:-O
גם אני אוהב אותך =)) - תודה על קבלת הפנים המלבבת. מאק אולי לא מתלהב (טעות בניסוח
), אבל הוא מבין ב-ה-כ-ו-ל. זאת אומרת, כול דבר אפשרי, התסריטאי בהחלט הפך אותו לאלוהים שכזה. (ראו הפרק עם הרצח בסגנון היפני (זה עם הקטנות - השימוש החרב שלו מדהים ודורש המון אימון), הפרק שהוא מנגן בגיטרה חשמלית (גם מנגן בלהקה, מה טוב), הפרק האחרון שבו הוא "סופר חזק" וחייל מאומן ביותר), ועוד בונוסים אחרים שהוא מקבל שכרגע נשכחו. עכשיו, אין לי בעיה ממשית איתו, אני מאוד אוהב את מאק אבל \ הוא פשוט "יעיל" מידי, בצורה לא מציאותית כ"כ. ודעתי על הוריישיו. הוריישיו הוא פלא בפני עצמו, גם מן סופר בלש ומבריק במלא נושאים שונים (אבל לא כמו מאק...), אבל בייחוד מן סוג של לטאה מהלכת על שתיים (מי לא שם לב להליכה המצחיקה שלו הא?). הוריישיו הוא הייצור הכי מתלהב שראיתי בסדרות הטלוויזיה, והתסריטאי/ת ייחצן את זה בצורה הכי מוגזמת שיש. שימו לב לחגורה, משקפיים, זה שהוא צוחק על הפושעים שהוא תופס, ועוד ועוד.. סה"כ אני מאוד אוהב את כול המפקחים/לוטנטים ושטויות אחרות, פשוט לכול אחד יש קיצוניות לא הגיונית משלו (שבדר"כ מצטלמת נורא טוב) והופכת את הסדרות למעולות כ"כ. לילה טוב לכולם =))