DC final verdict

• פותח הנושא avDC
  • פורסם בתאריך

avDC

New member
DC final verdict

Well, finaly I can say that I am a resident of Virginia 5 minutes from downtown DC, I got my place set up and bought a car therefor final verdict it is not so bad. of-course if I will have the oportunity I will immideatly move to New-York but I find DC so so far interesting. Now a questions to the local one (YANIV) I have been in VIP which is nice and Platinium and Dream where else ??? were can I find some good bars ??? Thank you all for your support during the last few weeks avDC

Yaniv-DC

New member
../images/Emo26.gif

כיוון שאני מניח שאתה מדבר על מקומות של סטרייטים הידע שלי מעט מוגבל, אבל אני אנסה לעזור. The Pharmacy באדמס מורגן (רחוב 18 אחרי בלמונט אם אינני טועה) חביב למדי. The blue room באותו האיזור גם חביב. שון, הברטנדר בקומה השנייה איש חביב גם כן. ממש בהצטלבות של 18 ו-U יש את סטאקאטו. אני אישית מאוד אוהב את המקום, אחת לחודש בימי ראשון יש שם ליין שנקרא fait, אינדי/בריטי עם קהל מעורב (קרי: כל הנטיות וכל המינים). המקום החביב עלי מכל הוא fox and hounds או פוקס בפשטות. זה נמצא על 17 (ו-Q או P אם אינני טועה). האלכוהול מוגש בכוס, התוספת מוגשת בנפרד, רק מה... אין מקום להוסיף את זה בכוס, כך שאתה חייב לשתות קצת קודם... בפעם הראשונה שלי שם לא ידעתי שככה זה שם והזמתי וודקה טוניק שנראה אותו דבר עם או בלי הטוניק. לא ממש הבנתי למה הוסיפו לי בקבוקון טוניק בצד, ואחרי שגמרתי לשתות אמרו לי ששתיתי וודקה וזהו... היה משעשע. וגם הברטנדר שם נתן לנו כמה פעמים משקאות חינם, ומהי גאווה אמיתית אם לא לקבל משקאות מסטרייט
תן לי לחשוב אם יש עוד מקום שאהבתי... בעיקרון ג'ורג'טאון (לא אוהב לא אוהב לא אוהב!) עמוסה בבארים כך גם אדאמס מורגן (אוהב אוהב אוהב). תהנה!

למעלה