dark angel הכי שווה

dark angel XD

New member
dark angel הכי שווה

היי.. לדעתי...הסדרה מלאך שחור היא סדרה משגעת..הכי טובה שהייתה להם!!!! אני חולה ג'סיקה אלבה..!!! לדעתי,את הסדרות היישנות צריך להעיף...מההעניין עם סדרות שנות השמונים??? צריכים להמשיך עם סדרות כמו מלאך שחור סמולוייל ועוד..... כנסו לאתר: ShowAllStars.area.co.il זה אתר שווה..עם סדרות שוותתתת.... 3>> dark angel

The Din

New member
dark angel לא כזאת סדרה טובה...

כלומר, ג'סיקה אלבה משחקת שם גרוע :S לא אמין בכלל. בכל מקרה, סמולוויל יותר שליטה D:

blah4

New member
משחק אף פעם לא היה הצד החזק שלה

לדעתי המשחק שלה סביל בעונה השנייה. בכל מקרה אף אחד לא מלהק אותה בגלל כישרון המשחק שלה, היא נמצאת בתקן "השחקנית הסקסית" של הוליווד (אפילו שלדעתי יכלו להביא יותר טוב ממנה). אפילו שאני חייב להגיד, נראה שזאת השנה שלה היא עובדת על 6 סרטים השנה (כולל אחד שיצא כבר = ארבעת המופלאים) בכל מקרה אני חולה על מלאך שחור!

dark angel XD

New member
מי אתה שתחליט?

אני חושבת שג'סיקה אלבה שולטת..והיא משחקת שם ההכי טוב בעולם.. אל טעם ועל ריח איייןן מה להתווכח..אז.....תרגיע.. אמרתי את דעתי..אז אל תתחיל להרים ת'אף dark angel

dark angel XD

New member
ג'סיקה אלבה הראשונה

נ.ב בסרט מלאך שחור..היא הייתה בת 20!!! לפני 4 שניחם..ליהקו אותה לפי המשחק שלה..אך אחד לא הכיר אותה אז..! dark angel

blah4

New member
אמרתי לדעתי, מה אתה נלחץ =)

אמרתי לדעתי היא לא שחקנית משהו, יחסית לדעה הרווחת עליה בעולם אני נחשב לעדין. היא נחשבת לשחקנית דיי גרועה, אני אישית חושב שמחמירים איתה, כמו שאמרתי לדעתי היא סבילה, אבל אין מה לעשות היא לא ג'וני דפ. אני אישית לא רגיש לרמת משחק של שחקנים, אבל גם אני שמתי לב שבכמה פרקים של העונה הראשונה היא לא הייתה משהו בכלל, אחרי זה לא שמתי לב למשהו מיוחד. יכול להיות שאתה כמוני, לא כל כך רגיש לרמת משחק כל כך. חוץ מזה אל תתן לזה שאתה מעריץ אותה להשפיע על הדעה שלך, אפשר להעריץ שחקנית ועדיין לקבל את זה שהיא לא מושלמת. ד"א מלאך שחור אחת הסדרות האהובות עליי, שלא תבין אותי לא נכון.

The Din

New member
מצטערת, לא ניסיתי להעליב או משהו.

כל אחד והטעם שלו.

blah4

New member
ואני בכלל חשבתי שהוא התכוון אליי =/

לא שמתי לב בכלל להודעה לפניי =/

למעלה