אוקיי.
התמונה שלי קיבלה יחס, שזה סבבה לגמרי, לא חשבתי שזה יהיה יחס ברמה כזו
ואפילו לרגע, לא עלתה בי המחשבה לעשות דיון על התמונה הנל, אני לא עושה דיונים על תמונות שלי או של אחרים, אף אחד לא רוצה שיעשו דיונים על התמונה שהוא מעלה. הגיוני.
אם אני ממשיכה? לא ממש, די נעלמתי אם לא שמת לב אבל אני כן עוקבת. והאמת? אני רק רוצה שזה יעלם לעמוד השני.
"הביתה", מה זה אומר? לפורום בדסמ? לכאן? כאן זה לא בית, זה היה בית, עד לא מזמן, אבל זה כבר לא בית. זה סתם עוד פורום. (צר לי קטניפ, רד). וגם שם, זה לא בדיוק בית, זה מקום שאפשר לשתף בו אנשים שהם בראש שלי, פחות או יותר.
לעומת זאת, אם הייתי מעלה את התמונות עם הסימנים שכן העליתי שם, או את הסרטון כן הייתי מבינה את גודל השוק.
לא שמתי לב לפרשנות של קיי, או לכל פרשנות אחרת, לא טרחתי לקרוא וזה לא עניין אותי.
הרמות הגבוהות של הפגיעה כפי שאת טוענת שישנן, לא נמצאות שם.
לשמחתי אני נמצאת במקום הבדסמי שלי, ממקום טוב ואוהב ולא ממקום רע, כפי שהייתי בהתחלה בגיל 18.
יש לי גבר שאוהב אותי ושנמצא איתי
8 שנים. כשהוא רואה שמשהו לא טוב הוא מפסיק.
לא ניגשתי לאיש מקצוע, לא היה צורך
את הבלבול שחוויתי בהתחלה, למה אני צריכה את זה, עברתי מזמן.
ברור לי ומובן לי לגמרי, שיש אנשים שהם בהתחלה שלהם, של הקינקיות או הבדסמ ושעוברים דברים ומנתחים אותם ושלא מקבלים את עצמם לגמרי בעניין כי עדיין יש את הקטע של "מה אם" ו"למה אני שם" ו"מה לא בסדר בי" ו"למה אני צריך את זה" ו"למה זה מרגיש לי טוב ואולי משהו בי לא בסדר"
אני יכולה לענות לך למה זה מה שאני רוצה ואני לא מצפה ממך להבין, אבל רק בשביל הפרוטוקול.
אני לא מושפלת כל יום, כל היום.
אני לא מקבלת כאב, כל יום, כל היום.
כשאני מקבלת אותו, אני מאושרת.
אני לא מסוגלת לזכור מה היה שם, כי הייתי כל כך רעבה לכאב, שפשוט לא הרגשתי כלום ואחרי שהכל נגמר, פשוט צפתי מאושר. וזה לא רק הסשן הזה, זה עוד הרבה סשנים שלוקח לי כמה ימים או שבועות אם תרצי, לחזור לקרקע. או להיזכר מה קרה.
כשיש לי סימנים אני מתהלכת בכל מקום כאילו שאני על עננים ורודים, מרשמלו ורוד ולבן וטוויקסים עם מלא ריבת חלב.
אני לא מצפה מאף אחד להבין איזה סוג של אהבה יש בקשר הזה, אני לא רוצה להסביר, כי אין שום סיבה שאני אסביר מה הולך אצלי בזוגיות. אבל אני רק אגיד שבמשך ה 8 שנים האלו, קיבלתי אהבה שבמשך כל החיים שלי לא קיבלתי מאף אחד.
מבחינתי זה לא פגיעה, מבחינתי אני עושה את הדבר שאני הכי אוהבת ושהכי עושה לי טוב עם בן אדם מדהים שאוהב להעניק כאב ואהבה בדרך כזו וגם בדרך אחרת. לא כואבת, אלא אהבה אמיתית.
חילול גוף מבחינתי.
זה אונס. ברוטאלי
זה להעמיד אותך ערומה מול רופא שיסתכל מה לא בסדר בגוף שלך, כשהכל בסדר בו. זה חילול גוף.
חילול גוף זה עוד המון דברים שלא עולים לי כרגע.
חילול גוף זו מישהי שבאה לבדסמ ממקום רע. שנותנת לגבר שאיתה להכאיב לה כדי להרגיש טוב יותר עם עצמה, כי ביום יום היא מרגישה שהיא אפס. כלום. סמרטוט.
חילול גוף זה לגרד מגיל קטן את כל הגוף שלך בשביל לקבל תשומת לב.
חילול גוף זה להישאר עם מישהו שלא אוהב אותך ולתת לו להשתמש בך רק בשביל להרגיש אהבה ולו לרגע אחד.
חילול גוף זה לא לאהוב את עצמך. לא לאהוב את מי שאת. את מה שנתן לך האל.
ולשמחתי,
אני אוהבת את הגוף שלי, את עצמי, את הזוגיות שלי ואת מי שאני.
תעשו דיון גם על זה. בכיף
אחלה של בוקר