CSI ישראל - הפקה עצמאית

ראיתי בשידור הראשון והשני את עונה 4

בשידור הראשון(דיי צמוד לזמנים בארה"ב) שהיה לפני חצי שנה בערך, דיי אהבתי את מריסול, אבל בשידור השני היא קצת התחילה להמאס עליי... אוי, מריסול משתמשת בסמים... אוי, היא מאוהבת בה'... אוי, היא מתה... אוי, דלקו כל-כך אהב אותה...(ראו חזרה על זה בעונה חמישית) אוףףףףףף!!! שתמות כבר!!!(אופס...)(כן, אני ילדה מוזרה. אני מודעת לזה... וגם לזה שאני מספרת בדיחות לא כ"כ מצחיקות. התרגלתי לזה והגיע הזמן שגם אתם. כי אני הולכת להשאר כאן המוווון זמן.)

ה' הכוונה זה לא אלוהים, זה הורשיו

פשוט יש לו שם ארוך. וגם באנגלית קוראים לו H אז זה תעתוק או משהו בסגנון הזה...(גם אני מושפעת מדי מערבית...) (ולא כמו מערבית-ההפך ממזרחית. השפה, השפה...)

זה לא עובד עליי../images/Emo3.gifמריסול../images/Emo99.gif

מריסולללללללללללללללל
לא יעזור לך

מהדלקוים(כ"כ מוזר) אני אוהבת את ארי

*אריק(לא היה לי מקום). הוא סבל יותר כאב בחיים שלו ממריסול. הוא אח קטן. הוא היה צריך לטפל באחות עם לוקמיה, לירות בפושעים, לראות את אלכס מנתחת גופות(מגעיל ברמות... הייתם רוצים לראות מישהו פותח גופה של מישהו מת מול הפרצוף שלך??? אני לא חושבת שכן!!!) ולראות את ספיד(ל) מת.... הוא היה החבר הכי טוב שלו!!!! את עדיין אוהבת את מריסול יותר??????????????????????????????????????????????????????????????????????? אריק הוא הדמות שאני הכי אוהבת ממיאמי בכללי. ראיין חתיך אבל תקוע בבואה ויסטה ומתחיל עם קלי כל הזמן. אריק לשלטון!!!!!!!!!!!!!!! >>>שונאת את מריסול<<< --משוגעת--

לא לא אני שונאת את אריק../images/Emo2.gif../images/Emo215.gif

הוא כזה חש ומרגיז@!!!!! הוא חתיך מוות אבל הוא מציק לראיין יותר מדי!!!!!! אריק בסדר הוא עבר הרבה אבל לא אוהבת אותו חח מריסולללללל

FeLL67

New member
חח לא שיש מקום לדעתי ,אבל

מריסול היא אחד הדברים ההזויים במיאמי XD לא קשורה לכלום. ומוסיפה לעלילה בערך כמו שאני תורמת לשיעורי מתמ'

היא תורמת לעלילה כמו שאני תורמת

לשיעור ג"ג!!!אני מאוד תורמת אבל המורה לא מבינה זאת עדיין
אבל מריסול היא מריסול כי כי זה גם מראה שהוריישיו אנושי שיש לו אהבה סופסוף אחרי כל הנשים שאהב ומתו

CapitanSparrow

New member
תורמת? היא הדבר הכי

לא קשור בעולם. את מבינה, הם עוד לא הכירו, עוד לא התנשקו...הם כבר מתחתנים.
היא סתם עושה את הדמות של הורשיו יותר מעצבנת.

Shexy Peanut

New member
מזל שהיא מתה../images/Emo6.gif

זה היה הפרק הכי טוב בCSI מיאמי... תודה לאל!!!!!!!!!!!!!111111111111 הנואפת.. S: מה הקטע גם.. הם אפילו לא הספיקו להתנשק!! XD וכבר הם מתחתנים כאילו באבאב?W?@?@?!#! מה הקטע

Effective

New member
אם תרצו..

אני אולי יכול לעזור מבחינת הפקה.. זאת אומרת לצלם או כל דבר אחר.. אולי אפילו ציוד

למעלה