DC new 52 שבוע רביעי

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
DC new 52 שבוע רביעי

ובכן. . .. ג'ורג' פרס צריך להתמקד בציור ולא בכתיבה, האמת שאפילו לא סיימתי לקרוא את סופרמן 1, אבל הסיפור עייף אותי. נהיה לי רע כל פעם שראיתי את החליפה שלו. . .. את הטיטאנז הראשון אהבתי, ציורים יפים, סיפור זורם, ואני בהחלט ממתין להמשך.

הייזל

New member
לגבי סופרמן 1

אמרו את זה לפני.... http://snappily.tumblr.com/post/10792842532/superman-1-thoughts מה שהיה חסר לי הוא שאף אחד לא טרח לברר מה לכל הרוחות קרה שם ומאיפה היצור הזה הגיע. במיוחד לא קלארק שהיה שמוק לא קטן במקרים הבודדים שהוא כן הופיע. בביקורת שבקישור הבחורה אומרת משהו חשוב. אם כל מה שהייתי מכירה מסופרמן זה מה שהיה בטלוויזיה ובקולנוע לא הייתי קוראת את הקומיקס הזה, לא הייתי מתאהבת בסופרמן. מצד שני, אני בחורה, לא קהל היעד של DC. מה אתם בחורים חושבים?

byron

New member
אהבתי טיטאנס

שזה הקומיקס היחיד שרכשתי בנתיים. הסיפור טוב, טים ממשיך בקו שלו, רק צעיר יותר בצורה בולטת. לא שמתי לב לזה בהופעה שלו שבוע שעבר בבאטמן, שהוא רב עם דמיאן כמו ילדים... אבל בטיטאנס בולט עד כמה הוא חד. הטכנולוגיה שלו מרשימה ונותנת לו יתרון רב יותר בקרבות. הדמות של קאסי נהדרת בנתיים, סיפור חדש לדמות, היסטוריה חדשה (כנראה) ותלבושת חדשה, שדומה לוריאציה על החליפה של דונה מהאפיזודה שלה בתור טרויה, שזה מאוד מתסכל כי לדונה החליפו הסטוריות כמעט כל שנתיים בטיטאנס... ולא מתאים שיעשו את זה לקאסי. הסיום עם סופרבוי.... נהדר! בהחלט מחכה להמשך.

byron

New member
היו כמה חוברות טובות

אהבתי את סופרמן. נזרקנו לאמצע הסיפור, אבל קלארק כל כך שונה הפעם במראה התיסרוקת (המגעילה) המשקפיים (העגולים -ג'והן לנון) והגודל... זה גם בלט לי עד עכשיו בכל חוברת של באטמן, תמיד הם מנהלים שיחה עם מישהו שהוא יותר גבוה מהם, כאילו הם התכווצו בכביסה של הרענון. במקרה הזה החבר החדש של לויס (ג'ונתן - "אני אוהב את השם") גבוה מקלארק אבל מעיר כמה קלארק יותר גבוה ממה שהוא ציפה.... הוא עדיין לא בשיא כוחו, אבל סופרמן נהיה יותר ויותר חזק (לפי הערות של אחד המתבוננים בפרק) והוא הרבה יותר קר ומחושב. הרע בסיפור מוזר, בעיקר כי זה יצור אש שלכאורה מדבר בשפה שקאל-אל אמור להבין אבל הוא לא... מבחינתי העיקר בחוברת היה קלארק, הוא היה דמות ממשית ולא התחפושת. הייתה לו עמדה לגבי הפלאנט הייתה לו עמדה לגבי העבודה החדשה של לויס והוא בהחלט מעוניין בה בצורה גיקית וחמודה. אומנם זה המון חזרה אחורה מהבחינה הרומנטית אבל זה גם נותן מבחינתי לקלארק נפח נחמד. לויס הייתה בהחלט הדמות העצמאית ובעלת החוצפה אפילו שתפקידה החדש הוא בכיר ודורש מרובעות. שומר היקום - הסיפור נפתח יפה ורואים איך קייל מקבל את הטבעת... בערך נאמן לקדם הרענון אבל לא נכנסים לסיפור מדוע השומרים של היקום נהרגו, האם הסיפור נשאר כשהיה??? באטמן בהחלט היה סיפור באטמני טוב ולא מורגש הרענון.

byron

New member
היו כמה חוברות פרווה

JL אפל - הקוסמים הגדולים של היקום בלי פיית' והספקטרה או הסטריינג'ר אבל עם זטאנה וקונסטנטין. מעולם לא התחברתי לצד הזה של היקום, זטאנה הייתה היחידה שעניינה אותי בגלל הקשרים שלה לJLA וזהו. בחוברת הזו הכי הרגשתי את השפעת הרענון - שייד נהיה דמות בולטת כמו ביקום של פלאשפורוורד, ומאחר והJLA עדיין לא צבר נפח כאן רואים את הרביעיה הגדולה שלהם (?) סופרמן דיאנה (תלבושת סבירה + חרב על הירך - קצת מרגיש אלים מצידה) באטמן ברקע והרביעי סייבורג (?) כשלאחר האירוע קסנדו מתייחסת אליו כאל אחד הגיבורים הגדולים - דומה ליקום פלאשפורוורד. לדעתי זה הניסיון (הפאתטי) להיות יותר PC עם גיבורים ממוצאים שונים אז שידרגו חזק את הדמות הזו... בכל מקרה אמשיך אולי עוד חוברת או שתיים. blackhawks דידי חנוך כתב על זה שהדמות שהכי מזוהה עם המותג לפני הרענון לא הופיעה, מבחינתי אחרי הקריאה חשבתי שזו עוד וריאציה על G.I. goe נחמד לא יותר מדי כנראה לא אמשיך אקוואמן - לראשונה מזה המון זמן נהניתי מהדמות. הרענון הוריד כל כך הרבה מההיסטוריה שלו שממש כבר הכבידה על ארתור והפכה אותו לממורמר. היה מיותר הירידות עליו, הוא היה אחד מהשבעה המקוריים, הוא דמות יסוד ונכון שמדי פעם הוא מוצג כבדיחה ביקום, בעיקרון הוא דמות מאוד חזקה. כנראה אמשיך. פלאש, זה לא וולי. סיפור נחמד בארי חביב ביותר והאי-קשר שלו ושל איריס גם חביב, אבל זה לא וולי ומבחינתי בעשרים וקצת השנים האחרונות וולי זה הפלאש וההפך... אמשיך לבנתיים. וודו... כן הרמיזות הפורנוגרפיות יכלו להיות פחות חזקות. וכן זה קצת נדוש החייזר שהוא חשפנית, אבל זה נגמר בחוברת הזו ויתר הסיפור נראה מעניין. בהחלט רומז למשבר הגדול ביחסים עם החייזרים וזה שהם לא אוטומטית הגיבורים הגדולים של היקום. אמשיך עוד חוברת אחת כנראה. הוקמן - סיפור סביר אבל עדיין לא התחברתי לדמות או לסיפור ולא אמשיך.... firestorm רעיון טוב בשנות ה-80 מנוצל כאן לצורך ניגוח בין גזעי? הסיפור עם קונספירציה ברקע מוזר, פרופ' סטיין חסר לי למרות שהוא מוזכר (דווקא ע"י ג'ייסון ולא רוני שהיה שותפו כל השנים לפני הרענון מראה כמה השתנה ברענון לדמות הזו) המריבה שלהם מיותרת ונראת מאולצת, ולא ממש ברור מי היריבים שלהם (חוץ מהשם של המנהיג שלהם קרמייקל שהיה היריב הגדול של רוני בתיכון ובקולג' וכנראה כאן קבל סטטוס אחר). הסיום והעיצוב של הדמות פגעו לי בהנאה, אבל בטוח אמשיך כי אני אוהב את הדמות.

הייזל

New member
אתה יודע

אני התחלתי לקרוא קומיקס שיצא אחרי המשבר באינספור כדורי הארץ והיחיד לדעתי שלא השתנה זה באטמן ועכשיו, אחרי פלאשפוינט זה אותו הסיפור. כולם השתנו ורק באטמן נשאר אותו הדבר, יותר מזה, הכותרים של משפחת באטמן התרבו. זה נייטווינג ורדרובין, ובאטמן, באטגירל, באטווינג, רד הוד והאאוטסיידר. הדבר היחיד שהשתנה אז הוא שבאטמן הפסיק להיות קאמפי אבל בכללי הדמות כמעט לא השתנתה מאז שהמציאו אותה. את סופרמן ולויס ליין לעומת זאת הם לא מפסיקים לשנות, כאילו שהם לא מאמינים בדמות הזאת. זה עצוב. הקטע עם ויקטור סטון לדעתי לא יתפוס, הוא לא דמות כזאת חזקה או מעניינת. זה לא יעצור בעדם מלהמשיך בקו הזה. על הפאש ויתרתי. זה חסר תקווה. הם עשו אותו הדבר לבארט ולוולי. בנו אותם יפה, הכינו את היסודות ואז הרסו הכל רק כדי להחזיר את בארי שלא ממש מעניין. פשוט לא מעניין. כל הרעיון שבארי הוא כביכול האב המיתלוגי, הפטריאך של משפחת הפלאש. זה שנתן את הטון וייסד את המסורת של הפלאש. כל זה הלך לאיבוד כי הם החזירו אותו למרכז.

byron

New member
בהחלט הפסיק להיות קאמפי.

לגבי הפלאש זה כרגע לא מעודד. בארי הוא דמות כל-כך ישנה, מבחינת איך שהוא מתואר, הם חייבים לשנות אותו שידמה לוולי כדי שיגיע לשנות ה2000, אז בעצם למה לשנות אותו ולא להשאיר את וולי. מעבר לזה כל הקטע שהוא זז בזמן היה אמור להשפיע עליו באירועים כאלו, הוא (לכאורה) אמור לזכור יותר... והוא לא. אני זוכר איך בחוברות הראשונות וולי מתמודד עם משברים כלכליים ועושה עבודות כפלאש להרוויח כסף וזה היה ממש מחוץ לנורמה ויותר אנושי שישר התאהבתי בדמות, ובארי תמיד היה בעבודה מסודרת ולא הטריד אף אחד שהוא נעלם פה ושם.... קצת כמו דקסטר.... האל הוא הדמות היחידה שממש הורסת לי סיפורים (חוץ מסיפורים בהם ברוס מביס אותו... קורע מצחוק כל פעם) ולכן ממש שמחתי לראות את קייל, הוא משתמש בטבעת טוב יותר ומאפשר גרפיקה נהדרת, קצת כמו שקילווג היה בשנות ה-80-90. בנתיים אני מחכה לדעת מיהו הקיד פלאש החדש והטיטאנס בהחלט מספקים את הסחורה. ויק סטון חייב את גארפילד לוגן כעזר כנגדו כדי להוציא ממנו יותר. טכנית הוא אמור להיות דמות בעלת פוטנציאל נהדר, חזק ראייה ביונית שמיעה ביונית וכל רעיון אחר שניתן להכניס, עד עכשיו ראינו המון את "תותח הרעש הלבן" שלו, וזה היה די מאכזב אולי ברענון ינצלו אותו יותר, אבל גם ביקום פלאשפוינט לא ראיתי ממנו משהו וחוץ מההתיחסות אליו כאל ה-גיבור, לא ראיתי איזו סיבה לכך.

הייזל

New member
אם אני הייתי רוצה להכניס גיבור שחור

לרמה העליונה של הסופרהירוס לא הייתי בוחרת בסיבורג. וזה לא כאילו שחסרים כרגע גיבורים שחורים. [חסרים, בהחלט אבל... אתה יודע למה אני מתכוונת] יש את סטיל שלא שמעתי עליו כלום בריבוט ופה מדובר על גבר שחור אינטלגנטי ברמה של ברוס כמעט, גדול, חזק, מוסרי מבלי להיות מושלם. לפני ריבוט הוא הבין לבד שקלארק הוא סופרמן ושמר את זה לעצמו במשך זמן רב. אז הוא גם יודע לשמור סודות. הוא גם דמות יחסית חדשה בלי היסטוריה מורכבת מדי אבל הוא גם מקושר לסופרמן ואנחנו לא רוצים שיאהבו את סופרמן בריבוט הזה. יש גם את מייקל הולט "מר טרפיק" ואת בלאק לייטינג. ויש כמובן את האופציה להשתמש בג'ון סטוארט או להפוך את בארי לשחור [חילול הקודש!!]

daeve1

New member
אכן נשמע כמו גאון

להבין לבד שקלארק הוא סופרמן זה כמעט בלתי אפשרי עם המסיכה המתוחכמת שיש לו... NOT.

למעלה