סיימתי את כל השלבים היה נחמד....
L Lady in red2 New member 8/10/07 #22 יש לך אפשרות ללחוץ עליהם אחרי שהם מהבהבים, או שלא קורה כלום בכלל? יכול להיות שזה באג, ובמקרה כזה את יכולה להפעיל את השלב מחדש עם הסיסמה שלו: small stinky vomit.
יש לך אפשרות ללחוץ עליהם אחרי שהם מהבהבים, או שלא קורה כלום בכלל? יכול להיות שזה באג, ובמקרה כזה את יכולה להפעיל את השלב מחדש עם הסיסמה שלו: small stinky vomit.
E eti911 New member 8/10/07 #26 אני לוחצת עליהם אחרי שהם מהבהבים, אבל לא קורה כלום (איך מפעילים מחדש את השלב?)
E eti911 New member 8/10/07 #27 או קיי, היה לי איזה באג (כולם הבהבו לי ביחד..) עכשיו אני מנסה לפענח מה עושים עם הפומפיה
T tomb boy New member 8/10/07 #24 זה כמו במשחק "סיימון אומר"../images/Emo41.gif צריך להקיש על השעונים לפי הסדר שהם מסתובבים.
T tomb boy New member 8/10/07 #29 הנה הסיסמאות לכל השלבים../images/Emo41.gif לכל המעוניין level 1 BIG MOULDY IGLOO level 2 SMALL GLOOMY GLASS level 3 BALD GLOOMY KETCHUP level 4 WOBBLY GLOOMY GUAVA level 5 PULSING GLOOMY MAGNET level 6 ITCHY GLOOMY KETCHUP level 7 ITCHY STYLISH FRIDGE
הנה הסיסמאות לכל השלבים../images/Emo41.gif לכל המעוניין level 1 BIG MOULDY IGLOO level 2 SMALL GLOOMY GLASS level 3 BALD GLOOMY KETCHUP level 4 WOBBLY GLOOMY GUAVA level 5 PULSING GLOOMY MAGNET level 6 ITCHY GLOOMY KETCHUP level 7 ITCHY STYLISH FRIDGE