DEATH!

sharon_bn

New member
בתור אחת שהיתה גיטריסטית

בלהקת קאוור לפרדייס לוסט אני רוצה לחדש לך: הם דת´

MetaL HooD

New member
הם לא דאת´...

ואת יכולה להיות מה שאת רוצה זה לא ישנה את זה...את חושבת שגם קריאטור זה דאת´...אמרת מספיק שטויות ליום אחד...

sharon_bn

New member
אני שמעתי ד´ת עוד כשאתה שמעת

השפן הקטן אז אל תבוא ללמד אותי. אני לא באה לריב איתך תחשוב מה שאתה רוצה אבל תדע שאתה טועה ובגדול, על זה נאמר "וואלה תקן את עצמך".

MetaL HooD

New member
חחחחחחח

לגיל אין קשר לזה ואם את שומעת דאת´ כל כך הרבה זמן וחושבת שקריאטור זה דאת´ את ממש לא חכמה...זה טראש...והם אחת הלהקות טראש הכי טובות ולהגיד עליה שזה דאת´ זה כמו להגיד על הלווין שזה גריינדקור..ופרדייז לוסט זה דום... את מדברת שטויות...

Bodom-child

New member
הבהרה חשובה !!!!!

הפורום הזה זה לא צ´אט למי שלא הבין. אם אתם מתווכחים אם זה טראש או דת´ או דום, אתם יכולים לעשות את זה גם בהודעה אחת עם נימוקים משכנעים ולא להכנס לויכוח על גילאים ושאר ירקות ודרך אגב פרדייז הם דום.

Blessed By Gore

New member
אחח...הבורות..

קודם כל .. בואי נעביר את זה.. פרדייס לוסט הם דום. בתור אחת ש"שומעת את דת´ עוד שאנחנו שמענו השפן הקטן" הידע שלך שואף לאפס. ועוד להגיד שקריאיטור וספולטורה (תלמדי לכתוב את השם שלהם כמו שצריך לפני שאת קובעת איזה סגנון הם) הם דת´.. זה כבר בורות לשמה.. אז לסיום.. אם את לא הכי מבינה בהגדרות..אל תתעסקי איתם יותר מידי..במקום סתם לזרוק שטויות באוויר. ועוד להתיימר להבין..

הממ

דבר ראשון, הערה, נייטוויש זה חרא. דיונים על זה בעץ אחר אם מעניין אותכם. ובקשר להמלצות על דת´ להתחיל איתו, תנסה להתחיל עם In Flames, לא הכי דת´, לא הכי טובים, אבל מקום טוב להתחיל בו.

Wyld stallyn

New member
ניטוויש

ניטוויש זה לא חרא, לא שאני אוהב אותם כל כך זה סה"כ להקת פאואר עם קלידים וזמרת אופרה לדעתי הזמרת דיי מעצבנת

Wyld stallyn

New member
DEATH

תתחיל כבר מלשמוע את הלהקה הכי טובה וותיקה בתחום...שמן הסתם קוראים להם גם DEATH אם אתה לא ממש שמעת דת´ בעבר, תתחיל עם הדיסק symbolic

MESHUGGAH

להקה שוודית מדהימה עם את רוצה להחיל איתם הייתי הולך על הדיסק NONE

למעלה