CSI לאס וגאס, עונה 7, פרק11 !!

CSI לאס וגאס, עונה 7, פרק11 !!

[לאס וגאס] - מוצ"ש 3/11 - 23:00 - פרק 11 לעזוב את לאס וגאס - Leaving Las Vegas גריסום מתכונן לצאת לשבתון של 4 שבועות. קתרין מעידה על ראיות ז"פ במשפטו של גבר שהואשם ברצח אמו, אך לאחר זיכויו, היא מנסה למצוא אישום אחר נגדו, כדי שלא ירצח פעם נוספת. בתפקיד סניגורו, אלן רוזנברג, הנשוי לשחקנית מארג הלגנברגר, המגלמת את קתרין!

את צוחקת עליי??

אפילו שאני פותח את השרשור "השבוע ב CSI ערוץ 1" כל שבוע אני פותח ללאס וגאס שרשור בנפרד כל מוצ"ש. אני עושה ככה כבר מאז התחילה העונה שלה. אל תגידי לי שלא שמת לב לזה.
ולא לשכוח שהחל משבוע הבא לאס וגאס תיהיה לבד כאן כי ניו יורק (2) ניגמרת בערוץ 1. במקום זה אני אפתח על ניו יורק (3) שהתחילה כבר בשני שעבר בהוט אקסטרה. (כל שני ב 22:00 הוט אקסטרה)

MeItOsH

New member
פרק עצוב...../images/Emo10.gif

אני עדיין זוכרת את השוק שהייתי בו כשראיתי את הפרק בפעם הראשונה. ממש בכיתי כשראיתי את הילד הקטן.

MeItOsH

New member
+1/2 ../images/Emo58.gif

חח בדיוק נזכרתי..שבמשך כל הפרקים האלה שגריסום לא היה.. הייתי בכל כך הרבה סרטים על הקופסא הזאת! הייתי כזה "שיט.המיניאטורות חזרו." ואז שהוא סופסוף חזר אני הייתי צועקת על המסך של המחשב "לך כבר למשרד שלך ותפתח ת'פקינג חבילה הזאת!!!!!!!" עד שהוא סופסוף פתח אותה..:]

וואוו חחח... אז יש לנו למה לחכות עוד אה?! ../images/Emo3.gif

יאללה אני קצר רוח חח.. היה אחלה פרק.. באמת היה יפה
הכי קטע שראו את שרה רק דקה לפני סיום הפרק.
ציפיתי שייראו אותה הרבה רק בגלל הקטע שגיל עוזב. והאמת? עכשיו כשכל הפרק קת' וניק היו יחד, אפילו שיש להם פער גילאים, הם מה זה מתאימים !!!!! חבל"ז
פרק מדהים

MeItOsH

New member
עונה 7 מלאה בהפתעות..../images/Emo8.gif../images/Emo58.gif

וקתרין ווריק נראה הרבה יותר טוב ביחד...[יש המון רמיזות בעונה 8..למרות ש*עדיין* לא קרה משהו...] אבל גם ניק וקתרין חמודים..:]]

MeItOsH

New member
ז"א באיזה נושא ....../images/Emo3.gif

גריסום..גריסום ושרה...המחליף של גריסום...המיניאטורות...

Marg H

New member
בעיקרון אנחנו תמיד כותבים כאן דברים ../images/Emo3.gif

CSI לנצח

New member
וואאו.. היה פרק ממש יפה..=]

אהבתי.. ת'קטע הזה של קת' וניק ביחד רוב הפרק-שילוב מנצח! חח הם לא חמודים ביחד?! איזה רעה שרה שהיא לא ענתה לגיל.. למרות המבט.. אבל בכל זאת.! ו.. לא הבנתי ת'קטע עם גרג??? למה הוא צריך עו"ד??? ולמי שרצה לדעת וחיכה לCSI מיאמי 5... ערוץ 1 אמרו שזה יגיע בסביבות מרץ 2008!!! אז יש עוד חצי שנה בערך לחכות!!אוף.. שונאת את ערוץ 1.. 100 שנה עד שמגיע משו אליהם..=[ טוב..יש למה לחכות!!

מה זה?? ../images/Emo2.gif

הם ענו לך או משהו? כי לי לא ענו עוד למייל ששלחתי
ומרץ זה עוד 5 חודשים. אני מאמין שעד אז נזכה לשידור חוזר של מיאמי [5] בהוט אקסטרה חחח

בטח שתזכה

אתה לא יודע באיזו מהירות אחרי שגמרו לשדר את עונה 2 של ניו יורק החזירו לשדר את זה שוב כל יום

CSI לנצח

New member
חחח כן הם ענו לי..../images/Emo13.gif

וברור שיהיה עד אז שידור חוזר של מיאמי 5 בהוט... ובגלל זה אמרתי משו כמו חצי שנה (6 חודשיים.) ומרץ זה כמו שאמרת משו כמו עוד 5 חודשים..=[=[ אני יצטך לחכות לערוץ 1..

למעלה