Curios מקווה שעוד לא היה כאן, משחק שצריך להתקדם בו בשלבים השונים: http://curious.salford.ac.uk/
L Lady in red2 New member 7/10/07 #1 Curios מקווה שעוד לא היה כאן, משחק שצריך להתקדם בו בשלבים השונים: http://curious.salford.ac.uk/
3 3 שרונית New member 7/10/07 #3 6 - 6 זה ההתחלה אני תקועה בשלב השביעי נראה כמו באג... סיימתי, אבל הוא תקוע
3 3 שרונית New member 7/10/07 #4 ליידי, שלב 7, הפעלתי רמקול, הרכבת עבדה, עשיתי הכל, אבל אי אפשר להשתמש העמודים...ניסיתי הכל בכל מיני דרכים, זה באג או שאני לא בסדר???
ליידי, שלב 7, הפעלתי רמקול, הרכבת עבדה, עשיתי הכל, אבל אי אפשר להשתמש העמודים...ניסיתי הכל בכל מיני דרכים, זה באג או שאני לא בסדר???
3 3 שרונית New member 7/10/07 #6 יצאתי ..מזל ששמרתי סיסמא אם נתקע לכם השבע , לי נתקע, כמה פעמםי ריעננתי בסוף זה עבד, אין לי מושג מה הבעיה אבל זו הסיסמא לשלב השמיני ITCHY STYLISH FRIDGE תעברו ישר ל-8
יצאתי ..מזל ששמרתי סיסמא אם נתקע לכם השבע , לי נתקע, כמה פעמםי ריעננתי בסוף זה עבד, אין לי מושג מה הבעיה אבל זו הסיסמא לשלב השמיני ITCHY STYLISH FRIDGE תעברו ישר ל-8
3 3 שרונית New member 8/10/07 #9 אני יודעת ) עוקביים אחריהם, אבל הנה : שעון אמצעי אמצעי ימיני אמצעי ימני שמאלי אמצעי ימני שמאלי ימני כל פעם תחכי להבהוב ואז תמשיכי
אני יודעת ) עוקביים אחריהם, אבל הנה : שעון אמצעי אמצעי ימיני אמצעי ימני שמאלי אמצעי ימני שמאלי ימני כל פעם תחכי להבהוב ואז תמשיכי
T tomb boy New member 8/10/07 #12 בשלב 2 ../images/Emo41.gif הגעתי למצב שהוא מחזיק טלויזיה מעל הראש.. משם תקועה.
L Lady in red2 New member 8/10/07 #19 יש אפשרות לעקוף את זה, אם מישהו מעוניין לוחצים על הפרה, על המטוס ועל שחקני הפוטבול, כמה פעמים.
T tomb boy New member 8/10/07 #15 שלב 4../images/Emo41.gif הוא בתוך הידית של מרכך הכביסה. העלמתי את הלימון הירוק... והכנסתי מטבע או משו עגול לתוך הנברשת שעל הראש של האיש. ושוב.. תקועה.
שלב 4../images/Emo41.gif הוא בתוך הידית של מרכך הכביסה. העלמתי את הלימון הירוק... והכנסתי מטבע או משו עגול לתוך הנברשת שעל הראש של האיש. ושוב.. תקועה.
T tomb boy New member 8/10/07 #16 שלב 5../images/Emo41.gif אני מדגדגת את האיש ו... הוא מזיז את החוטים, אבל לא מצליחה להמשיך
T tomb boy New member 8/10/07 #17 מצחיק.. בכל פעם שאני שולחת תגובה../images/Emo41.gif אני עוברת הלאה... עכשיו בשלב 6