D-T-K מכור

erezsosa

New member
D-T-K מכור ../images/Emo184.gif

לגינדיס ! כל תקיפה על המדינה שלך ולא משנה באיזה שעה ,ומייד אתה מחזיר. רציתי לשאול אם יש עוד משהוא בחיים שאתה עושה מלבד לשבת מול המחשב ולראות מה שלום המדינה שלך? בכל אופן מתנה ממני, 3 ימי חופשה בעזרת האום! אולי תחפש חברה בזמן.................
רק זה התרופה בשבילך..........

thesharkman

New member
ארז להזכיר לך גם שמוליק ושי

כשהם היו בעשיריה היו כמעט איזה 16-18 שעות על המדינה/ או שהם הריצו סקריפטים

Shaycs

New member
אור

למה אתם מתחילים את זה שוב.... אתה רוצה שאני יציף שוב פעם את המקום עם שטויות שגם אתם רימיתם חחח לא חבל אין לי כח להשקיע שוב 4 שעות מהחיים שלי ולרשום שטויות חחח אני זקן מדי בשביל זה חחח אני מבין את הכאב ראש של ארז ושלכם אבל יש אנשים משועממים חחח ואני תכלס סתם היה לי מזל איתכם חחח כל פעם שנגעתי במחשב ראיתי בדיוק תקיפה שלכם חחח והפסקתי להשקיע אחרי שניסה ניצלה בנס מהבונקרים שלי שעדין אני חושב שזה היה האם אמא של הבאגים

darkest

New member
ניצלה בנס

איפה אתה חי? ולמה שאני אאבד אם היה לי פי 3 ממך, בונקר או לא?

Shaycs

New member
כי ....

כל מישהו אחר במשחק הזה כולל אני כשנקלעתי לאותה דבר בול איבדתי מעל חצי מהכח מטוסים שלי זה למה.... ואצלך רק חצי זה היה מעל טריליון אז אני חוזר ואומר ניצלת בנס

לירזבנ32

New member
האפס הזה?

עצבן אותי הרס לי 8 צוללות רמה 55 התעצבנתי לקחתי לו בהשמד ובסערה 2500 אדמה:) אין מדינה של איחוד AIS שבכוחות 700-1.9 שאני לא מכיר מקרוב:)

m a d m a n 1

New member
אז זהו

שהוא תקף אותי הורדתי אותו ב700 מילארד הום הוא ב 400 מילארד כוח

hakim

New member
אייל ..

אני מבין שאתה מנסה לחפות על חברים שלך .. אבל אתה זה : DonAbruzzi #5339 אני זה 1075 (שלא יגידו שאני מפרסם רק אותו .. ) סליחה על הפירסום אבל זה נידרש ...

m a d m a n 1

New member
אם זה המדינה שלך(וזה לא)

אז כן נגעתי במדינה שלך אכושילנג נגעתי בה

rafifal

New member
אני לא מכור!!! ><

טוב אולי קצת XD!!!!!!!!!!!!! אוףףף 3 ימים מה יעשה???.............. :\

למעלה