Deep Inside Me

ואני לא מבינה למה צריך להתווכח על זה

אני שמחה שזאת לא היתה החוויה שלה
אין פה וויכוח. רק זוויות הסתכלות שונות.

עם זאת,

יפה לך לאבחן שהוא אוהב אותה עד קצות האצבעות שלו רק מתמונה של קצת רגל שלו ונעל.

נו, בחיי, זה מתחיל להיות מעייף

בשבילך, אובייסלי, לא
בשבילי, מן הסתם כן.
זה חדש לך שיש אנשים שונים בעולם?
לא מצליחה להבין מה הסיפור
זה לא מזעזע אותי
אני לא חושבת שזה לא בסדר
שכל אחד יעשה מה שעושה לו טוב
אין פה רע וטוב ולא מכל דבר חייבים לעשות וויכוח

:)

אף אחד לא עושה פה ויכוח, את יוצרת את הויכוח ומקווה שאנשים יצטרפו לויכוח הזה.
אם זה חדש לי? לא, לא חדש לי בכלל, אני מקבלת כל אדם באשר הוא.
מעייף אותך? לכי לישון :)

דבר חדש? יכולת לאתר תקוות דרך האינטרנט?
אני לא יצרתי וויכוח, ואין לי שום תקווה לצרף מישהו לוויכוח שלא יצרתי.
אני בדרך כלל אומרת דברים בדיוק כמו שהם.
כתבתי את מה שזה מעורר בי. כתבתי רק על עצמי. לא ביקרתי אף אחד, לא ניסיתי לעורר שום וויכוח, רק ניסיתי להגיד, שוב ושוב, שכל אחד ומה שעושה לו את זה.
מענין למה את מתעקשת לראות בדברים שכתבתי את מה שלא קיים בהם.

ולמען הסר ספק

ואם לא הובן:
אין לי רצון להתווכח
אם חשבת שהיה וויכוח, אין לי בעיה להכריז שאת המנצחת הגדולה בוויכוח.
אני שמחה שיש לך מישהו שאת אוהבת אותו ונהנית לעשות איתו את מה שזה לא יהיה שאת עושה איתו.
אני מתנצלת אם נפגעת ממשהו שכתבתי בתגובה לתמונה שהעלית. להבא אקפיד לכתוב אך ורק תגובות מפרגנות ומתפעלות.
בהכנעה וזה

בלי להתווכח

אני לא חושבת שיש אקט משפיל בפני עצמו.
השפלה היא חוסר כבוד וניצול האחר תוך דריסת הרגשות או הצרכים של האחר.

מישהו יכול לזיין אותי במיסיונרית וזה יהיה הדבר הכי משפיל בעולם
ואחר יכול לדחוף לי דילדו עם זנב וזה יהיה אקט מלא אהבה ותשוקה.

עם זה

אני מסכימה, בגדול
חוץ מכמה הסתיגויות
אבל אני באמת עיפה מדי עכשיו מלהסתייג אפילו אז נשאיר את זה ככה.

בבקשה

אני מסכימה לגמרי שיכולה להיות השפלה וניצול באקטים שנחשבים לרגילים לגמרי ויכולה להיות הרבה אהבה וגם רוך והתחשבות באקטים כביכול משפילים.
ההסתייגות היא, שישנם אקטים שיש להם קונוטציה משפילה. זה עדיין בעיני המתבונן אבל אי אפשר להתעלם מכך ויש הבדל גדול בין להגיד "נכון, יש בזה משהו משפיל אבל זה מחרמן אותי" לבין להגיד "אין בזה שום דבר משפיל".
דוגמא אחת שדובר בה כאן לא אחת היא גמירה על הפנים.
יש נשים, שלא משנה איזה פרטנר אוהב ומקסים יהיה להן, זה משהו שנתפס על ידן כהשפלה. יש גם גברים כאלו, דרך אגב. מצד שני, יש נשים שאומרות שאם זה עושה את זה לבן זוגן אין להן בעיה עם זה.
אין נכון ולא נכון, אבל קשה להתעלם מהעובדה שיש משהו משפיל בלגמור למישהי על הפנים.
דוגמא נוספת היא לחכות למישהו, בהכנעה, עירומה, בכניעה, על הרצפה, בעיניים קשורות. יכול להיות שמי שמחכים לו אוהב מאוד את זאת שמחכה? יכול להיות. אפשר להתעלם מזה שיש בזה משהו משפיל? לטעמי אי אפשר.
זה מזכיר לי שיחה שהיתה לי עם חבר קרוב ואהוב שבענין של משחקי שליטה על המושגים "אדון" ושפחה". אני טענתי שאי אפשר להתעלם מהמשמעות של המילים האלו, וזה לא משנה כמה מספרים לי שהאדון הוא הכי אוהב ורגיש ולא יעשה שום דבר נגד הרצון של השפחה. עדיין, עבורי, ואני שוב אומרת, זה סובייקטיבי לגמרי, יש במילים האלו משהו ששם מישהו מעל מישהו ומבטל את הרצון ואת יכולת ההחלטה של האחר ולי קשה עם זה.
ואחרי שאמרתי את כל זה, ברור שבהשפלה ובאבדן שליטה יש כנראה משהו מחרמן, אחרת לא היו פנטזיות אונס בעולם והן קיימות נראה לי אצל רוב הנשים ואצל חלק מהגברים.

כנראה שזה

משהו בחינוך כי אני עדיין לא מצליחה להבין למה בגמירה על הפנים יש משהו משפיל באופן בלתי תלוי.
יש נשים שגם יגידו שלמצוץ זה משפיל-
אז זה נכון? הן מגזימות? הן קיבלו חינוך אובר שמרני? מי אנחנו שנשפוט מה משפיל ומה לא?

אני חושבת שמה שלוחץ לך על הכפתורים זו השירותיות.
השירותיות נתפסת בעינייך כמשפילה.
אבל זו פרשנות אישית שלך מתוך תפיסת עולמך כאישה חזקה שלא משרתת בסקס את הגבר שלה אלא באה מתוך שיוויון כוחות.

ושוב, אני חושבת שמשפיל קיים רק במקום שבוא אין כבוד הדדי ואין ראייה של האחר. האקט בפני עצמו לא יכול להיות משפיל.

זה נכון

אני מכירה נשים שחושבות שלמצוץ זה משפיל
ואותי זה למשל לא משפיל בכלל
אולי כי יש פה מקבילה הדדית אפשרית של ירידה, אולי כי בעיניי יש פה יותר ענין של נתינה והנאה מההנאה של הפרטנר.
אבל את יודעת מה, זאת דוגמא טובה אולי, כי זה משהו שאני עושה, מתוך רצון שלי וגם הנאה שלי.
אבל אם הייתי בסיטואציה למשל שזה לא מה שבא לי באותו רגע וגבר היה מנסה לדחוף לי את הראש למטה כדי לסמן לי מה הוא רוצה, הוא היה רואה את הגב שלי באותו רגע. לעומת זאת אם הוא היה מבקש מפורשות... יש מצב שגם אם לא התחשק לי קודם הייתי עושה את זה בשמחה.
הערה אחרונה שוב, לגבי ה"מי אנחנו שנשפוט מה משפיל ומה לא"
בפעם ה7 בערך, אני לא שופטת, אני אומרת מפורשות שזה ענין סובייקטיבי לחלוטין וברור לי שהגבולות וההגדרות אצל כל אחד ואחת שונים.

מסכימה איתך.

ואני אומרת את זה בתור מישהי שמחד גמירה-על-הפנים היא קו אדום שלי, כי אני חושבת שלשפוך למישהו משהו על הפנים זה משפיל גם אם מדובר בגלידה יוקרתית עם קצפת, ומאידך נמצאת ביחסי שליטה (אוהבים מאוד
) ומאוד אוהבת לחכות קשורה ומכוסת עיניים על הרצפה (בקיץ זה מצנן ונעים
).
לגבי "אדון" ו"שפחה" - יש לי בעיה עם המילה "שפחה" בגלל הקונוטציה של עבדים שחורים בארה"ב של פעם, ובתוך הקשר שלי בהתחלה פשוט ביקשתי ממנו שלא ישתמש בה (כיום זה לא מפריע לי, כי אני יודעת מהי הכוונה כשזה כן בשימוש).
אגב - אם נישאר בתחום הזה - איך את מרגישה כלפי המונח "מאסטר"? מונח שמקפל בתוכו אדנות מחד, והוהלה, הגנה והדרכה מאידך. זה המונח האהוב עליי

למעלה