/03 #14 שלי אף אחד לא אמר שזה חייב להיות של סטאר טרק! אבל בכל מקרה אני אשים את זה שהיה לי לפני זה
ROZELESS New member 31/1/03 #18 גמ'ני לא סובל הרבה אייקונים ... אז אני מסדר אותם מסביב לסמייליZ שלי ...