deathcaster תודה על החומר
Z zebrafish New member 9/11/08 #3 אמרתי לך היום, לא? בכל אופן, פה זה אמור לתת איזה מימד נוסף... או משהו... חח
D deathcaster New member 10/11/08 #5 מממממממ אם כך אז סבבה נו הסתדרת עם ה-SPSS ? הכל בסדר עם התרגיל שצריך להגיש מחר ?
Z zebrafish New member 10/11/08 #6 חח אני עדיין מתלבטת לגבי התרגיל, כי נניח אני לא יכולה לשים משתנים עם יחידות שונות על אותו גרף. ואני חושבת לעצמי אם זה נכון או לא... חחח
חח אני עדיין מתלבטת לגבי התרגיל, כי נניח אני לא יכולה לשים משתנים עם יחידות שונות על אותו גרף. ואני חושבת לעצמי אם זה נכון או לא... חחח
D deathcaster New member 10/11/08 #9 תשובה גם אני חשבתי לעשות ככה , אבל זה לא נכון הגיונית לעשות את זה.... אולי רק בשאלה 4 אבל לא באחרות
D deathcaster New member 10/11/08 #10 זברה את רושמת הכל... את יכולה להזכיר לי בקורס של התכנון ניסויים איך הוא הסביר שמחשבים שגיאת תקן ? משהו עם שורש ולחלק ב-10 ?
זברה את רושמת הכל... את יכולה להזכיר לי בקורס של התכנון ניסויים איך הוא הסביר שמחשבים שגיאת תקן ? משהו עם שורש ולחלק ב-10 ?
D deathcaster New member 11/11/08 #12 ממממ כן בפורום ביולוגיה היה אחד שענה לי עוד אתמול בלילה מאוסטרליה... ... אבל תודה. זהו תרגיל 2 גמור ! יצאה מצגת סקסית...
ממממ כן בפורום ביולוגיה היה אחד שענה לי עוד אתמול בלילה מאוסטרליה... ... אבל תודה. זהו תרגיל 2 גמור ! יצאה מצגת סקסית...
D deathcaster New member 11/11/08 #13 דרך אגב במקום לחשב את זה ידנית, ישנה פקודה באקסל שעושה את זה, היא נקראת AVEDEV