DEATH!

6Fallen6Angel6

New member
DEATH!

אני צריך המלצה של להקת דת´ מטאל שאוכל להתחיל איתם לחבב את הסיגנון. ו... המלצה שלי... NIGHT WISH מכיוון שקראתי את הודעותכם מדי פעם הבנתי שאתם מבינים טוב מאוד בענין אני משוכנה שאתם מכירים אותם... אבל עם לא זו להקת אופרה ומטאל (אחת הטובות) ....

MetaL HooD

New member
תלוי איזה דאת´...

מהקלילות יותר אני ממליץ על HYPOCRISY...דאת´ מלודי כזה... מהלהקות היותר רציניות אני ממליץ על DEICIDE ואחר כך אולי תשמעי גם NILE, VIRAL LOAD, DYING FETUS...

BlackShadow

New member
מממ...

הייתי ממליץ לך להתחיל עם משהו בסגנון של צ´ילדן אופ בודום, אין פליימס ואז לעבור לדברים כמו דיינג פיטוס ואמפרור.

MetaL HooD

New member
אמ...

אם אני לא טועה אמפרור זה בלאק...וצ´ילדרן זה פאוור משולב עם בלאק או משהו כזה...הם די מוזרים...

BlackShadow

New member
הממ...(2)

נכון, צ´ילדרן אופ בודום משלבים פאוור בגלל זה כדי לו להתחיל מזה... זה מאוד מלודי וקל להתחבר לזה.

Bodom-child

New member
הם פשוט לא...

הנגינה לא קשורה לדת´ השירה לא כמו דת´ אז הם לא דת´ הם לא דת´ לא דת´ דת´

MetaL HooD

New member
יצא נחמד...ובקשר לגיל...

אתה בן 26? נראה לי ראיתי אותך כותב משהו על בגרות במחשבים חשבתי שאתה בכיתה יא´ או יב´...לא משנה...ואתה צודק בקשר לצ´ילדרן...

MetaL HooD

New member
מה?

מה אתה רוצה? פרדייס לוסט לא קשורים לדאת´...הוא ביקש המלצה ללהקת דאת´...

sharon_bn

New member
קודם כל אני לא בן אני בת

וחוץ מזה שאלתי למה לדעתך הם קשורים?

MetaL HooD

New member
אמ....

מישהו ביקש שיליצו לו על להקות דאת´...למה כתבת את השם של הלהקה בהודעה הזאת? איך זה קשור לדאת´? הנושא של ההודעה זה המלצות על להקות דאת´...

sharon_bn

New member
הבנתי מה הוא ביקש אתה לא הבנת

לדעתי פרדייס לוסט הם דת ואם אתה חושב אחרת אז תגיד לי למה הם שייכים לדעתך. חוץ מזה אחלה להקות דת הם סיפלטורה וקריאייטור.

MetaL HooD

New member
מה?????

קריאטור זה טראש וספולטורה גם טראש...בזמן האחרון לא ממש..יותר ניו מטאל... ופרדייז לוסט...לא יודע...אולי הארדקור...אבל לא דאת´...

למעלה