CSI לאס וגאס, עונה 7, פרק 14 !!!

ד"ר היס?

הקטע עם הגופה שפתחו ומצאו צינורות PVC ומטרייה במקום עצמות - מזכיר את הקטע שבמכון הפתולוגי באבו-כביר לקחו עצמות מגופות והחליפו מכל הבא ליד... מעניין אם כותב הפרק מכיר את המקרה או שהיו גם בארה"ב מקרים דומים.

Lee1392

New member
היה פרק נחמד:]

אהבתי שהחליפו את העצמות בברזלים ומטריה
אח,היה מצחיק. ומה זה השטויות האלה?? יהודים כן תורמים איברים! והם לא נקברים בארון קבורה [רק חיילים וכד'] איזה חתיך גריסום עם זקן!! אני הכי אוהבת את העונות המזוקנות!

זהו גם אני חשבתי ככה!

יהודים תורמים ועוד איך רק שלא יגידו עלינו שמה שאנחנו סנובים מידי

MeItOsH

New member
זה הכל קטע של בחירה.

כל בנאדם שחותם על כרטיס של אד"י ,איבריו יותרמו אבל אם בנאדם לא יתחום על הכרטיס הזה,זאת תהיה עבירה על החוק אם יקחו ממנו את האיברים. לא?

הדמר

New member
דתיים תורמים

כדוגמא אני יכולה להביא לכם את הרב שלמה אבינר שקורא לתרום איברים, ואף חתם כל כרטיס אד"י. וילדיו של הרב רביץ מאגודת ישראל (נראה לי שזו המפלגה שלו) רבו ביניהם מי יתרום לו כליה.

מי אמר לך שדתיים לא תורמים?! ../images/Emo46.gif

למה לדבר שטויות סתם לפני שיודעים עובדות.. את יודעת שזה אפילו מצווה ענקית לתרום איברים? עצם כך שבמותך אתה מציל מוות של אחרים, זה הדבר הכי גדול שאפשר לחשוב עליו... זה מצווה. וזה משהו שהרבה רבנים מכוונים את "התלמידים" שלהם לעשות.. [וזה כולל את כל הדתיים, מהחפיפניקים ועד הכי חרדים]

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif,כנראה בסדרה חשבו

שבגלל שלא שורפים גופות אסור גם לתרום איברים..וחבל

וגם יריחו הוא אקדח שירות בצה"ל

באחד הפרקים דיברו על אקדח baby Eagel (השם המסחרי של יריחו בארה"ב) ועוד בקליבר 0.41 שכמעט לא קיים בארץ שהוא אקדח שירות סטנדרטי בצה"ל (אם כבר, יריחו בקליבר 9 מ"מ הוא אקדח שירות במשטרת ישראל) כך שאי אפשר לסמוך על כל מה שנאמר בסדרה כמידע אמיתי. (אם כבר באחת העונות הראשונות פיענחו מקרה מוות מהרעלת עופרת כשהסיבה היתה שהמנוח אהב שוקולד ושוקולד מייצרים מפולים שמגדלים באפריקה ושם הבנזין הוא עם עופרת כך שהפולים סופגים עופרת - יכול להיות נכון רק אם רמת המינוע באפריקה היתה כמו בארה"ב...)

xXx Shiraz xXx

New member
אני זוכרת את הפרק עם השוקולד הזה..

זה היה מגוחך להפליא. בקשר לדוסים- תולי עד כמה הם דתיים. כמו שאתם יודעים על פי הדת אסור לחלל את הגופה (קרי - נתיחה שלאחר המוות) אז אם הם דתיים אדוקים יש סיכוי סביר שלא יתרמו איברים. גם אם כן, זה יהיה רק ליהודי.

למעלה