Dawn of a new day

Maldoror

New member
Dawn of a new day

שם קצת מוזר לפתיחת הודעה, אבל זה דיי מה שאני מרגישה. אחרי קריאת חומר תיאורטי רב, וחשיבה עמוקה עם עצמי, הגעתי למסקנה שאני חייבת יעוץ. שאלתי את עצמי הרבה שאלות כמו האם אני באמת מוכנה לשינויים כל כך גדולים בחיים שלי, מזה מאגיה בשבילי ועוד הרבה שאלות. אני פשוט לא יודעת מה הלאה, איך אני בכלל מתחילה במעשי? ומה הלאה? המוח שלי רצוף בשאלות, איפה הצעד הראשון? תודה מראש לכל תגובה

ToryMaster

New member
במאמרים

יש שם כמה דברים מצויינים שעזרו לי בתחיל תהדרך ואז גם בקישורים ולשאלות קצת יורת ספציפיות תוכלי לפנות אלינו

Maldoror

New member
יש כמה דברים יותר ספצייפים

עכשיו אחרי שקיבלתי את התגובה שלך, ראיתי כמה מאמרים, השאלה היא אם יש לך תשובה יותר מפורטת להגיד לי. מה היה הצעד הראשון שלך בתחום המעשי? אני חושבת עכשיו שוב, אם כדאי לי לקחת עוד קצת זמן ללמידה ... אני אשמח להתייעץ איתך בנושא זה. מורגן

ToryMaster

New member
זה תהליך איטי

תלוי מה את מגדירה מעשים, אימון על וזואליזציה ושליחת אנרגיות נחשב מעשי?

RainBird

New member
את הצעד הראשון עשית. במאגיה יש חדווה רבה ועונג. קראת "הרבה" עכשיו השאלה מה בדיוק קראת, האם אין חוסרים ספציפיים של מידע? באופן טבעי הטקס הראשון של המכשף הוא טקס חניכה, אבל הכל תלוי בתחושה. מזל טוב, אגב.

Maldoror

New member
המשך...

אני חושבת שנכון לעכשיו אני אפנה למיקוד מחשבה, ועוד קריאה, ולא דברים אחרים נכון לעכשיו. כל מקרה תודה לכולכם, ואני חושבת שתסבלו ממני הרבה כי אני מלאת שאלות:) מורגן

the count

New member
תקראי, תסנני ותתאמני

עכשיו כשקראת כבר חלק מן החומר(כך הבנתי מהודעתך המקורית) הגיע הזמן לנבור עמוק יותר בעולם המידע וזה מכיל ספרים שונים, מחקרים ומאמרים שונים, והכי פחות מומלץ-אתרי אינטרנט. לאחר תוספת הקריאה תסנני חומר שלדעתך אינו ממש רלוונטי או אינו נראה לך מובן, וכך תוכלי להתמקד במה שאת מבינה ויכולה להסיק ממנו מסקנות. לאחר מכן, נסי לעשות תרגילים לשיפור הויזואלציה, הדמיון. נסי להתמקד על מדיטציות, שיעזרו לך בהמשך הדרך, ותוכלי אז להמשיך במקביל לעבוד ולקרוא. ד"א, הקריאה אינה נגמרת לעולם, תמיד יש מה ללמוד.

למעלה