"Deathly Hallows to have 784 Pages"

The Immortal Me

New member
בדיוק מספיק../images/Emo215.gif

לא פתאומי מדי כמו השישי, ולא מ-ר-ו-ח מדי כמו החמישי. אני מרוצה. קול דה את'וריטיז! רוני
.

כמה עמודים זה יהיה בעברית?

אין לי כוח לעשות חשבון עם ההפרש בין מספר העמודים של העברית לאנגלית מספרים קודמים... מישהו יודע?

רגע רגע רגע

אם בחמישי היה 766 באנגלית ובשביעי יהיה 784, זה לא אומר שהשביעי יהיה יותר ארוך??

Mr Sinister

New member
תלוי אם ה784 זה בגרסא הבריטית

או באמריקאית, כי בגרסא האמריקאית יש יותר עמודים[וה766 עמודים זה בגרסא הבריטית].

Mr Sinister

New member
דווקא לפי הכתבה שבקישור

חברת ההוצאה האמריקאית היא זו שפרסמה את מספר העמודים, לא הבריטית. בגרסא הבריטית זה בטח יהיה פחות.

זהו???

מבאס... ציפיתי ליותר, ככה שיהיה הסברים על הכל :-\ תוך 3 4 ימים ונגמר... לא שווה =[ ציפיתי שיהיה יותר מהחמישי

חוצפנית!../images/Emo46.gif../images/Emo126.gif

וזה עוד רק באנגלית, בעברית זה בטח קצר יותר!!! מה היא חושבת לעצמה?? אני תירגלתי את עצמי לאיזה 1200 עמודים ארוכים ושיסדרו אותי לכמה חודשי קריאה מהנים. איך היא מעזה?!?!

noosh

New member
בעברית זה ארוך יותר

הגרסא הבריטית לא כוללת ציורים והכתב בה קטן וצפוף יותר. (למרות שקחי את זה בעירבון מוגבל, כי בשישי בעברית זה יצא כמה עמודים פחות). בכל מקרה, נראה לי שעדיף ספר טוב מאשר ספר נמרח. ולא, זו לא תהיה העטיפה, זה סתם הדמיה כי אין עטיפה רשמית בינתיים. (לפחות זה מה שאני הבנתי, תקנו אותי אם אינ טועה).

לא נכון../images/Emo128.gif../images/Emo126.gif

אנגלית בדר"כ יותר ארוך. גם מההיגיון הפשוט שנגיד באנגלית יש מילים כמו A, THE וכאלה, שאין בעברית.. אז תחשבי על כמה עשרות מילים כאלה בכל דף, שמתקצרות במהדורה בעברית... וחוצמזה אאל"ט זה ככה בכל הספרים, שהעברית קצר יותר.

omri1234567

New member
אז איך זה שהגירסא האמריקאית לספר

החמישי היא 870 עמודים ובעברית היא 887???

למעלה