DELL AXIM 50v / HP 4700 ../images/Emo4.gif
טוב, הנה סיפור קטן שיעביר לכם עוד דקה של מחשבה: שמח וטוב לב, אחרי שיחותי הרבות עם קוקי ושאר חברי פורום נחמדים, אחרי שהכעסתי את הדיקטוטרית
בהודעות על משלוחים שונים ומשונים מחו"ל, החלטתי לרכוש את מחשב ה-dell axim 50v הנחשק מהאתר הרשמי של דל בארה"ב, הכל היה מתוכנן כמו מבצע חשוב: אני רוכש את המכשיר עם כרטיס בין-לאומי, הוא נשלח לחברת שליחויות שמבצעת את ההעברה לישראל ואני סופג 17 אחוז במכס + הובלה בגין 100 ש"ח - בסופו של דבר משתלם מאוד (2300 ש"ח כולל מכשיר + כיסוי של רישונקין + סוללה 2200 נוספת.. לעומת כ-4000 ש"ח לכל הטובין הנ"ל בארץ). ביצעתי את הכל כנדרש, חיכיתי וחיכיתי.. קיבלתי אישור למייל ו.. הופ, פתאום אני רואה שההזמנה בוטלה באתר ! בדקתי עם חברת האשראי שלי - והכל בסדר ! העסקה אושרה !
... החלטתי לכתוב מייל כועס לחברת דל.. הם החזירו לי מייל כעבור 3 ימים - סתום משהו - לאף אחד שם אין מושג למה ההזמנה בוטלה.. נו מילא - אני תמים ועברתי את מסכת הבירוקרטיה של הזמנת המכשיר (תואר מחשבים בטכניון קל לקבל יותר) והזמנתי אותו שוב.. הפלא ופלא - שוב בוטלה ההזמנה - אבל רק כעבור שבוע.. החלטתי להתקשר לחברה - חיכיתי 20 דקות (זאת לא שיחה חינם מהארץ) ונציג שירות אמר לי שגם הוא לא יודע מה קרה עם ההזמנה שלי.. הוא פשוט העביר אותי מנציג לנציג עד שנמאס לי !!! חבריי היקרים, מתברר שכשאנחנו אומרים: "באמריקה זה בחיים לא היה קורה, שם מתייחסים ללקוחות כמו שצריך" .. ובכן - האימרה הזאת כנראה לא כ"כ נכונה, מה גם שנכנסתי לפורום שירות לקוחות - ושם קראתי לא פחות מכמה מ-א-ו-ת הודעות של לקוחות מאוכזבים מרחבי ארה"ב / העולם ! אני לא היחיד בסירה.. החלטתי שזה פשוט לא שווה את זה.. בשביל כמה שקלים (הרבה שקלים) עדיף לרכוש מכשיר בארץ ולהיות רגוע ! בחיי ! לכן, בגלל שפער המחירים בארץ בין מכשיר ה-dell axim 50v וה-hp 4700 זניחים יחסית למחירם, עכשיו אני אכן מתלבט. מה עדיף ? ... ולמה ?
טוב, הנה סיפור קטן שיעביר לכם עוד דקה של מחשבה: שמח וטוב לב, אחרי שיחותי הרבות עם קוקי ושאר חברי פורום נחמדים, אחרי שהכעסתי את הדיקטוטרית