Dark Side

666vs999

New member
Dark Side

שאלה: האם יש כאן אנשים שמשתמשים בצד הפחות סימפאטי של המאגיה (כביכול "מאגיה שחורה")? ואם כן עד כמה עמוק הם בתוך זה?

Swicca

New member
Hmm..

You mean learning how to harm others?! Well in my opinion you should learn everything, as much as you can. Both how to heal and how to harm, because you will never know what the situation will demand of you. Oh and what do you mean "how deep"?! that depends of what your definition is...

666vs999

New member
כמה עמוק?

איזה טקסים או דברים בסגנון וכו' וצריך לדעת הכול פשוט אני שואל אם משהו באמת מתעסק בזה או יודע איך להתנגד לזה התעסקתי בה בעבר ועכשיו אני משלם מחיר

666vs999

New member
רגשות\אנושיות../images/Emo32.gif

התעסקתי יותר מידי במאגיה "שחורה" וביליתי עם האנשים הפחות טובים של המאגיה משהו בסגנון של מיטוס "כת השטן" אבל זה סיפור ארוך מידי

Swicca

New member
Well

There is no good or bad, there is only what the situation demands. Im sure all of us has done(with the wonderfull) a lot of quite not so kind things that involved others, either with a body or without, but that is only part of the practice. How deep!? That depends how much you know and how much you are willing to do to harm the other person. Belive me, if you want to know what exactly can be done, then I will tell that a lot. :p Its pretty much boundless the pain that can be caused to others. If you know how to harm then you will know how to defend yourself. If you do not know either then there is really no point, eh? If you are being harmed in an energetical way then as an energy manipulater you should also defend yourself in the same way or target the person doing so to you. Hope this answers some of your questions.

בעבר התנסיתי בתחום ולשאלה כמה עמוק

אין לי מושג מה לענות ביחס למה?...מה הגבול להקריב דם זה מספיק רע?!...למזלי באיזה שהוא שלב עזבתי את התחום ושילמתי על זה גם מחיר

gwizard

New member
כשבא אלי תלמיד ואומר לי...

שהוא עשה איזה משהו וזה חזר אליו אני נושם לרווחה, מחייך ואומר לו "טוב מאוד". אנשים תמיד מחפשים שליטה, במיוחד בגיל הטיפש עשרה. אני אישית מעדיף לעבוד עם כאלה שכבר התנסו בתגובה (לא עונש) מאשר אלו שעדיין חולמים לזרוק כדורי אש.

MetalSinagouge

New member
DarkSide../images/Emo99.gif

הצד האפל, כשמו כן הוא, אפל בגלל שהוא לא הואר על ידי האנושות. במקרה של עניני הOccult זה רק אינדיקאטור לכמה הנושא הזה יכול לתרום לי
אני עדיין איש כורסא בנושא, אבל דעותיי נוטות לכיוון "דרך היד השמאלית" בכללי. שטניזם (אני לא מסכים עם אמונה "יש מאין", ותומך אפילו פחות בקבוצות מאמינים\סוגדים), אזוטריזם גרמני-נאצי, גואטיה ועוד ועוד הם תחומים שאישית אני משייך לדארק סייד. באשר לכוונה לפגוע, אני לא רואה סיבה לחשוב על פגיעה אקראית בבנאדם אקראי, שכן אני די בטוח שחוסר כוונה תגרום לכישלון.

למעלה