Deep Inside Me

לא מתחמקת.

כשתהיה לי הגדרה אודיע לך

במילים אחרות - זאת פשוט שאלה שאני מתחבטת בה לא פעם בעצמי...
הנה, תראי:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=507&messageid=171542120

לא אמרתי

שאין דבר כזה השפלה!!
אמרתי שהשפלה מתקיימת במקום בו אין כבוד הדדי ויש ניצול ושימוש באחר תוך כדי רמיסת רצונותיו וריגשותיו.

זה שיש כאלה שנהנים/ות מהשפלה זה סבבה לגמרי.
זה עדיין לא אומר שכל מי שעומדת על ארבע עם דילדו בתחת היא מושפלת ונהנת מהשפלה.
אני מנסה להראות לך שכמו שבעבר מציצה נראתה לך משפילה-ועכשיו לא, ככה ההגדרות הללו נזילות ותלויות בזמן, מקום ואינטראקציה.

מסכימה.

אני מנסה לומר שיש את מה שאנחנו קוראים לו לעיתים בפורום השכן "השפלה טובה".
במקרה מה שעובר לי בראש זה יותר סוג של משחק, של כאילו-השפלה, בהסכמה, של "בוא נעשה מה שאחרים חושבים שהוא מטורף ולא ראוי", אבל כן מתוך כבוד הדדי, ללא רמיסת רצונות ורגשות.
הייתי מגדירה כך דברים כמו משחקי שבי, למשל (
).
(אני חושבת בעודי כותבת
)

אני מקווה שאני מצליחה להעביר את הכוונה שלי

את יודעת מה זה מזכיר לי? להבדיל אלפי הבדלות

אונס של נערה הסובלת מפיגור שהתרחש לפני מספר שנים.
למה אונס? היא לא היתה קטינה, והיא שיתפה פעולה, ואפילו במשפט או בחקירה, אני לא זוכרת, היא אמרה שהיא רצתה ונהנתה והכל, אבל היא לא הבינה שמשהו לא בסדר, כי בעיניה, בחוויה הפרטית שלה, זה היה בסדר. האם זה באמת לא בסדר שבחורה בעלת פיגור קיימה יחסי מין ואפילו נהנתה מהם?
אבל הוא ידע שמה שהוא עושה זה לא תקין, והצופים מהצד, קרי אנחנו, שפטנו את המעשה כלא בסדר, למרות שהיא רצתה, ואמרה שנהנתה.
לא יודעת בדיוק להסביר לך, וברור לי שפה אין שום כפיה ושהאובייטק נהנה מהאקט, אבל היא אכן אובייקט באקט הספציפי הזה.

לא מבינה

איך אקט בין שני בגירים בהסכמה יכול להיות קשור לסקס עם בחורה הסובלת מפיגור..
אבל במילא הויכוח הזה מיצה את עצמו בסופש וקצת פיספסת את המומנטום

אני יודעת שקשה לך לקבל

בדיוק כמו שלי קשה לקבל אתהצד השני.
תאמיני לי שאני משתוקקת להיות מסוגלת להכיל את זה,אבל קשה לי, זה גדול ממני.
גם בעולם הנורמטיבי,כלומר שאלה שאינם סובלים מפיגור, מסתובבים הרבה אנשים שאנחנו לא בטוחים שיש להם הבנה מלאה על מה שקורה איתם, את מסכימה איתי?
אז אני מהפסיכים האלהשתמיד חושבים שתפקידם לתקן את העולם ולדאוג לכולם, ובאמת ממקום טוב, לא ממקום רע.
אני מזכירה לך שבפורום בדסמ היתה כותבת אחת, אולי עודנה שםשהיתה מספרת על השפלה מאד קשה, על עונשים כגון "לא מדבר איתי שבוע כבר ואני לא יודעת למה" וכל מיני סיפורים לא פשוטים, לאו דווקא על אלימות פיזית אבל לגמרי היה נראה למתבונן שיש שם התעללות נפשית,והיא לא קיבלה הרבה תמיכה בפורום.
מה כוונתי בלא קיבלה תמיכה? על פניו רוב הדיירים שם שפטו אותה ודי נכנסו בה,אבל באמת היא שהם ראו, כך הרגשתי, מישהי במצוקה, שאמנם טוענת שהכל מושלם(סיפרה על זוגיות בדסמית של 20 שנה בער) ורגיל, אבל כולם זיהו שזה לא, ובמקום לעטוף אותה ולאמר כמה זה נפלא שהוא "נותן להאתמה שהיא רוצה- שליטה מלאה וכניעה טוטאלית",כן ניסו "להאיר" עיניה שאולי הדברים לא כאלה בסדר.
כמדומני בסופו של דבר היא כתבה שעזבה אותו, אבל אני לא בטוחה.
מה הפואנטה שלי? אני מאד פתוחה לעולם הזה, אבל לפעמים אני נתקלת במקרים שנראים לי קיצוניים עד כדי רמה של חוסר שליטה של הנשלט בחייו. אני משתדלת להיות דיסקרטית לגבי המקרה הנוכחי, אבל כמדומני,גם פה יש עוד קצת פרטים מעבר שלא עולים פה בשרשור ה"תראו איזה יופי, השולט שלי בועט לי פלאג לתחת, כל כך כאב שאני לא זוכרת מה היה שם, אבל אל דאגה, הכל נפלא, הוא אוהב אותי".
את צודקת, הנושא מיצה ומוצה,ולא, ממש לא אכפת לי שאני מצטיירת בו במפלצת הנוראית והונילית שכל מה שהיא יודעת זה לגנוח במיסיונרית "(לא ציטוט מדוייק אבל די סיכום דבריה שלאש ירוקה) שבאה ומעבירה ביקורת.
מבחינתי, אני הושטתי יד למישהי שדחתה אותה, וזה בסדר,אני לא רואה שום סיבה לשתוק ולא להביע את דעתי בפורום סקס, על נושא של סקס...

שוב, לא כאב

ואם כאב היה כאב מענג
ושוב, הוא לא בעט, כי אם הוא היה בועט, הייתי בועטת לו בביצים באותה שניה
אני לא אמרתי שאת מפלצת ולמען השם תפסיקי לסלף את דבריי ולהוציא אותי מפגרת גמורה או לחילופין בדסמית משוגעת
אגב, מסיונרית זאת אחלה תנוחה, אני מאוד אוהבת אותה, יש בה אינטימיות שאני מאוד אוהבת :)
את הושטת יד לעזרה למישהי שלא ביקשה ולא הצטרכה אותה, אם היה לך איכפת באמת כבר היית שולחת לי מסר, אבל את רק מראה איכפתיות מעל דפי הפורום ולא מתכוונת לזה באמת, אז תעשי טובה לעצמך תפסיקי עם ההצגות שלך
זה לא נושא של סקס, זה בסך הכל תמונה שמראים בה נעל, תחת ופלאג אנאלי ולא זוג שמזדיינים

תעשי חיפוש של סרט גנג בנג ותראי מה ההבדל

כשמשתמשים בבחורה כחפץ לחלוטין. בהתעלמות מוחלטת ממנה, מההנאה שלה, כאילו היא בובת גומי שנאנסת ע"י חבורה של גברים - זה יותר גרוע מהשפלה.

ותעשי לי טובה, בלי קשר למה היה שם באמת, אין בתמונה עצמה תצוגה מענגת של דילדו עם קצה הנעל. התמונה מתיימרת להראות השפלה. הזוית, הלבוש שלו מול הערום שלה. זה מיועד לתעד מצב של משפיל.
אני לא שופטת, אני רק לא מבינה את התממות מול זה.

אבל זה בדיוק מה שאני אומרת

ההשפלה נובעת מתוך היחס ולא מתוך העובדה שיש שם סקס בין בחורה ובין 4 גברים.

זו לא התממות.
זה ניסיון להבהיר מאיפה מגיעה תחושת ההשפלה.

בגנג בנג?

את לא חושבת שלהתייחס לבחורה כאל בובת גומי בצורה הכי דוחה שיש.
לחדור אליה לכל חור בלי התחשבות בכאב, בדמעות.. זה לא משפיל?
מה אני אגיד לך. אחלה לך.

קיי

את לא מבינה מה אני אומרת.
אני טוענת שהשפלה קיימת במקום שאין בו כבוד הדדי ויש בוא ניצול של האחר תוך כדי רמיסת ריגשותיו וצרכיו.
אני חושבת שהשפלה יכולה להיות קיימת בכל אקט מיני.
כי זה לא קשור למה עושים- זה קשור לאיך.

מיצי, אני לא מתיחסת לאש ירוקה עצמה

היא העלת תמונה. כפי שכתבתי לה כמו (שאמור) לקראת בכל אומנות, זה יוצר דיון ופרושים של הצופה.
*אני* רואה בתמונה הזו תעוד של קטע משפיל.
אני ממש לא מדברת על מה היא הרגישה פה - אני לא קוראת מחשבות.
אולי היא הרגישה את זה כלטיפה עדינה, אני רואה בתמונה השפלה והחפצה.

תקראי שוב את התגובות שלי פה למעלה

ותראי שאני מפרידה בין התמונה לרגשות של הבחורה.
שימי לב שאני לא כותבת בשום מקום שהיא חוותה השפלה, אני כותבת שזה מה שהתמונה משדרת. זו פוזה משפילה בצורה אובייקטיבית.
המעשה וההרגשה של המשתתפים היא סובייקטיבית.
יש הבדל.

בדיוק כמו באומנות, הצופה מפרש את מה שהוא רואה

בדרכו.
לפעמים הצופה רואה משהו שהיוצר לא חשב עליו ולפעמים הוא מפספס הכל.

רב מי שראה את התמונה הזו, ראה מה תצוגה של משהו משפיל.
האמת שחשבתי שיש לזה חלק בעניין של להיות שפחה. המשחק בין הכאב להנאה, בין ההשפלה לריגוש..

למעלה