היו כמה חוברות פרווה
JL אפל - הקוסמים הגדולים של היקום בלי פיית' והספקטרה או הסטריינג'ר אבל עם זטאנה וקונסטנטין. מעולם לא התחברתי לצד הזה של היקום, זטאנה הייתה היחידה שעניינה אותי בגלל הקשרים שלה לJLA וזהו. בחוברת הזו הכי הרגשתי את השפעת הרענון - שייד נהיה דמות בולטת כמו ביקום של פלאשפורוורד, ומאחר והJLA עדיין לא צבר נפח כאן רואים את הרביעיה הגדולה שלהם (?) סופרמן דיאנה (תלבושת סבירה + חרב על הירך - קצת מרגיש אלים מצידה) באטמן ברקע והרביעי סייבורג (?) כשלאחר האירוע קסנדו מתייחסת אליו כאל אחד הגיבורים הגדולים - דומה ליקום פלאשפורוורד. לדעתי זה הניסיון (הפאתטי) להיות יותר PC עם גיבורים ממוצאים שונים אז שידרגו חזק את הדמות הזו... בכל מקרה אמשיך אולי עוד חוברת או שתיים. blackhawks דידי חנוך כתב על זה שהדמות שהכי מזוהה עם המותג לפני הרענון לא הופיעה, מבחינתי אחרי הקריאה חשבתי שזו עוד וריאציה על G.I. goe נחמד לא יותר מדי כנראה לא אמשיך אקוואמן - לראשונה מזה המון זמן נהניתי מהדמות. הרענון הוריד כל כך הרבה מההיסטוריה שלו שממש כבר הכבידה על ארתור והפכה אותו לממורמר. היה מיותר הירידות עליו, הוא היה אחד מהשבעה המקוריים, הוא דמות יסוד ונכון שמדי פעם הוא מוצג כבדיחה ביקום, בעיקרון הוא דמות מאוד חזקה. כנראה אמשיך. פלאש, זה לא וולי. סיפור נחמד בארי חביב ביותר והאי-קשר שלו ושל איריס גם חביב, אבל זה לא וולי ומבחינתי בעשרים וקצת השנים האחרונות וולי זה הפלאש וההפך... אמשיך לבנתיים. וודו... כן הרמיזות הפורנוגרפיות יכלו להיות פחות חזקות. וכן זה קצת נדוש החייזר שהוא חשפנית, אבל זה נגמר בחוברת הזו ויתר הסיפור נראה מעניין. בהחלט רומז למשבר הגדול ביחסים עם החייזרים וזה שהם לא אוטומטית הגיבורים הגדולים של היקום. אמשיך עוד חוברת אחת כנראה. הוקמן - סיפור סביר אבל עדיין לא התחברתי לדמות או לסיפור ולא אמשיך.... firestorm רעיון טוב בשנות ה-80 מנוצל כאן לצורך ניגוח בין גזעי? הסיפור עם קונספירציה ברקע מוזר, פרופ' סטיין חסר לי למרות שהוא מוזכר (דווקא ע"י ג'ייסון ולא רוני שהיה שותפו כל השנים לפני הרענון מראה כמה השתנה ברענון לדמות הזו) המריבה שלהם מיותרת ונראת מאולצת, ולא ממש ברור מי היריבים שלהם (חוץ מהשם של המנהיג שלהם קרמייקל שהיה היריב הגדול של רוני בתיכון ובקולג' וכנראה כאן קבל סטטוס אחר). הסיום והעיצוב של הדמות פגעו לי בהנאה, אבל בטוח אמשיך כי אני אוהב את הדמות.