Deep Inside Me

:)))

אני מסתובבת כל היום עם חיוך על הפרצוף, עיניים בורקות וכל זה, זה מאוד כיף לחזור להיות אנחנו
תודה חני }{

הדוניזם ואדוניזם

אה, אני וההתחכמויות שלי-

הדוניזם = נהנתנות. גישה בתורת המידות בפילוסופיה הגורסת כי תכליתו וסיבתו של כל מעשה אנושי הוא התשוקה להנאה.

אדוניזם - אני המצאתי. אנשים שאוהבים אדונים

יחד זה הולך מצויין

A לוןA

New member
אני אסכם לך את הדיון

מאחר והשפלה היא עניין של הרגשה ותחושה
והרגשה היא סובייקטיבית
לא יכול להיות דבר כזה "אובייקטיבית משפיל"
כי תחושה לא יכולה להיות אובייקטיבית.

ואש- כל הכבוד על התעוזה, ותענוג גדול שאת משתפת ברגעים שלכם.

בדיוק חשבתי אם לקרוא לך או לא

אבל כבר באת לבד:)
מה אתה אומר? להעלות את התמונה עם הפלאג מזכוכית שהוא הכניס לי לתחת לפני כמה דקות או לרחם על האנשים כאן?
בכל זאת חבל, התקפי לב, צינתורים, דיונים על השפלות
חראם

ותודה :)

A לוןA

New member
את יודעת...

הייתי עסוק בלארגן מפגש פורום וכאלה... אז לא היה לי זמן לבקר בפורומים שכנים- אבל את יכולה תמיד לקרוא לי כשיש מכות!
אבל את יודעת בדיוק איפה את כ ן יכולה לפרסם את התמונות שלך

הייתי שם היום :)

קראתי וכל הכבוד על ההתארגנות והמפגש, נראה שמאוד נהניתם :)
הווו, אני יודעת:) אפילו אמרתי לעצמי כשכל הדיון הזה התחיל, חבל שלא הלכתי קודם לפורום שלך, לפחות הייתי מקבלת משוב חיובי :)

שכחתי שיש פה אנשים

שהקשר ביניהם ובין סקס (או אביזרים לסקס) הוא מיקרי בהחלט.

הו, את זה אני אוהבת

כי מי שלא אוהב לעשות סקס בדרך שלך, לא אוהב סקס, נכון?
כל כך קשה לקיים את ה"חיה ותן לחיות" גם לצד השני?
וההתעקשות הילדותית הזאת על "מכות" ו"חוסר במשוב חיובי" כשקיבלת כאן המון משובים חיוביים ולא היה שום דבר שאפילו מתקרב ל"מכות" בדיון שהתפתח....
נו טוב

יוו, נגעתי פה בנקודה רגישה אני רואה :)

כל מי שאוהב לעשות סקס ונילי/קינקי/סוטה/עם ארנבים וסנאים. בכיף שלו אחותי. שיהנה. שיאהב. שיגמור. שיתחרפן. שיתענג.
כל מי שרוצה לחיות, שיחיה איך שבא לו. אחותי.
אני דיברתי על מכות? מתי?
בסך הכל אמרתי שנורא נהניתי עם הקיין ועם הפלאג... :)

בהחלט

כשמישהו פוסל מישהו אחר רק כי הוא לא דומה לו - זאת בהחלט נקודה רגישה אצלי. בכל התחומים.
איך אפשר להבין אחרת את המשפט שכתבת?
על מכות החבר שלך כתב במובן של ללכת כאן מכות כשכאמור לטעני היה כאן בסה"כ דיון מענין ועל חוסר המשוב החיובי את התלוננת.
אני מרגישה שאני מנסה לדבר אתך על מהות ואת כל הזמן גוררת את הדיון ללעג ולהקצנה ולוויכוח. זה בסדר אם זה צורך שלך, אבל זה פחות מתאים לי אז נראה לי שמבחינתי מיציתי.

תקשיבי.

אני לא פוסלת אף אחד, דומה לי או לא. אף אחד לא יכול להיות דומה לי באהבות או בהעדפות שלו לסקס, ונילי או קינקי.
לי יש השקפת עולם שונה אבל אני לא דוחפת אותה לכל אחד ולא מצפה שכל אחד יחשוב כמוני. זה לא הגיוני בכלל.
בקשר למכות, אלון צחק.
בקשר לחוסר משוב חיובי, צחקתי. זה נאמר בהומור.
ניסית לדבר איתי על איזה מהות? העליתי לפה תמונה, אבל לא חשבתי אפילו לשניה, שזה יגרר לדיון של 160 ומשהו תגובות.

אגב -

מה עמדתו בנוגע לפרסום התמונות?
את מבקשת את רשותו?
לא מפריע לו שאחרים חוזים במה ששייך לו?

(שוב, סקרנית לגבי החוקים שיש לכם בנושא הזה, לא שואלת ממקום שופט)

למעלה