אני יודעת שקשה לך לקבל
בדיוק כמו שלי קשה לקבל אתהצד השני.
תאמיני לי שאני משתוקקת להיות מסוגלת להכיל את זה,אבל קשה לי, זה גדול ממני.
גם בעולם הנורמטיבי,כלומר שאלה שאינם סובלים מפיגור, מסתובבים הרבה אנשים שאנחנו לא בטוחים שיש להם הבנה מלאה על מה שקורה איתם, את מסכימה איתי?
אז אני מהפסיכים האלהשתמיד חושבים שתפקידם לתקן את העולם ולדאוג לכולם, ובאמת ממקום טוב, לא ממקום רע.
אני מזכירה לך שבפורום בדסמ היתה כותבת אחת, אולי עודנה שםשהיתה מספרת על השפלה מאד קשה, על עונשים כגון "לא מדבר איתי שבוע כבר ואני לא יודעת למה" וכל מיני סיפורים לא פשוטים, לאו דווקא על אלימות פיזית אבל לגמרי היה נראה למתבונן שיש שם התעללות נפשית,והיא לא קיבלה הרבה תמיכה בפורום.
מה כוונתי בלא קיבלה תמיכה? על פניו רוב הדיירים שם שפטו אותה ודי נכנסו בה,אבל באמת היא שהם ראו, כך הרגשתי, מישהי במצוקה, שאמנם טוענת שהכל מושלם(סיפרה על זוגיות בדסמית של 20 שנה בער) ורגיל, אבל כולם זיהו שזה לא, ובמקום לעטוף אותה ולאמר כמה זה נפלא שהוא "נותן להאתמה שהיא רוצה- שליטה מלאה וכניעה טוטאלית",כן ניסו "להאיר" עיניה שאולי הדברים לא כאלה בסדר.
כמדומני בסופו של דבר היא כתבה שעזבה אותו, אבל אני לא בטוחה.
מה הפואנטה שלי? אני מאד פתוחה לעולם הזה, אבל לפעמים אני נתקלת במקרים שנראים לי קיצוניים עד כדי רמה של חוסר שליטה של הנשלט בחייו. אני משתדלת להיות דיסקרטית לגבי המקרה הנוכחי, אבל כמדומני,גם פה יש עוד קצת פרטים מעבר שלא עולים פה בשרשור ה"תראו איזה יופי, השולט שלי בועט לי פלאג לתחת, כל כך כאב שאני לא זוכרת מה היה שם, אבל אל דאגה, הכל נפלא, הוא אוהב אותי".
את צודקת, הנושא מיצה ומוצה,ולא, ממש לא אכפת לי שאני מצטיירת בו במפלצת הנוראית והונילית שכל מה שהיא יודעת זה לגנוח במיסיונרית "(לא ציטוט מדוייק אבל די סיכום דבריה שלאש ירוקה) שבאה ומעבירה ביקורת.
מבחינתי, אני הושטתי יד למישהי שדחתה אותה, וזה בסדר,אני לא רואה שום סיבה לשתוק ולא להביע את דעתי בפורום סקס, על נושא של סקס...