היום אני והיא הרצנו צחוקים, ואמרתי לה שבפעם הבאה אני לא אקום בשבילה בשבע וחצי! אז היא אמרה:"לא תבואי! אם לא היית פה היה ממש משעמם!!!!!! את נותנת אוירה כזאת טובה ומצחיקה לכיתה!"
איכסס.. הוא מתייחס מסריח לצוות שלו..חוץ מלשרה.. מסכן ניק, בא לתת לו חיבוק והוא אומר לו די עם החיבוקים!! ממש רע..!!! חחחחעעע איך ניק התפדח... אבל הילד היה באמת חמודיXXD
אל תדאגי.. סמכי עלי! את יודעת בכמה אנשים נכנסתי בחיים שלי?!<(וגם כמה נכנסו בי אבל אני אף פעם לא שותקת!!) אנשים פוחדים להתעסק איתי(וזה ברצינות!!) מה היא אוהבת את גיל?!?!איכסס..גועל נפש..!! מצטערת אל תתרגשו בגללי.. כל מה שאני כותבת.. אין לי מקום אחר לומר את זה!! רק תגידי ת'אות C ויאכלו אותך כמה חפרת!!..אז פה אני אומרת את כככככככככככככל מה שאני חושבת! חחח זכותי לא?! אוהבת את גריסום? שיהיה לך בכיף..!!אני אישית לא סובלת אותו!!!
הוא לא מתייחס רע לאפחד!!!!! וכן הוא חמוד מאוד. הוא אוהב ודואג. לא ראית שהוא דאג לווריק כל הזמן? ומה עם קתרין שהוא הגן עליה כל הפעמים מאד? אלו שטויות! הא!
אני לא חושב שאתם צריכים "לריב" על העניין מי אוהב את גריסום ומי לא! זה כמו העניין עם הוריישיו. יש מי שאוהב ויש מי שלא.. תלמדו לכבד העדפות של אחרים לא כולם אוהבים מה שאתם
אני למשל גם לא מי יודע מה מת על גריסום. אני הכי הכי אוהב כרגע את מאק, כן תתפלאו לשמוע, אני אוהב את מאק יותר מהוריישיו. בכלל אני כרגע שיניתי את דעתי על מיאמי ב 180 מעלות. אני חושב שכרגע ניו יורק הכי טובה מכולן