Deep Inside Me

צר לי להרוס לך את ההסבר

אבל זאת לא בעיטה בתחת, הוא פשוט דחף לי את הפלאג עמוק עמוק לתוך התחת שלי

אני לא מקבלת את הטיעון החוזר שלך על השפלה

כמשהו סובייקטיבי.
מערכת משפטית שלמה ומערכת פסיכולוגיה מאד נרחבת יודעות לתת הרבה "גזרי דין" מבוססות על מהי השפלה, ולבוא ולאמר שההשפלה היא אך ורק בעיניי המתבונן, זה לא מדוייק.
יש גבולות בין מה נחשב למכבד ומה שלא.
זה שאולי אש ירוקה נהנית מההשפלה (לא יעזור לך מאיזה כיוון תנסי להסתכל על זה, היא נהנית מההשפלה, זה חלק ממה שמדליק אותה, כפי הנראה, ואחרת לא היתה "מנפנפת" בזה מול כל יושבי הפורום), זו זכותה, וזה אחלה, כל עוד אין בזה שום דבר שפוגע בה (נניח שאין בזה שום השלכה על חיי היום יום, ויש, אבל נניח), אבל לבוא ולאמר שההשפלה אינה קיימת פה, זה לא נכון.

לעומת מיצי (סליחה, מיצי) - גם אני חושבת שבהחלט יש דברים שהם אובייקטיבית משפילים.
ולא בושה להודות שנמשכים לזה.
אני בטוחה שיש דברים שאני עושה שאחרות יתפסו כמשפילים, ולו העובדה שיש דברים שאני לא אומרת או עושה במיטה בלי לבקש רשות קודם או משהו.
לא אכפת לי

אש, מתוקה - את יודעת שהקינק של שתינו שונה לעיתים, אבל אם יש משהו שעושה לך טוב - תמשיכי להנות בלי לדפוק חשבון, וכייף לראות שחזרתם לתקופת פריחה, את והוא

redredhead

New member
חניתה

כשמישהו כותב "בחורה שזו הפנטזיה שלה - גנג בנג אמיתי, יש בה משהו מאוד לא בריא" אז כן, יש נשים שתרגשנה בושה להודות בזה שהם נמשכות לזה, כי אולי משהו דפוק בהן.

את מתכוונת אלי? אני מישהו?

וכן, אני עומדת מאחורי מה שאמרתי.
וכן יש הרבה מאוד סיבות, טראומות ומצבים בחיים שמתחברים לפנטזיות שלנו. עם כל הקבלה והאהבה שלנו למין ולפנטזיות לפעמים יש דברים מדליקים נורא אדומה.
אני באמת מצתערת אם את חשובת שאני גורמת בושה לאותה בחורה להודות שזו הפנטזיה שלה.. זו לא בושה, זה משהו לבדוק בינה לבין עצמה או לבעל מקצוע.

redredhead

New member

איזה השוואה? על מה את מדברת? תגידי, את אמיתית?
כשנוח לך, את האמ-אמא של הצדקניות וכשלא נוח לך, אז את מזלזלת, לועגת ומקטינה אחרים.
אני סיימתי. תודה לך.

את לא חייבת לקרא או להגיב לי, את יודעת.

ככה תסיימי עוד לפני התחלת.
הרבה יותר יעיל

לא, זה שורשר למקום הנכון

הג'ינג'ית נעלבה ממני בעבר מחפשת להתנגח בשישור הזה.
קורה את יודעת..

redredhead

New member
את טועה, אני לא נעלבתי ממך

מי שנעלב ממך והרגיש מותקף לא היה לו האומץ לעמוד מולך ולענות לך.
אבל שזה לא יפריע לך.

את יוצאת להגנת חלשים? לא ידעתי שזה הסטייל שלך

כמות הפעמים שבתור מנהלת 'נכנסת' פה בכותבים ממש מעוררת השראה.
וחוץ מזה, כשזה יוצא ממך, זה לא מפריע לי כי 'קצת' קשה לי להאמין לך

למעלה