"Deathly Hallows to have 784 Pages"

ToryMaster

New member
לא ממש

בעברית יש הרבה יותר שמות תואר, נקבה, זכר, וכן הלאה, שלא לדבר על כמות האותיות שיש לנו.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif כמישי שקוראת עכשיו את הספרים באנגלית, אני שמה לב שיש שם מילים שבאנגלית לוקח מילה אחת בשביל לתאר ועברית זה לוקח שני מילים.. ויש הרבה מילים כאלה בספרים, לכן בעברית זה יותר ארוך

אם כבר מדברים על השביעי...../images/Emo126.gif

(זאת ההודעה המועתקת.. ראו שירשור "להיזכר בספר השישי") 2 דברים: 1) תכננתי את הקריאה שלי עד הספר השביעי: עכשיו אני קוראת באנגלית את ה-4 אח"כ אקרא בעברית 1-5 6 אקרא באנגלית ואת השביעי מקווה שעז"ה שאקרא באנגלית. (יש לציין שתוך כדי אני קוראת כל מיני ספרים אחרים בעברית..) נראה לכם שאני אספיק?? כי אני כבר איזה חודש קוראת את ה-4 ואני רק בעמ' 70.. >< באממה.. אז אספיק????? 2) בא לכם לפתוח קצת לפני יציאת הספר השביעי 6 שירשורי נוסטלגיה? כאילו, השרשור הראשון יהיה על הספר הראשון כמובן, וכך הלאה, שים כל מיני תקצירי הספר, דירוג של כל אחד עד כמה הוא אהב, נוסטלגיה, תאוריות הקשורות לספר האחרון שנמצאות באותו ספר וכן הלאה.. אפשר שאחת המנהלות תפתח את זה.. לוידעת. אבל בא לכם? (אני אעתיק את ההודעה הזו לנצלש במקום אחר, יותר בולט.)

das8b1

New member
מי שפרסם את מספר העמודים משקר!!!!

בשום מקום עדיין לא פרסמו את מספר העמודים ולא היה ולא נברא שבהארי פוטר ה7 784 או עמודים או כמה שהשקרן אמר. אם זה היה אמיתי או שרולינג הייתי מפרסמת באתר שלה או שחברת המול הייתה מפרסמת או שויקיפדיה באנגלית היה מעדכן או שבווי נט היה כתוב. בשום מקום לא כתוב ולכן זה שקר גז ומאכזב...

Koki Girl1

New member
לא נראה לי שהוא משקר כי חברה שלי ש

שגרה בברזיל שמעה על זה שהספר הוא 784 אז.. כנראה שזה פורסם באתר כלשהו

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifסליחה../images/Emo2.gif

נכנסת בכלל לקישור ששמתי? תראה שכתוב שם בכותר במפורש: "Deathly Hallows to have 784 Pages" כדאי שתבדוק טוב-טוב לפני שאתה קורא לאנשים שקרנים בלי סיבה מוצדקת.

yulishit

New member
מה?? רק 784 עמודים?? זה ממש מעט....

לא רציתי שזה יגמר......

The Walrus

New member
זה המון אנשים!!

וחוץ מזה, אני לא רוצה ספר מאוד נמרח... זה יהיה משעמם... אורך מושלם לדעתי. לא ארוך מדי, לא קצר מדי...

Jemma7

New member
מבחינתי אורך מושלם זה 3000 עמודים

אני לא מוכנה להשלים עם זה שזה שנגמר

sprqy

New member
../images/Emo45.gif

נמרח זה אחלה! "והרמיוני טיילה לה בפרוזדור הארוך, הפרוזדור היה ממש ארוך, והרמיוני שאלה את עצמה עד כמה הפרוזדור יכול ליהיות ארוך? כנראה שיש לו סוף, והמשיכה לה לטייל לאורך הפרוזדור... "

...

"...הפרוזדור נמשך ונמשך, והרמיוני כבר התחילה להיות קצת מודאגת. האם שמא זה תעתוע פרי דמיונה, או אולי מעשה ידיו של וולדמורט הנבל? מחשבות אלו ואחרות (שכללו אותה ואת ג'יני ביחד במיטה, בלי בגדים) התרוצצו במוחה עוד היא פוסעת במזדרון הארוך כקבר. ואז זה הכה בה- לא, לא המחשבה שקבר הוא בכלל לא ארוך; הדלת של סוף המסדרון הכתה בו. רגע, אבל ממתי דלת מכה? היא פתחה אותה באיטיות, בולעת רוק ונחרדת למצוא מה יש בפנים. ולהפתעתה הרבה נעלמה לפתע הדלת ומלפניה נמשך המסדרון עד אין קץ..."

Gummy Bears

New member
...

"והרמיוני שוב תהתה למה לעזאזל המסדרון כל כך ארוך. בעודה צועדת במסדרון ההו כה ארוך הזה, היא תהתה האם לרולינג כבר אין שום רעיונות למה לעשות איתה, אז היא מוליכה אותה במסדרון כל כך ארוך. הרמיוני הלכה והלכה במסדרון הארוך מאוד, שנראה יותר ויותר ויותר ארוך מרגע לרגע. לפתע פתאום! היא ראתה גרגר אבק על הרצפה! היא עצרה ובחנה אותו במבט בוחן. הוא היה מאוד גרגרי ומאוד מאובק. היא התקרבה אליו. ועוד קצת. ועוד קצת. ולפתע שמה לב שהוא מתרחק ממנה יותר ויותר. למעשה, הוא ממש הצמיח רגליים מאובקות וזעירות ורץ משם בהמשך המסדרון הארוך. והרמיוני המשיכה ללכת במסדרון הארוך שלה". במחשה שנייה, נמרח זה לא משהו.

Gummy Bears

New member
יופי של תחביר גם כן. ../images/Emo122.gif

("לפתע פתאום *סימן קריאה* היא ראתה גרגר אבק *סימן קריאה*"? מה עובר עליי?)

הגזמת XD

נמרח זה יותר כמו ממרח שוקולד בפיתה חמה (יאמי!). "למחרת הרמיוני הלכה לטייל בעוד הארי ורון הלכו למגרש הקווידיץ'. "הארי?" שאל רון. "כן?" ענה הארי. "תגיד," אמר רון. "מה להגיד?" אמר הארי. "לא חשוב." אמר רון. שעתיים אחר כך הם חזרו ממגרש הקווידיץ' וצחקו בקולי קולות על לונה שהחליטה ללבוש מצנפת עתיקת יומין על גבה. באותו הזמן, הרמיוני עילעלה בספרים בספריה על תולדות הקסמופולגימכובילביגילגיפינוקיוכיפהאדומהלוגיה. לפתע פתאום! (XDDDDD) היא שמעה קול מוזר. אבל נראה היה שרק דמיינה אותו. ביום חמישי מקגונגל מתה."

Gummy Bears

New member
וביום חמישי מקגונגל מתה. :-C

והארי אכל לחם עם ריבה לארוחת בוקר.

למעלה