Deep Inside Me

וחבר שלי היה אומר:

"אם כל מה שאתה כותב פוגע- אז תסתום!"

ולגבי בדסמ-
זו קשת עצומה. כל אחד והקטע שלו. יש כאלה שנהנים מהשפלה ויש כאלה שזה בכלל לא הסיפור אצלם. יש כאלה שנהנים מכאב וכאלה שממש לא.

כשאני עומדת על ארבע ערומה ומחכה לו, או עומדת ערומה עם כיסוי עיניים והידיים קשורות לוו על התקרה, או כשהוא מבקש שאתלבש הכי זנותי בשבילו, או כשהוא מבקש שאשב לו על הפנים ואשתמש בו להנאתי- אני מרגישה הכי יפה, הכי מוערכת, הכי נאהבת בעולם!
אין שם טיפת השפלה.

ולגבי כאב-
כשהוא מעורבב טוב עם עונג הוא סוג של מעצים את התחושות. שהרי ההפרדה בין כאב ועונג היא מאוד מאוד נזילה.
אתה בטוח מסכים איתי שצביטה בפטמה יכולה להיות כואבת ומעצבנת ויכולה להיות מחרמנת ומטריפה- תלוי איך ומתי עושים את זה.

יש לי שאלה

מה אם באותו יום לא בא לך להתלבש זנותי, לחכות לו עירומה על ארבע, או לשבת לו על הפנים?
את אומרת לא? את מציעה משהו אחר?
מישהו ביקש ממני פעם להגיע לפגישה איתו בשמלה בלי תחתונים.
כשהתאים לי עשיתי את זה. כשלא התאים לי אז לא.
אני בחרתי, וכשבחרתי, ברור שהתענגתי על הבחירה ולא הרגשתי השפלה.

ברור

שאני אומרת.
היחסים ביננו שווים לחלוטין ואם לא מתאים לי משהו אני אומרת.
אין לו שום עיניין שאני אעשה דברים כשלא בא לי- הוא מרגיש את זה מיד ויוצא לו החשק..

ההתמסרות שלי באה מרצון והנאה ולא מהכרח.
הרגעים שאני נותנת לו לעשות בי מה שהוא רוצה, "להחליט עליי", באים מתוך עוצמה ויכולת שלי לשחרר שליטה.

תודה

כאמור אין לי נסיון ביחסי שליטה
(למרות שיש מי שחשב שבסתר לבי זה מה שאני רוצה)
ואחד הדברים שהטרידו אותי הוא שאלת הרצון החופשי ואיפה הגבולות.

ואם כבר, שאלה נוספת:
את חושבת שעבור "מאסטר" או "אדון", להגיע ליחסי שליטה עם מישהי שמתנגדת לכך מלכתחילה וחשובה לה השליטה זה עוצמתי יותר מאשר מישהי שמלכתחילה יש בה את הרצון הזה להיות נשלטת?

אני

אישה מאוד דעתנית (בטח שמים לב..) שמגיל מאוד צעיר היתה עצמאית ושלטה בחייה, הדברים האלו גם העסיקו אותי.
לקח לי הרבה זמן להבין איך זה אפשרי למישהי כמוני להיות נשלטת.
בסופו של דבר הבנתי שאני לא משהו אחד. אני הרבה דברים.
והביטוי של המיניות הבדסמית שלי הוא מאוד מאוד תחום.
הגבולות הם איפה ששמים אותם- וזה דורש המון תקשורת עם בן הזוג. המון.

הפרטנר הראשון שלי לבדסמ היה מאוד מנוסה. והוא שנא הגדרות ואת ההתעסקות בתארי כבוד ושטויות כאלה. היה לו חשוב לדעת מה מדליק אותי, מה הפנטזיות שלי, ממה אני נהנת. והוא הלך לאט לאט ועזר לי לשחרר שליטה במקומות האלה. ברור שרציתי. הרי אי אפשר בכח. אבל הייתי צריכה מישהו שאני אוכל לבטוח בו כדי להגיע לשם.

בוטם ליין-
הרצון החופשי והגבולות הם איפה שאת שמה אותם.
פרטנר טוב הוא אחד שרואה אותך, שלא דוחף אותך לקצוות, שאת יכולה לסמוך על כך שהוא קשוב ושאת יכולה להפסיק בכל רגע נתון.

וקשה לי לומר לגבי שולטים וטעמם בתחום. אני מניחה שיש כאלה ויש כאלה.. אני לא הייתי מתחברת עם אחד שצריך להרגיש התנגדות והצלחה באילוף..

A לוןA

New member
או לפחות

פרטנר טוב הוא אחד שהולך איתך (לא דוחף אותך) לקצוות- בקצב שמתאים לך.

אז ברור לך שאת והאש הירוקה בכלל לא דומות

נכון?
הקשר שלך הוא קשר שונה לחלוטין מזה שהיא מדברת עליו.
אגב, התמונות בפורום השני מצביעים על כך שהקשר ביניהם אלים מאד,
לא בצורה עדינה בכלל, היא יוצאת מסשן ללא זכרון וזה לא מריבוי האורגזמות, כשהיא מוכה וחבולה בסימנים קשים ביותר,
לא סימנים קלילים של ספאנק.
הוא שבר עליה מקל של מטאטא, זה באמת נשמע לך כקשר שוויוני והדדי?
את חושבת שאצלם מתקיימת הפונקציה הזו של "שבי לי על הפנים ועשי בי כבשלך"? לא נראה לי בכלל.

אולי מספיק?

הקשר שלנו לא אלים ביום יום, הקשר הזה נקרא קשר בדסמי, שזה אומר סאדו, שזה אומר כאב והצלפות. נו, מה? להסביר שוב?

למה לעזאזל שזה יהיה עדין? אני נראית לך נמצאת עם ונילי שכל מה שאני רוצה זה שילטף אותי, שיחבק אותי, שיעשה לי פוצי מוצי?

זה ועוד איך מריבוי אורגזמות, אני פאקינג גומרת מכאב. וכמו שאמרתי, הסימנים האלו, "הקשים" עלאק, עושים לי טוב. אני מאזוכיסטית !

למה שאני אשב לו על הפנים? הוא האדון שלי. אני חולה על זה שהוא יושב לי על הפנים וחוסם לי את האוויר :)

נו, קורה שבסשנים נשברים מקל של מטאטא על התחת, אין בזה שום דבר רע, רק אומר שלא הרגשתי שום דבר. (סימנים של ספנק? חחחחחחחח, קורעת, באמת.)

עוד אחת שמתיימרת להכיר את הזוגיות שלי מקרוב.
מזל שהדיון המסריח הזה ימחק בקרוב, באמת הגיע הזמן.

תמונה אמיתית, רואים אפילו את החצ'קון

על הלחמניה השמאלית, כל על הכבוד. לא כל יום פוגשים בחורה נורמלית

למעלה