CSI ישראל - הפקה עצמאית

Director2

New member
CSI ישראל - הפקה עצמאית

האם הציעו לכם פעם להשתתף בהפקה של CSI בישראל? באיזשהו פורום או הודעה? האם אתם מעוניינים להשתתף בהפקה כזו? סדרת אינטרנט? (עם סיכוי קלוש בעתיד להגיע לטלוויזיה
) אז ככה, אני במאי יוצר וגם אני, כמוכם, מעריץ של הסדרה הגדולה הזו. חשבתי על רעיון (אולי הוא לא מקורי) לעשות בארץ משהו דומה ל-CSI, אבל בכיוון של פרודיה אולי. תדמיינו את רינו-911 פוגש את CSI, הבנתם? בקיצור אם מישהו בעניין, תגיבו להודעה, אני אספר לכם יותר, ונריץ את זה
שיהיה לכם שבת שלום

Shexy Peanut

New member
נחמד../images/Emo45.gif

גם ירדן [CapitanSparrow] רצתה לעשות הפקה חובבנית ויש לה כבר רעיון לפרק..

הדמר

New member
רעיון נחמד

אבל מה זה אומר לגבי מי שרוצה להשתתף? ז"א מה עליו לעשות?

Director2

New member
הרעיון הכללי:

ההתחלה הבסיסית היא לאסוף קבוצת אנשים שמעוניינים לקחת חלק בהפקה ללא תקציב, בשביל החוויה והפנאי. מי שמכיר את CSI וחושב שהוא מספיק מוכשר - יוכל לכתוב, לשחק, לעזור בתפקידים שונים בהפקה, לייעץ בתחום הזיהוי הפלילי, להיות חלק מהצוות מאחורי הקלעים ועוד. זאת אומרת, ממש לצלם קטע פרודיה על CSI בישראל, בתקופה הקרובה, אני אבדוק כמה אנשים מעוניינים, נעשה רשימה של כולם, וכל אחד יציין מה הוא יכול לתרום או מה הוא רוצה לעשות בהפקה. אני מקווה שהתגובות יהיו רציניות ולעניין ואנשים יבינו שיש פה משהו ממש נחמד שאפשר לעשות כקבוצה בשעות הפנאי. השאיפה שלי היא שכל האנשים שמעוניינים להשתתף ושיגלו רצינות, יקחו חלק בצורה כלשהי בהפקה הזו. מה צריך לעשות? בתור התחלה, לגלות עניין ולהיות יצירתיים במובן החיובי

אני יכולה לכתוב תסריט לפרק של חמש ד

אני סתם משרבטת עכשיו: ---זירת הרצח--- (יש גופה שוכבת על השולחן עם החולצה פתוחה וקרעים על הבגדים) הורשיו:" האישה הזאת נאנסה... (מוריד את המשקפיים) וכנראה שגם נרצחה..." דלקו:"יואו! שכבתי איתה!" הורשיו:" נכון...(לובש את המשקפיים בחזרה) ואני חושב שאולי יש לנו רצח" ---שיר פתיחה--- (קלי מנתחת בגד קרוע במעבדה) ראיין:"היי קלי... שמעת שדלקו שכב עם הקורבן?" קלי:כמו כל אחת בעיר הזאת" ראיין:" אם רק הייתי יכול להתחיל יותר טוב עם בנות ולהיות יותר כמו הורשיו..." קלי:"אתה עוד תהיה, מתוק, אתה עוד תהיה...(מחייכת בזמימה)" ראיין:"אז אלו הבגדים של הקורבן?" קלי:"כן. תראה משהו מוזר..." ראיין:"מה?" קלי:"העיגול מסביב לאבק השריפה." ראיין:"מה איתו?" קלי:"אין כזה..." ---מעברון--- ---מעבדה--- ראיין:"את היית ממש זונה כחפרפרת" בואה ויסטה:"ראיין!!! אתה חושב שנהנתי להוליך שולל את חבריי?" ראיין:"ואני לא חושב שאת נהנת מהמכות של בעלך, אבל זה עדיין קרה..." בואה ויסטה:"נמוך ראיין, נמוך" ראיין:"טוב." בואה ויסטה:"טוב." ראיין:(מתחיל בנימה אחרת)"יש לך את הצילומים מזירת הפשע?" בואה ויסטה:"כן. אבל יש בעיה." ראיין:" מה הבעיה?" בואה ויסטה:"אין כאלה." (מסך שחור עולה עם כתובית: To Be Continue) בשביל החרא הזה למדתי שנה קורס תסריטאות...(בכיתה ה' כחלק מתוכנית הלימודים של המחוננים. אני לא עד כדי כך משועממת)

תגובה על התסריט

נגעתי במיוחד בראיין כי (לדעתי) יש לו את "קשרי האנוש" עם שאר הדמויות הכי קורעים מצחוק שאפשר. התייחסתי כמובן לזה שהוא שונא את דלקו, מפלרטט עם קלי, וכועס על בואה ויסטה כי הוא הספיק להתאהב בה- ואז היא יצאה עם דלקו וגילו שהיא החפרפרת. אותה הוא ניסה למצוא במשך כל העונה.

אני יכולה להיות גופה... לשתוק הרבה

תמיד אומרים לי להיות כזו... סתם...! אני יכולה להביא ילדים בני 12-14 מהכיתה שלי, שאני אשמח לראות אותם נרצחים...

booshi

New member
אני אשמחח להיות רוצחת=]

בדיוק היום אמרתי למישהו שאני מכירה את המישפט הבא:אם לא הייתי יושבת בכלא הייתי רוצחת אותך!" אז סופסוף אפשר! חחחח

shirmk

New member
כן גם לי יש כמה כאלה שלא היה אכפת

לי לראות אותם נרצחים!!

לא...

יש ילדים כמוני, שהם עוד בני 12, כי הם "הרוויחו" כיתה. יש ילדים באמצע, שהם בני 13. יש ילדים שהתחילו את כיתה א' בגיל יותר מאוחר(נשארו כיתה בגן, כמה מוזר) והם בני 14

CapitanSparrow

New member
אמ...דעתי בעניין.

קודם כל, אם זה פרודיה, חבל לך לבזבז את הזמן. אנשים שלא רואים את הסדרה לא יבינו כלום, וגם לא נראה לי שתמצא מעריץ CSI שמוכן. בכל מקרה, סדרת אינטרנט בעברית, זה יכול להיות נחמד. גם אני מתכננת משהו כזה עם חברות שלי, עם תקציב של 200 ש"ח.
בהצלחה לך :)

ומי שלא ראה את cops לא יבין

את רינו 911? זה לא קשור. אם לא קראת עיתון לא תבין את "ארץ נהדרת"? (המ.... זה יכול להיות דיון מעניין....)

למעלה