Deep Inside Me

באופן הזוי ביותר

הוא מרשה את זה, פעם הוא לא הרשה, אבל אז הוא הבין שהפומביות חסרה לו וזה משהו ששנינו אוהבים והתחיל לעלות תמונות שלי לבלוג שלו ואני זורמת וזה עושה לי טוב שהוא מאושר עם זה :)
בקשר לכאן, הוא אמר לי להעלות את זה, בהתחלה לא הייתי בפוקוס בכלל (סוכר גבוה מהסשן וכל ההתרגשות והגמירות מהתחת חחח) אבל אחר שנרגעתי אמרתי יאללה למה לא והעליתי ואני מודה שזה קצת הביך אותי, אבל זה היה מביך אותי עוד יותר אם זה היה בשרשור נפרד...

בקשר ללא מפריע, לא שאלתי, אני חושבת שלא
כי בתכלס, הם יכולים להסתכל והם יכולים לעשות על זה ביד והם יכולים להמשיך לשלוח מסרים עם הצעות, אני עדיין אשאר שלו

}{

A לוןA

New member
רק שניה-

קודם כל, נשימה עמוקה, אפשר להוריד רמת כוננות ולהחזיר את הנשק לימ"ח.
ההערה על מכות היתה בהומור לגמרי, בכוונה של דיון ולא ברמה של מלחמה, עם קריצה למה שהיא ואני מבינים כ"מכות" (בעולם שלנו) ואת כנראה מפרשת אחרת לגמרי
אז chill, הכל בסדר, אוקי?

אפילו שתיים

מה שהכעיס אותי היתה ההערה על כך ש"יש כאן אנשים שהקשר ביניהם ובין סקס (או אביזרים לסקס) הוא מיקרי בהחלט."

אני לא הנחתי ולא אמרתי שמי שאוהב את הסקס שלו עם פלאג בתחת ונעל שדוחפת אותו פנימה אוהב סקס פחות ממני. לא מחיתי גם על העלאת התמונה או אמרתי שמקומה לא כאן.

פשוט הגבתי, למשהו שהועלה כאן, מהמקום שלי. זה הכל.

הבדיחה על ה"מכות", לא באה משום מקום כמו גם התהיה למה התמונה לא הועלתה בפורום "ההוא".

אני יכולה לתאר לעצמי שמי שבחר ביחסי שליטה כדרך חיים נאלץ להגן על דרך החיים הזאת לעתים מול אנשים שתופסים אותה כלא לגיטימית. יכול להיות שמתוך כך עמדת ההתגוננות היא כמעט אוטומטית, ובכל זאת אני לא חושבת שהדרך היא לבטל את מי שבוחר אחרת.

זה כבר היה ממש לא לעניין.

כבוד וסובלנות צריכים לתת ולקבל משני הצדדים.

נחמד

לראות שאנשים שהם לכאורה מאד פתוחים ומכילים, מפגינים כזו צרות אופקים וחוסר סובלנות כלפי דעות של אחרים שאינן עולות בקנה אחד עם הדעות שלהם.
ועוד יותר יפה לראות שאנשים הסובלים מסטיגמות נהנים להטיל סטיגמות על אנשים השונים מהם בדעותיהם.
פרסמת תמונה, שמעבר לויכוח מה היא משדרת ואם היא גורמת אי נוחות, פשוט לא אסתטית. התחת שלך וכף הרגל שלו אינם כאלה אטרקטיבים כמו שאולי את חושבת.
ולמרות התמונה, התפתח פה דיון יפה עם טיעונים של בעד ונגד ויחסית לא מתלהם. עד שהוריד ה-bdsmי שלך קפץ והחלטת להפוך אותו לדיון חסר משמעות. חבל.

אז הנה פרגון:
זה אחד התחתים המדהימים אם לא ה...
וכף הרגל של המאסטר הדגול בכלל עושה לי חשק להכנס לעולם הנשגב שלכם.
אנא, פרסמי עוד ועוד תמונות כאלה.
כולנו עפר לרגליכם (נעולות נעלי הספורט השחורות)

יוווווווווו תודהההה

אני כל כך מתרגשת מהמחווה והתגובה המהאממת שלך!
עשית לי את השבוע :)))
אני יודעת שיש לי תחת מהמם והמאסטר שלי הוא מהמדהימים שידע הפורום הזה

ועכשיו ברצינות
אתה אחד היצורים הכי מעצבנים פה והבנתי את זה בשניה שחזרתי אחריי 4 חודשי היעלמות מהפורום, התגובות שלך רוב הזמן לא קשורות לכלום ומזלזלות בכל תגובה לגולש בפורום ובאופן כללי, את הדיונים האלו בקשר לתמונה או מה שהתמונה גרמה לכם להרגיש, יכולתם לפתוח בשרשור נפרד ולדסקס על זה עד שיצא לכם מהאוזניים
לטעמי פורום סקס לא נועד רק לדיונים שלכם אלא גם מדי פעם שאנשים יעלו פה תמונות מגרות או משפילות (שוב, תלוי בעיניי המתבונן) או חסרות אירוטיקה (כי מה לעשות אין לי מושג בפוטושופ ואילו היה לי לא הייתי עושה בו שימוש) או כאלו שיודעים שיש פה אנשים שכן ידעו להעריך את השיתוף הזה ואת התמונה הזאת שכן העזתי לעלות בפעם הראשונה ב 4-3 שנים שאני כאן
הדיון הזה לא נוגע ולא קשור אליי, אתם החלטתם לפתוח דיון ועל הדרך לנסות לצרף אותי אליו, מה שלי לא התחשק ולא הבנתי בכלל למה צריך לעשות דיון על השפלה, סובייקטיביות ועל איך הרגשתי או לא הרגשתי בזמן האקט (נפלא, תודה ששאלתם) ובדיוק בגלל זה רוב הפורום קיבל את התגובות המזלזלות או חסרות העניין שלי, מצאתם לכם עם מי לפתח דיון באמת
אז לא מר חזאי, אני לא צריכה את הפרגון הציני שלך, יש לי אותו מספיק במקומות אחרים, מקומות ששם אני יודעת מי מקבל אותי ולא עושים על הגב שלי דיונים על האם זה משפיל סובייקטיבית או האם זאת הייתה בעיטה בתחת וכל הפאקינג בולשיט הזה
ואתה באמת לא צריך לענות
אבל אם אתה רוצה לענות ולהתחיל דיון חדש וואלה אח שלי, לך על זה, רק תעשה את זה בעיקר עם עצמך, כי אני מהדיון הזה פרשתי

חבורת ונילים הזויים צדקנים שמפחדים מהמיניות שלהם ולא מסוגלים לקבל מיניות או אדם שונה מהם !
לילה טוב :)

מקסים!
המסקנה שלי, כמו תמיד היא ,שזה ממש לא משנה מה הצבע שלך, מה או את מי אתה אוהב במיטה ובאיזו דת אתה מאמין
קודם כל תהיה בן אדם.

כאן כתבתי עוד כמה דברים ומחקתי. יותר עדיף.

על החתום,
ונילית הזויה, צדקנית, שמפחדת מהמיניות שלי ולא מסוגלת לקבל מיניות או אדם שונה ממני. (אם הייתי משתדלת לא הייתי מצליחה למצוא תיאור יותר רחוק ממני אבל את בטח יודעת יותר טוב.)

קטניפ

New member
תפרסמי מה שבא לך

ואם יש כאן מישהו שזה לא עומד בקנה אחד עם השקפותיו או שזה פוגע בנפשו הרכה, שיתכבד ויעבור הלאה.

מענין אותי באמת

איפה ראית פה מישהו שזה "לא עולה בקנה אחד עם השקפותיו או פוגע בנפשו הרכה"
לטעמי לפחות, התפתח פה דיון ממש מרתק, זה לא חלק מהמטרה של המקום הזה? או שיש פה איזה כלל שצריך להתיישר בשורה ולהגיב בהתלהבות אחידה וללא שאלות ותהיות מיותרות על כל תמונה או הגיג שמועלה כאן?

קטניפ

New member
אני בהחלט חושבת שהתפתח כאן דיון מעניין

אבל אני לא נמצאת כאן מהיום ואני מקבלת לא אחת מסרים ביחס לתכני הפורום ואני יודעת היטב שיש כאן אנשים שקשה להם לעכל את העובדה שיש מי שנוהג אחרת מהם.

לגבי התחושה האישית אני מסכימה.

אם זה לא מרגיש משפיל אז זה לא.
אבל - מה אם זה כן מרגיש משפיל והבחורה נהנית מזה? גם זה קיים.
וזה בסדר גמור (למקרה ששוב יהי מי שיאשים אותי בשיפוטיות).

A לוןA

New member
זו לא הנקודה

הנקודה שאת ומיצי התדיינתם עליה היה אם יש דברים שהם אובייקטיבית משפילים
ואני אומר- השפלה היא סובייקטיבית, אז להגיד "אובייקטיבית משפילים" זו סתירה שלא יכולה להתקיים.

זה כמו להגיד ששוקולד הוא אובייקטיבית טעים.

מה, הוא לא?

אגב - יש דברים שמשפילים אובייקטיבית, אבל דווקא לא קשורים לעולמנו.
אני הרגשתי מאוד מושפלת כשמנהלת שלי (לשעבר
) ביטלה אותי בגסות מול מתלמדת שהיא הצמידה לי, ואני לא חושבת שאפשר איכשהו לטעון שמעשה כזה הוא לא משפיל.
לא סתם מדברים על "להלבין פנים ברבים" -זה קיים (ולא, הפעם אני לא מתכוונת ללגמור על הפנים
).

אגב, גם אתה וגם אני יודעים שיש מה שנקרא "השפלה טובה. לשם אני מכוונת. כלומר, שיש דברים שהם משפילים, אבל לא בהכרח רעים...

לא, שוקולד מכל סוג לא טעים.

שוקולד מריר לעומת זאת, דווקא כן.
אבל אולי זה בגלל שאני סכרתית.

למעלה