definitely yes!!!! סיכום האודישנים

definitely yes!!!! סיכום האודישנים

לא ספרתי אבל המילה definitely בצמוד למילה יס' סביר להניח שנאמרה משהו כמו מיליון פעם בחודש האחרון מפיה של בריטני.
המשפט הנפוץ הבא של בריטני למיטב זיכרוני-your voice is so smooth
אז נהנתם? התאכזבתם?
בסה"כ היא נראתה נפלא, הייתה חמודה כנה ואמיתית הרבה יותר משאר חברי הפאנל גם אם נוציא את דמי המתלהבת....

עריכה-
את המגרעות אני תולה בתכנית ולא בה, כן מעריץ לא מעריץ, מתעללת בעוזרים לא מתעללת, הכל שטויות, רק לא ברור לי התכלית של צוות התכנית- כאילו דמי תפסה את המשבצת של המתוקה אז צריך בכוח לשייך אחת אחרת לבריטני....שיהיה.....

outfits- היא נראתה נהדר לאורך כל התכנית, בהתחלה לא אהבתי את מראה סן פרנסיסקו הכסוף עם המשקפיים אבל למדתי להתרגל גם אליו...
בריטני עם השימלה השחורה אין ספק הפייבורטית.

תגובות למתמודדים\פרצופים-
אם נוציא שניה את אלמנט העריכה- כי גם לזה יש גבול, בסה"כ היא נתנה תגובות די ענייניות שהיא מצאה מה להגיד.
מחבר'ה שאני יודע שלא הכי מכירים את בריטני מקרוב וזוכרים אולי איזה ראיון שלה מתקופת MTV הפרצופים האלה היו להם קצת מוזרים למעשה מוזרים מאוד זה מעין שיחת התכנית בקרב ה-לא מעריצים. אז כן, הפרצופים שלה יכולים גם לפגוע לפעמיים, אבל בקטנה אני מאמין שהם ילמדו לאהוב את זה בהמשך כי זה גם חמוד

theone24

New member
עוד לא צפיתי בפרק 6,

אבל בגדול עד עכשיו התוכנית לא משהו בכלל.

לא יודע, אולי ציפיתי מבריטני עצמה להגיד דברים קצת יותר עמוקים מ"יש לך קול מדהים", "אני הולכת להגיד כן", "בהחלט כן" או "בהחלט יש לך את הXפקטור ונהנתי" - אבל זה פחות או יותר כל מה שהיא אמרה עד עכשיו למתמודדים.
דווקא הפרק הראשון הציג בקצרה כמה תגובות שלה שהייתי שמח לראות שוב, אבל זה לא קרה בהמשך הפרקים.

הפרצופים שלה לא הפריעו לי, זה לא חדש שהיא עושה אותם.
היו גם המון פעמים שלקחו פרצוף אחד שהיא עשתה למישהו, וחזרו עליו שוב ושוב.
עריכה זוועה.

היא נראתה נהדר רוב הזמן, מלבד כמה פעמים שהיא נראתה מאודדד מבוגרת (נראה לי עם התלתלים והשמלה האדומה, לא זוכר כבר), אבל בגדול היא נראתה נהדר.

לארי וג'ייסון בכל תחילת פרק חדש עלו לי העצבים, כן, אנחנו יודעים שהיא קשורה אליהם ברצועה, אבל לא צריך להראות את זה.

הקטעים המבוימים היו כל כך טיפשיים, שכל השופטים יצאו מטומטמים בהם!
ברובם זה היה נראה שבריט מנסה לזכור את השורות שלה (ע"ע הפרק החמישי עם טירטור העוזר שיביא לה כתר, וכאשר הוא עושה זאת היא נראית אבודה לרגע ואז נזכרת להסתובב לסיימון ולשים עליו את הכתר
)
האובר דרמטיות שסיימון עושה מכל דבר פשוט מגוכחת, הבן אדם דרמה קווין לא קטן.

היה ארוך, משעמם ולא מעניין רוב הזמן עד עכשיו.
יאללה, שיתחילו הפרקים הרגילים, העונה תגמר, והיא לא תחזור לעונה נוספת!

The Gloaming

New member
לגבי ההערות שלה

אולי זו סתם תקוות שווא, אבל באודישנים עצמם אין כ"כ מה לומר לדעתי, בשידורים החיים יש כבר יותר מה לומר בעיקר גם בגלל שהיא תהיה מנטורית ויהיה אפשר לשפוט יותר לעומת ועל סמך הופעות עבר, אז אני מקווה ומשוכנע שהיא תומר דברים קצת יותר עמוקים ו/או מעניינים

theone24

New member
מהמעט שראיתי מהסדרה הזאת בעבר,

דווקא האודישנים הם הזמן שהשופטים מדברים הכי הרבה ואומרים דברים יותר עמוקים.
בפרקים עצמם ההופעות תופסות את רוב הזמן, ומלבד כמה דקות בהם כל השופטים חייבים לדבר לפני שעוברים למתמודד הבא, הם לא ממש מדברים (אלא אם סיימון רוצה צומי ועושה או אומר משהו שגורם לכולם להתמקד בו כמה דקות).

The Gloaming

New member
מראים איך המנטורים אימנו את המועמדים

ששם נקבל בריטני לגמרי.

ולא התכוונתי לזמן מסך, שברור שילך ויפחת, אלא לביקורת טובה יותר

The Gloaming

New member
ציפיתי שיהיה קצת יותר מעניין

כמו הפרק הראשון שהיה חזק מאוד ומאז זה הלך והתדרדר.

לא מפריע לי שהיא אומרת "דפנטלי יס" כי צריך לומר רק כן או לא, אז לפחות היא מוסיפה עוד מילה
מה גם שמידי פעם היא באה עם יציאות כמו easy breezy yes.
העריכה הזויה בטירוף, כמו שיוסי אמר הכי מעצבן זה שמראים את אותו פרצוף שלה שוב ושוב, זה דיי מזיק לה.
מעבר לכל זה, אני עדיין מופתע לטובה מהתנהלות של בריטני, ציפיתי להרבה פחות כדי להנמיך ציפיות וזה השתלם לי.

אני מאוד אוהב את זה שבריטני מתנהגת בצורה אמיתית לגמרי ולא מתיימרת להתרגש מאודישנים שהם סתם בשביל רייטינג ושהיא לא מנסה לרצות את האנשים בבית, מה שכן, היא צריכה להיזהר שזה לא יעלה לה ביוקר כמו ניקול שרזינגר. מבחינת מראה היא נראית מעולה מלבד התלתלים המזעזעים, אני בטוח שזה לא יחזור על עצמו.

המתמודדים היחידים שריגשו אותי היו סיסי (ANOM) והבחורון בפרק האחרון ששר את AIRPLAIN.

Shiri from the block

Active member
מסכימה
בריטני ממש מתוקה,
ואני גם אוהבת שהיא לא מראה התלהבות מכל בנאדם כביכול מרגש כמו שדמי עושה כל הזמן...
כאילו אני ובריטני אותו הדבר בקטע הזה חח זה כזה "כן זה היה נחמד, אני אגיד כן אבל זה לא מרגש אותי כמו שזה ריגש את שאר השופטים"
משהו כזה.. אז אני אוהבת שהיא מאוד אמיתית והפרצופים שלה נאמנים לאיך שהיא מרגישה

ולדעתי היא נראיתה פצצה בכל הפרקים עד עכשיו

YugiBoy

New member
כבר הפסיקו לצייר אותה כרעה

זה היה רק בפרק הראשון.

אני חושב שהעורך של התוכנית תקוע בפרק הראשון באופן תמידי, כל פרק נראה כמו פרסומת לעונה עצמה.. אין בשר. הרבה אודישנים קוצרו עד כדי 15 שניות כולל ההצבעה (שזה בסדר בחלק מהמקרים, לא אומר שלא) אבל זה דיי מבולגן וזה לא מרגיש כאילו אני יושב וצופה בתוכנית אודישנים, אלה בסירנות, בבאז ובצילומי נוף.

בקשר לבריטני, אני אוהב מה שאני רואה, היא ממש חמודה. בהשוואה לדמי היא מאוד שקטה וסופרת את המילים וזה סתם נראה מוזר כל הפאנל הזה, בהשוואה לthe voice שיש יותר זרימה ואינטראקציה, או לכל תוכנית אחרת לצורך העניין.

בשורה תחתונה אני מחכה לפרקים ואוהב לראות, סתם ציינתי קטעים שחשבתי עליהם.

Jasper Jasper

New member
ממה שראיתי

לא התלהבתי. האמת שאיכשהו באודישנים שראיתי דמי יותר תפסה לי את העין ובריטני..סתם הייתה שם. מרגיש לי לא טבעי, כמו המון דברים שלה בשנים האחרונות. אז כן, היא שרה פה שנייה, ופה עשתה פרצוף, ופה אמרה משפט שלם, אבל משהו לא מרגיש לי נכון.

מה גם שאין כימיה בין ארבעת השופטים כמו בתוכניות אחרות לצערי. בכל מקרה, מקווה שזה ישתפר.

סינגל חדש בבקשה..

The Gloaming

New member
למה צריך כימיה בין השופטים?

לעומת דה וויס הדגש כאן הוא על המתמודדים ולא על השופטים.

חוץ מזה שאני כן חושב שיש סוג של כימיה, בין סיימון לדמי או סיימון לבריטני כן יש כימיה, אל איי הוא לדעתי זה שקצת רשמי מידי.

כתבה על אקס מ"הארץ"

שזה תמיד נחמד לקרוא על הדברים הכ"כ פעוטים האלה בסופו של דבר ברצינות רבה מדי....

למעלה