CSI לאס וגאס, עונה 7, פרק 14 !!!

CSI לאס וגאס, עונה 7, פרק 14 !!!

פרק 14 גברים ואיברים כבקשתך - Meet Market ניק וקפלר חוקרים שוק שחור של סחר באיברים לאחר שגילו גופה שרופה שמרבית איבריה הפנימיים חסרים. שאר הצוות חוקר מוות של אישה עשירה בביתה. בתפקיד אורח: ג'ון הנזלי מ"ניפ/טאק".

MeItOsH

New member
../images/Emo58.gif

גריסום כותב בפרק הזה מכתב לשרה..
אם כי היא לא בדיוק מקבלת אותו.. אבל היא כן תקרא אותו...בסופו של דבר..
*גגרררר גריסוווםם***

הדמר

New member
יהיה נחמד לראות

איך קפלר וניק משתפים פעולה אחרי מה שהיה בפעם הקודמת

וואיי ../images/Emo2.gif

אני אתחיל מסוף הפרק... מה זה היה שקפלר נשאר בחדר מתים הסתכל על הגופה של "איימי מקארטי" ואז מישהו קרא לו בלחישה "קפלר..." ואז הקפלר הזה הסתכל עליו וניגמר !!!! - ומי זאת שקפלר לא הפסיק להסתכל בתמונה/הזמנה שלה שהיייתה שם?? מה זה היהההההההההההה?? תנו לי בספויילררררררררררררררררר והפרק הזה היה ממש מדהים.. אין מה לומר.. היה אחלה.. בעיקר ההתחלה הצחיקה אותי כשקפלר פתח את המיטריה בחדר הפתולוגיה וכל הדם הושפרץ על הפתולוג ההוא הצולע חחח.. זה הרג אותי.. טוב יאללה.. מי שראה.. ספרו לי מה קרה בסוף הפרק???????????????????..

הדמר

New member
מצטרפת לבקשה

אם כי יש לי השערה, שבגללה הוא עזב את את המקום הקודם שבו הוא עבד. ואני אהבתי את :מה גריסום היה אומר?

אני חושב שיש לי תשובה...

אני קראתי עכשיו את תקציר הפרק הבא [שאפרסם כאן במשך השבוע כבר..] וכתוב שם שמתגלה עברו האמיתי של קפלר ע"י סכסוך עם שוטר אחר מהמחוז בו עבד קפלר. ואגב.. גריסום כבר חוזר בפרק הבא...

MeItOsH

New member
../images/Emo58.gif

אני לא זוכרת בדיוק מי זה היה שאמר "קפלר" אבל אני כן יכולה לספר את הסיפור חיים שלו. הילדה בתמונה,היא חברה שלו [אם לא יותר מזה] לשעבר שנאנסה ונרצחה. עכשיו,האבא של הילדה הזאת מגיע לווגאס בשביל קפלר ואותו האבא הוא השוטר המושחת והוא כל הזמן מזכיר לקפלר את העבר שלו ומסתבר שקפלר רצח את האנס [או לפחות את מי שהוא חשב שהאנס] כי האבא אמר לו שהוא האנס. האבא שחזר לוגאס מאיים על קפלר שיעזור לו לחפות רצח שהוא ביצע ואם הוא לא יעשה אתזה, הוא יביא את האקדח שאיתו הוא ירה באנס למשטרה. קפלר עובר המון קונפליקטים אתטיים ונפשים עם הקטע הזה ובסוף הוא מחליט לעשות את המעשה הנכון ולא לחפות עליו. כמובן שקורים המון המון דברים ובלאגנים סביב זה.. אבל בסוף קפלר...... ... ... .. .. ... ... ... בום. מת. פרק טוב...

Marg H

New member
../images/Emo10.gif זה היה ממש עצוב!!!

איך קת' בכתה, והוא גם הציל אותה!

הדמר

New member
פרק נחמד

לדעתי יש לקפלר פיצול מצד אחד הוא נחמד מצד שני כלב. ולמה ניק חשב שהוא יפחיד את בעל "החנות" לממכר איברים האיום שלו שהוא יעשה חיפוש? באשר לחקירה השניה: מזכיר לי קצת את סיפור אדיפוס והשחקן הזה ששיחק את ג'סי ומשחק גם את מאט בניפ/טאק פשוט מסכן, הוא מקבל תפקידים שבו מתגלה שמי שהוא חשב שהוא ההורה שלו הוא לא ומי שחשב שהוא חבר שלו הוא ההורה. ולא ממש אהבתי את הפרק, זה היה סתם פרק.

MeItOsH

New member
הקטע עם ניפ/טאק...

מאוד היה לי קשה לראות ת'פרק עם המחשבה על הדמות שלו מניפ/טאק. תמיד עלתה לי לראש התמונה שלו עם החבר/ה הקוקסינלית שלו קשורים לכיסא והאבא של האקסית שלו מאיים עליו בסכין. creepyyy

Lee1392

New member
../images/Emo45.gif זה היה אבא של אריאל הניאנצית הזאת ../images/Emo46.gif

הוא שחקן מצויין מאט...[אין לי מושג את שמו האמיתי]

Lee1392

New member
וואי לא חשבתי על זה ../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif

שחקן מעולה

למעלה