Dead Shepherd - Perception

Dead Shepherd - Perception

אז כן, הלהקה שלי סוף סוף הקליטה משהו, אשמח אם תגידו מה אתם חושבים :) רק כדי לציין כמה דברים - אני הראשון שהצליח לעשות הקלטה בטייק אחד (אחרי היה הקלידן, שגם הצליח P: ) ורק את הסאונד שלי לא שינו בכלל אלא השאירו כמו שהוא כי הוא מדהים! הקלטנו באולפן קטן וחמוד בגן יבנה - רוקו, למי שמכיר. כמה שעות טובות היה כיף מאוד סוף סוף עשינו את המיקסינג. תהנו :)

../images/Emo121.gifשכחת את ההקלטה יא הומו :]

אגב אחי מה איבדת בגן יבנה? ואיפה יש שם אולפן? אני רק יודע שיש איזה מקלט שנחשב לחדר מוזיקה...

סעמק, חחח

פה גן יבנה זה 5 דקות נסיעה זה נמצא אצל בנאדם בבית. יש לו שם אחלה ציוד. אני לא יודע בדיוק מה, אבל הסאונד שם מדהים.

eran377

New member
קשה לי קצת לתת ביקורת

כי זה ממש לא הז'אנר שלי, אבל לגבי הסאונד - חוץ מהגיטרה הכל בסדר לדעתי, לא מדהים... אבל בסדר. הגיטרה פשוט לא נשמעת טוב... סליחה
סה"כ אתה את העבודה שלך עשית טוב
הקלידים גם ממש סבבה.

yotamn9

New member
תשמע...

אני לא ממש אהבתי כי אני לא אוהב את הסיגנון, אבל יש לכם אחלה סאונד.

The Lethe River

New member
אז ככה,

בתור מישהו שזה דווקא כן הסגנון שלו, ההקלטה הזאת ממש רעה. ממש. אני חושב שלשיר הזה יש אחלה פונטנציאל, אבל צריך לעבוד המון על הסאונד, בעיקר של הגיטרות, שנשמעות ממש רע. ובאמאש'לכם, תחליפו סולן.

grassus

New member
..

אני לא ממש אוהב דת' (או איזה סגנון שזה) אבל אני אגיד מה אהבתי הסאונד של הגיטרה-סאונד בנבנבנבזונה!!!! אהבתי תלחן גם (אבל לא כמו ת'סאונד של הגיטרה) הדבר היחידי שלא אהבתי זה השירה- יצא לי לשמוע כמה גראולים בחיים ואת אלה של הזמר שלכם לא הבנתי בכלל...כמעט וכלום.. יכול להיות שזה רק אני לא יודע בהצלחה

ש נ י1

New member
תשמע..

הנגינה שלכם מצויינת אבל ממש לא אהבתי את הסולן (ואני יודעת מה זה גראולים). אבל בהחלט יש פוטנציאל!

Pletzet

New member
צאו מהסרט

אלה ששיבחו את הסאונד של הגיטרה- למה להשלות אותו? הגיטרות נשמעות רזות ,והסאונד בינוני ומטה הבניה של הריפים סתמית ומונוטונית וכמו כן גם הנגינה. זה הזמן לצאת מהסרט ,לחזור למציאות ולהתחיל לעבוד קשה על הסאונד ועל הנגינה

grassus

New member
זה הכל תלוי בהקשר

לסגנון המוזיקה הזה הסאונד מאוד מתאים לדברים סטייל גרי מור או משהו כזה- לא

trSonicMan

New member
נכון יש לנו עוד על מה לעבוד

אבל אני לא מסכים אתכם. גם אם אני מנגן מנגן בלהקה, אני חושב שיצא ממש טוב. סער מה אתה אומר על לנסות ולעשות את העריכה בבית בנוסף ?

למעלה