Dear Yaniv

מולי421

New member
Dear Yaniv

הכל הולך כשנותר לך כדור אחרון בקנה.אבל אולי לא הכל.אולי יש דברים שלא הולכים.
הלכתי איתך דרך ארוכה.ואני מודה,לא תמיד קל ללכת איתך.
בעיקר כשביד אחת אני מחזיק אותך,וביד השניה אני מחזיק את טהוניה.
והיא...מופרעת לא קטנה.
מתפרעת חופשי.
בפורום השכן,איפה שצועקים כל הזמן,הם שם נורא רגישים לנימוסי השלחן של טהוניה.
יש שם חבורה גדולה שממש מזדעזעת מהצעקות והקללות שלה.
ולא מוכנים בכלל להקשיב למה שטהוניה מדברת.כי הם לא אוהבים שמקללים.למרות שהם מקללים כל הזמן.
אותה חבורה,גם אותך לא אוהבת.אבל מסיבות אחרות.הם חושבים שאתה מוזר.מבחינתם
כל אחד שקצת סוטה ממה שנחשב אצלם לקול,הוא מוקצה.
אבל אתה כן היית קשוב למצפן הלב שלך.ולא נבהלת מהצעקות של טהוניה.
אתה והחבר שלך ביז׳ו,שגם אותו אני מאוד מעריך,לא נהרתם אחרי מה שקראו שם בפורום השכן,
חבורת הכיף.
נשארתם חבורה קטנה ומלוכדת של מה שאפשר לקרא ,הלא מקובלים.גם בזמנים קשים שכל האוכל היה אצל המייליס.
גם כשטהוניה מידי פעם הוציאה עליכם את העצבים שלה,לא נבהלתם מזה.
נשארתם צמודים אתה וביז׳ו למצפן הלב שלכם.
אז תגיד לי יניב יקר שלי,איך דווקא אתה,דווקא אתה נפלת פה חזק.
איך ניבהלת פתאום מהצעקות שלה?
איך הפסקת לראות פתאום?איך בגלל כמה צעקות של טהוניה הרועשת והעצבנית,נתת לעצמך ככה ללכת לאיבוד.
שכחת מי הם החברים האמיתיים שלך ומי הם הבני זונות שהתנשאו מעליך,וזילזלו בך כל העונה.וטהוניה היא חברה.
אתה נפלת בדיוק איפה שהיריבים הכי גדולים שלך שם נפלו.הלכת שולל אחר הסיגנון.
אין לי מושג אם אתה בא הביתה מחר או שאתה נשאר שם עוד.בכל מקרה,אותי איבדת בפינה הזאת.
אבל אני סלחן.לא שומר טינה.תודה על הטיול.היה לי מעניין איתך.

היי לך אורח

וואו. נחמד לארח אותך כאן בפורום הקטן והאינטימי הזה, ללא המולת הכרך הגדול

לכאורה, יש הרבה מן האמת בדבריך, אבל רק לכאורה. בכל מה שקשור לפגיעה רגשית, אני לא שופטת. לא הכל זה משחק בחיים. בשלב מסויים גם השחקנים המנוסים ביותר, מפסיקים לשחק.
הוא נפגע מהדיבורים שלה, הוא נפגע כי הוא שמע אותה ואת אור מרכלות עליו בזדוניות וזאת כאשר הן לא ידעו שהוא נמצא מעבר לקיר.
זה פגע בו מאוד והחליט להפיל עליו את הבית עם העמודים ועם הפלישתים. אולי זה לא היה מעשה טקטי או מעשה חכם, אבל העובדה היא שבמשך שלושה חודשים לא קראתי מעולם בפורום הגדול כל כך הרבה קריאות תמיכה ביניב. הזוי. מספיק גפרור אחד שהוא הטיל לערימת הקש כדי שפורום שלם יתחיל לבעור.
יכול להיות שהאח הגדול יחליט להדיח אותו מחר כעונש על מה שהוא עשה בשידור חי. יכול להיות. אבל מה שהוא אמר לשתיהן, אף אחד לא העז לעשות זאת לפניו. רק על זה מגיע לו שאפו.
והייתי רוצה לתקן אותך טיפה. טהונייה ואור התנשאו מעליו הרבה יותר מאשר דור או דורין או אפילו לאון. טהוניה החזיקה אותו קצר כמו חייל או יותר נכון כמו שומר ראש, ואור החזיקה בו כנושא כליה. לפחות עם דור ולאון הוא ידע שהם לא חברים שלו. מהם הוא לא נפגע. אבל טהוניה ואור פגעו בו עד למעמקי נפשו. ומי ידע נפש האדם? לא אני ולא אף אחד אחר

לילה טוב ידידי הצעיר

http://www.youtube.com/watch?v=Q7SI7N22k_A

cundason

New member
אחלה תגובה

כרגיל, הותרת אותי ללא מילים לאחר שגנבת אותם מפי :)
אנשים לא מבינים כמה הוא נפגע מהדוגמניות.. ;)

וקישור יותר מתאים (בהשראת מה שכתבת)

ואם,במקרה-במקרה,יניב יגיע לכאן עוד יום-יומיים

יש לי 2 שאלות:
1.כשהתפוצצה פרשת הכדורים באח הגדול,היה נראה כי אתה ממש נסער(עד היום אני מחכה לריספרדאל ממך ב50%הנחה..)אז מה קרה פתאום שהצטרפת להיות 'שפן נסיון' באותה 'הפקה פושעת'..?
2.בחרת להדחה את בני(אהובי;)וכאשר יצא מהבית היית בשוק כאילו שחברך הטוב ביותר עזב,אז מה קרה כאן?האם באותם יומיים באמת התחברת מאד לבני?או שאולי היית מעט צבוע ביחסך אליו?!
אל דאגה,אני לא ממתינה כזאב לטרף,סתם סקרנית באשר לתשובות..
(מתי שזה לא יהיה).

אז מאחלת לך שתישאר ככל רצונך באולפן('בית')'האח הגדול' ומה שיותר חשוב:
בהצלחה בחיים האמיתיים

שרוני68

New member
לא מבינה איך אפשר

שלא להתרגש מ"כמה צעקות"....
או מכמה קללות...
לא מבינה איך אפשר לאהוב מישהי
שהיא פקעת עצבים מהלכת.
אפשר להגיד שלאלירז היו "כמה צעקות"
אבל היו בו הרבה יופי, חכמה, אינטילגנציה.
מה כל כך מעניין בטהוניה? מה?
אצלה זה לא רק "כמה צעקות", זה כל ההתנהלות שלה, האופן
שבו היא רואה את כולם. רק היא יודעת ורק היא צודקת.
היא לא סופרת אף אחד ממטר.

ומולי, מילה אישית: כמעט ולא נכנסת לפורום הגדול אבל אני חייבת
להגיד לך שאתה אחד הכותבים היותר מקסימים שיש שם וזה למרות שאני לא מסכימה איתך על כלום.

אפשר בקלות לאהוב את טהוניה

מאד אותנטית,טבעית,הרבה רוך למי שמסתכל מעבר לעצבן,יפה חיצונית ולדעתי גם פנימית וכן,גם עצבן,לא מטריד אותי.
נכון,יכולה מעט לעדן את עצמה,בטוחה שתעשה כך,אבל בגדול..מאד אוהבת את הטבעי שבה,גם אם זה כולל את הפרא.
מה גם שיש לה רצון חזק לשנות את מה שדרוש שינוי,אז סומכת עליה שכך אכן יהיה.

אתי 104

New member
אילנה אני איתך

אני זורמת איתך בכל מילה, יש משהו כובש בטהוניה למרות הצעקות. יש בא המון אמתיות וזה יש רק לעוד אחת והיא לבנה.
היתר משחקים עם המון צבע. גם לגבר הגדול הבוגר בחבורה מר אבי לוי יש מעט מחוסר היציבות שלו.
דורין צורחת לא פחות מטהוניה, ועדין מצליחה לשרוד שבוע אחר שבוע. על מה ולמה . חוסר פרגון והתחברות לאנשים חדשים שהיא לא
מכירה. חוסר ביטחון משוואה. מרגיז אותי מאוד שבמשימה האחרונה היא לקחה את ארוחת הדג,
חזירה וחוסר התחשבות בזולת.
ככה לא מחנכים דור חדש, את הנוער במיוחד שצופה בתוכנית. ובשביל זה טהוניה כעסה מאוד. גם יניב היה חצוף שהזמין פרק מסוים
מה הוא רצה לראות איך מתייחסים ומה הם חושבים עליו. אדון חכם תלמד לדאוג לעצמך לבד ולא תמיד תחת השמלה של ביז'ן .

אור
באמת חצופה וכמעט ולא תורמת מהומה בבית, היא שם רק בשביל דור, ומעט חברות עם טהוניה.
אני מקווה שהיא תייצא היום , ואולי גם דידי שקצת קשה לה שם

מי שצופה ב22 הערוך חושב כמוך

כמה את צופה בכלל בתוכנית ?

נ.ב. 99 אחוז ממנה =עצבן ואין שום דבר שניתן להסתכל עליה מעבר לזה.
לא רוך ולא נעליים נהפוך הוא.

cundason

New member
כמו שכתבתי איפהשהו השבוע

באמת שאי אפשר לבוא עם תובנות כלשהם , כשצופים בתוכנית הערוכה למשעי בערוץ 2.
אם בשבוע יש 10080 דקות, ודוחסים אותם, באומנות של בית ספר לעריכה מגמתית, ל120 דקות (כולל פרסומות), עם אילו תובנות אמיתיות (ולא כאלו שההפקה מכוונת אליהן) את יכולה להגיע?
מדובר באחוז אחד מתוך כל החומר המצוי.

ציינתי שלא צופה הרבה בכללי,בלייב כן צפיתי חלק

אולי דווקא כאשר אתה צופה 24/7 אתה יותר מקבע את המחשבה?! סומכת על החושים שלי להביןולראות גם את מה שמעבר לצעקה נטו.
הרי גם מה שמראים בערוץ 20,זה מה שהצלם/במאי בחר שתראה.
כמה פעמים,דווקא בעת שיחה מעניינת בערוץ 20,מעבירים את הצילום למקום אחר?!
מהמעט שראיתי,מאמינה שהצלחתי לתהות על קנקנן של הנפשות הפועלות ועוד 18שעות צפייה,לדעתי,לא היו משנות דבר מהותי בתפישתי.מה שכן,תמיד טענתי שלא ניתן לכלול 48שעות ב120 דקות וברור כי תמיד יהיה את מי שייפגע מהזמן הקצוב שניתן לו(אגב,דווקא יניב לרוב לא יכול להתלונן על זמן מסך(לדעתי לפחות)אבל ברור שתמיד יהיה את מי שההפקה בוחרת לקדם וגם זה יכול להיות עד נקודה מסויימת.ההפקה בעיניי עושה שימוש ציני בכולם!!!ולכן הופתעתי מעט כאשר יניב החליט לשתף פעולה עם אותה הפקה,בעצם השתתפותו בתכנית.
נ.ב,למטה,במקום ללא נעץ..הגיבה לך גולשת בשם יהלום,האם שמת לב לכך?!

cundason

New member
זה רק מחזק את טענתי

את צודקת (כפי שתמיד אומרת לי מישהי בשם יהלום
) שגם בלייב יש להם שליטה משמעותית על דעת הקהל- בכך ששולטים על המצלמה שמראים לנו, בניגוד לעונות קודמות (ר"ע כמה אפשר לדחוף לנו את אור ודור?!?!). אז קל וחומר בתוכנית הרוכה.
ואגב, לא דוחפים 48 שעות ל120 דקות, אלא 10080 שעות (שבוע שלם)אפילו אם נוריד מחצית מהשעות על שינה ויבוש שיער (מחצית!!) נגיע ל2% מהחומר המצולם.

ביסודי הייתי טובה בחשבון

לא הבנתי כלום
עבור חודשיים ימי צילום? או 50 מצלמות? למה 24X60? וגם זה לא נותן 10,000שעות.לא מבינה כלום

למעלה