בבקשה
אני מסכימה לגמרי שיכולה להיות השפלה וניצול באקטים שנחשבים לרגילים לגמרי ויכולה להיות הרבה אהבה וגם רוך והתחשבות באקטים כביכול משפילים.
ההסתייגות היא, שישנם אקטים שיש להם קונוטציה משפילה. זה עדיין בעיני המתבונן אבל אי אפשר להתעלם מכך ויש הבדל גדול בין להגיד "נכון, יש בזה משהו משפיל אבל זה מחרמן אותי" לבין להגיד "אין בזה שום דבר משפיל".
דוגמא אחת שדובר בה כאן לא אחת היא גמירה על הפנים.
יש נשים, שלא משנה איזה פרטנר אוהב ומקסים יהיה להן, זה משהו שנתפס על ידן כהשפלה. יש גם גברים כאלו, דרך אגב. מצד שני, יש נשים שאומרות שאם זה עושה את זה לבן זוגן אין להן בעיה עם זה.
אין נכון ולא נכון, אבל קשה להתעלם מהעובדה שיש משהו משפיל בלגמור למישהי על הפנים.
דוגמא נוספת היא לחכות למישהו, בהכנעה, עירומה, בכניעה, על הרצפה, בעיניים קשורות. יכול להיות שמי שמחכים לו אוהב מאוד את זאת שמחכה? יכול להיות. אפשר להתעלם מזה שיש בזה משהו משפיל? לטעמי אי אפשר.
זה מזכיר לי שיחה שהיתה לי עם חבר קרוב ואהוב שבענין של משחקי שליטה על המושגים "אדון" ושפחה". אני טענתי שאי אפשר להתעלם מהמשמעות של המילים האלו, וזה לא משנה כמה מספרים לי שהאדון הוא הכי אוהב ורגיש ולא יעשה שום דבר נגד הרצון של השפחה. עדיין, עבורי, ואני שוב אומרת, זה סובייקטיבי לגמרי, יש במילים האלו משהו ששם מישהו מעל מישהו ומבטל את הרצון ואת יכולת ההחלטה של האחר ולי קשה עם זה.
ואחרי שאמרתי את כל זה, ברור שבהשפלה ובאבדן שליטה יש כנראה משהו מחרמן, אחרת לא היו פנטזיות אונס בעולם והן קיימות נראה לי אצל רוב הנשים ואצל חלק מהגברים.