Dawson 6.22-24

Angelus

New member
Dawson 6.22-24 ../images/Emo58.gif

הרגע סיימתי לצפות בפרקים האחרונים של הסידרה ויש לי פרצוף אחד שיסכם הכל
. פשוט הלם טוטאלי
. ג'ן! My Precious.... איך לעזאזל הרגו דמות כל כך יקרה לנו?!?! אייייךךךךךךך?! איך סי ג'יי הבן **** עזב אותה ככה?! למה ג'ואי בסוף עם פייסי ולא עם דוסון?! ולמה ג'ק ודאג ביחד?! ג'ק צריך להישאר בקייפסיד!!!! ועם מי לעזאזל אמא של דוסון התחתנה?! זה מצוץ מהאצבע! בקיצור, אני רק בוכה מאז שסיימתי לצפות בשני פרקים האחרונים.. היו צריכים לסיים את הסידרה בפרק 22. שג'ואי מסכמת יפה הכל ונמצאת במקום שהיא תמיד רצתה להיות....

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifקודם כל וולקאם...../images/Emo58.gif

תודה ענקית שזכרת לסמן
בכותרת ולא להרוס לאנשים, לא כולם מתנהגים כמוך...
ולהודעה עצמה... יאפ באמת עצוב שג'ן מתה בסוף הסדרה, היא דמות שהשפיעה הרבה על הסדרה והרבה צופים אוהבים אותה... אהמ מעניין איך בחרו את מי להרוג?!?!? אניוואיייייייייייייייי... דווקא ג'ק ודאג מתאימים, הם נראה לי דווקא יהיו חמודים... בקשר לגייל- היא בטח הכירה מישהו בזמן שלא צילמו את קייפסייד והחליטה להתחתן איתו...

Angelus

New member
מצטער שלא הספקתי לומר שלום..

פשוט אני כן כותב פה מדיי פעם..
אז בכל מקרה, שלום לכולם. שמי הוא בן ואני בן 16 וחצי מאזור השרון. אני אוהב בעיקר באפי ואנג'ל אך דוסון זה חלק בלתי נפרד מהחיים שלי.. זאת סידרה פשוט ענקית, מרגשת, חכמה etc...
series finale
מ ר ו ו ח ס פ ו י ל ר לכו
מי שלא צפה בסוף הסידרה, שיסגור מיד את ההודעה! בקשר לג'ק, פשוט נורא כואב לי שהוא עוזב את קייפסייד, שוב
בכלל, שמתם לב שבפרק 22 (שהיו צריכים לסיים כך את הסדרה!), פייסי לא בא להפרד מג'ן? אני היחיד שזה כל כך הפריע לו? .. מה יש לסיג'יי הזה? why?! why?! WHY?!@!$#@ עד שמצאו לג'ן מישהו כל כך .. נחמד.. ככה עשו אותו ה Bad Guy? כל הלילה כאב לי לישון
ובכלל, איפה ג'ק גר? (אחרי החמש שנים האלו) בקייפסייד? כי הוא התרגש לראות את ג'ן.. כמה זמן עבר מאז שהם נפגשו? אוווףףף
למה עשו לנו את זה? יכלו לסיים את זה כל כך יפה... ומה שג'ואי מנסה בעצם כל פרק 24 לומר זה שאת פייסי היא באמת רוצה ואוהבת ודוסון הוא ה soul mate שלה? :| me sad :(

../images/Emo58.gif 6.23- 6.24 ../images/Emo58.gif

אני מזה לא מסכימה איתך... אני ראיתי את שני הפרקים ואני חושבת שהם פשוט מעולים!!! הם לא יכלו לסיים את הסדרה בדרך יותר טובה מזה.. ודאג וג'ק זה מזה טוב!! אני ממש אהבתי.. בקשר לבת של ג'ן.. זה ממש לא בטוח שהיא מסיג'יי.. כי הפרקים הם כאילו 5 שנים קדימה... אז לא בטוח שזה הוא.. ופייסי כן בא לבקר את ג'ן בית חולים. הוא הראה לה איזה וידאו שהוא כאילו השאיל מדוסון ישר אחרי שהוא צילם אותו... וגם אז ג'ן דיברה איתו על זה שהוא עדין אוהב את ג'ואי... ודבר אחרון.. ברור שפייסי וג'ואי צריכים להיות ביחד!!הם שולטים! דוסון סתם נטפל... וזה בנתיים...

Angelus

New member
מה../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif Series Finale

מה מעולה?.. ג'ק ודאג.. לא יודע אני פשוט אוהב את ג'ק שהוא עם ג'ן
. את רוצה להגיד לי שאחרי הפרק לא בכית? לא הרגשת פשוט שהעולם לא מקום נחמד? ככה אני מרגיש עד עכשיו.. הקטע עם ההקלטה פשוט קרע לי את הלב! פשוט קרע לי את הלב!!!! למה למה ג'ן למהההההההה?? אני רוצה לדעת למה לעזאזל החליטו להרוג את הדמות הכי יקרה שלנו.. ועוד מסכן ג'ק...
כואב. כואב.. אני פשוט לא אוכל יותר לצפות בסידרה לאחר שראיתי את הסוף.

rach love josh

New member
../images/Emo58.gif....

א.-
פייסי נכנס לג'ן ראשון ואחר כך הוא בא אליה עם הקלטת (זה קטע כזה מדהההההההההים)... ב.-
אני שונאת את דאג גם לדעתי הוא לא צריך להיות עם ג'ק,אבל היו חייבים לתקוע את ג'ק עם מישהו... ג.-
פייסי וג'ואי שולללללללטים!!!!!!!
ד.-איך הגעת למסקנה שסיג'יי עזב את ג'ן?!לא ידוע מי נטש את ג'ן בהריון... ה.-דוסון כזה פפפפפפפפפפפפוץ!!!!מה הוא עשה לעצמו בשיער?!ואני מודה כל יום שהוא לא בכה בפרק,אחרת לא הייתי מצליחה לישון בלילה...

Angelus

New member
../images/Emo58.gif 23-24.

אני היחיד שעדיין עצוב מהמוות של ג'ן? עברו כבר יומיים! אני כל הזמן שומע את השיר של שרה מקלהלן, בזמן שדוסון מצלם את ג'ן בשביל איימי
. אני כל הזמן שומע את השיר Don't say goodbye, say goodnight, אשר התנגן בזמן שג'ק בכה בזרועות ג'ן שגילה שהיא הולכת למות
. Jen: "You know me and odds.." זה לא קורע?! איך אפשר להמשיך לחיות אחרי פרק כזה????? Help Me!!!! אני רוצה הכל בחזרה! הכל!!!!

אוףף...../images/Emo58.gif../images/Emo105.gif

אני מתה לראות את הפרקים האלה,אבל אני יודעת שאחרי שאני אראה אותם אני אמות.ואני גם לא רוצה לראות אותם כי אז זה באמת יגמר
ו...לא! ואוף...זה כל כך עצוב...
אני לא מאמינה שעוד 6 פרקים זהו...

shira245

New member
טללוש תהיי חזקה...תחכי לראות בטלוי

זיה!! אנחנו איתךךךךךךךךךךךךךך

shiray

New member
../images/Emo58.gifחחח צודקת

באמת מזל שדוסון לא בכה!!! זה היה ממש פרק שאם הוא היה בוכה זה היה עוד יותר הורס כי זה הסוף, זה מה שנשאר לנו מהסדרה בעצם, הרושם הסופי שלנו. וברור שג'ואי ופייסי שולטים!!!!! אבל איך השתגעתי בסצנה במסעדה ככה כשפייסי סיפר לה איך הוא מרגיש וזה היה כזה קטע יפה ואז כל שניה מישהו נכנס!!!! וגם זה היה כזה יפה וממש ראו איך פייסי עוד משוגע עליה לגמרי! דבר ראשון הוא פתח עוד פעם את האייס האוס שרק זה מראה כמה הוא אוהב אותה וגם כמה הוא זוכר הכל ודבר שני היה זה שכשהוא ראה את ג'ואי זה היה כזה בהילוך איטי!!!!! פשוט מדהים!!!!!! רק חבל שהראו פחות מהם בסוף הפרק, אבל טוב נו צריך לזכור שיש עוד כמה צופים שחושבים שדוסון וג'ואי מושלמים והם היו עצובים לגמרי גם ככה בסוף... ולגבי ג'ק ודאג האמת שנראה לי שפשוט לא חשבו על משהו רציני וגדול במיוחד שיקרה לג'ק בחמש שנים האלה אז חשבו שאם הוא יהיה עם דאג זה יהיה משהו ממש מצחיק בפרק, והאמת שזה באמת הצחיק! אחרי כל השנים שפייסי יורד עליו שהוא הומו ודאג מכחיש... וגם זה שאמרו שפייסי מאושר מזה היה מצחיק! והקטע עם הקלטת שפייסי הראה לג'ן היה כזה מדהים ועצוב והוא כזה חמוד!!!!!! מחברים לא גונבים, מחברים משאילים....

למעלה