Deep Inside Me

רק מריר

ואני מקווה שאת, לפחות, יודעת היטב שאני לא שופטת (ובכלל - הדיון חרג לגמרי ממה שקשור אלייך
).

A לוןA

New member
אני אענה לך בדוגמא שלך

אני הייתי במקום עבודה שהיתה לי בו 0 הערכה כלפי המנהלת שלי, 0 רצון להישאר ומצאתי מקום אחר והודעתי בשמחה רבה שאני עוזב.
בישיבת הצוות של אותו שבוע הביאה המנהלת הזו לדיון מקרה שאירע, ונזפה בי קשות ובצורה חריפה ובוטה מול כל הצוות על טיפול כושל לדעתה מול לקוח (אחרי שעזבתי הלקוח כתב מכתב תודה על הטיפול המסור, אבל זו לא הנקודה)
משפיל?
לא. כי פשוט לא היה אכפת לי מדעתה, ולא ממקום העבודה ולא ממה חושבים עלי האחרים, והנזיפות שלה פשוט העלו בי חיוך (מה שעיצבן אותה יותר...) לא הרגשתי מושפל, ולכן זו לא היתה השפלה בעיני.

מסקנה
אין דבר כזה אובייקטיבית משפיל.

מ.ש.ל.

העניין הוא...

שרוב האנשים יגידו שזה לא לעניין להגיד את זה מול כולם, ושזה צריך להיעשות באופן פרטי.

כי נקטע לי ההמשך

ניסיתי לומר שיש דברים שרוב האנשים יתפסו באופן כזה או אחר, גם אם המשתתפים חשים אחרת.

A לוןA

New member
ו ל כ ן

אם "רוב האנשים יתפסו באופן כזה או אחר, גם אם המשתתפים חשים אחרת"- משהו לא יכול להיות אובייקטיבית משפיל, כי השפלה זו תחושה סובייקטיבית. זה מה שאני אומר בכל השרשור הזה.

(את כן יכולה להגיד שמשהו מסויים יחשב ע"י הרוב כמשפיל- אבל זו אמירה כללית שגם היא מבוססת על תחושות בלבד. את כן יכולה להגיד בוודאות שמשהו משפיל בעינייך.)

לא הבנתי

האם השפלה והחפצה הם לא חלק מהעניין ביחסים האלה?
ברור שמדובר כאן על יחסים בהסכמה מלאה של שני הצדדים ובמקרה כאן גם באהבה מלאה.
למרות שבעקבות הפוסט כאן פישפשתי קצת בבלוג של פותחת הפוסט וראיתי שם משפטים נעלבים ומושפלים שלה.
(מודה שלא קראתי הכל יש שם המון טקסט המון... הלוואי והיה פחות. איזה כאב ראש אלוהים)

הבלוג שלי זה כאב ראש?

אני מציעה לך לא לקרוא את הכל בבת אחת, או לא לקרוא בכלל. או פשוט לקחת אופטלגין, זה מאוד עוזר. :)

לא

אני לא מרגישה מושפלת בשום אקט בדסמי.
אם אני ארגיש ככה זו נורה אדומה שמשהו לא תקין בתקשורת וביחסים שלי עם בן זוגי.

ואגב, בדסמ זו הגדרה עצומה שכוללת בתוכה המון המון דברים שונים.
יש הרבה מאוד אנשים שבכלל לא זקוקים להשפלה כדי להנות.
ועוד אגב-
משפטים נעלבים יש בכל מערכת יחסים- ונילית ובדסמית. לא הבנתי מה הקשר..

בדיוק.

הוא התכוון לפוסט לפני האחרון. מן תקופה לא טובה שהייתה לנו, שכמו שאמרת יש בכל מערכת יחסים, ונילית או בדסמית.

כל מה שאני כותב היום פוגע

וזו לגמרי לא הכוונה שלי.
מאד מבלבל אותי ה-bdsm הזה.
חשבתי שיש מקרים שהשפלה זה חלק מהעניין אבל אתן טוענות שזה בכלל לא משפיל אתכן.
זה כמו שתגידי לי שכאב (במידה וקיים) אינו כואב לכן כי אתן נהנות מהכאב והוא חלק מהעונג שאתן חשות.
או קיי
אני לא לגמרי מבין אבל בהחלט מקבל.

מממ..

יש מקרים כאלו שהשפלה משפילה, ויש מקרים שפשוט לא. זה תלוי באיזה מצב רוח אני באה לסשן.
ובקשר לכאב. אממ..
בעייתי להסביר.
יש כאב שאני נהנית ממנו, שהוא עונג בשבילי, אבל זה רק אם אני ממש בתוך הרגע.
כשאני לא בתוך הרגע, בתוך ספייס (הנאה כמו של גמירה), זה כואב. ואני סובלת. וממש לא כיף לי. אבל אני נשארת שם, כי אני אוהבת להתמסר לו, כי זה עונג בשבילו לראות אותי ככה.

הבנת משהו?

למעלה