CSharp Vs Java Vs Cpp

וגם מאבן-שושן:../images/Emo26.gif

(משעשע בארכאיותו...
)

אלדד, יכול להיות...../images/Emo26.gif

אתה לא לגמרי מרחף - יכול להיות שאתה מתכוון ל"תַכנת" ו-"תכנתית"? שהרבה משתמשים בה למרות שעד כמה שאני יודע היא לא ממש מילה בעברית?...

תתפלא...../images/Emo26.gif

יש גם נשים מומחיות בהפעלת מחשב שעושות הגהה אחרי שהזינו את המחשב האלקטרוני בנתונים ("קלט"), בכדי להביא את התוכנית להרצה שוטפת...

כאגאי

New member
../images/Emo13.gif, אתה אומר מספיק אחד? ../images/Emo6.gif

אף פעם לא השתמשתי ב MAGIC, אבל אני מניח שאת העבודה שלו הוא עושה. תסכים איתי שבשביל ליצור מערכת פשוטה לאיזה לקוח לא תשתמש ב CPP וב ORACLE, נכון? אתה תשתמש ב ACCESS או ב VB במקרה ותשקיע. חוץ מזה, בהקשר שלי לשפות ולטענה שלכם שאני מסנגר על VB (סנגוריה- אליפות!!!!) אז זה לא נכון. אני רק טוען שיהיה יותר קל להתחיל ללמוד תיכנות דרך VB, אבל בוודאי שאם אתה רוצה להתקדם אז אתה חייב לעבור בשלב מסויים ל CPP (למרות שתוכל למצוא לא מעט משרות כתוכניתן VB).

כאגאי

New member
../images/Emo46.gif

הוא לא מוצא לי LIMIT של סדרות (לפחות לא בדרך הקלה), הוא לא מכפיל לי מטריצות, מישהו אמר מספרים מרוכבים? LONG LIVE MATHEMATICA!

voguemaster

New member
דווקא לדברים האלה אני מעדיף MAPLE

את MATLAB אני שומר לביצוע פתרונות נומריים (כל עוד הביצועים לא קריטיים) או ל-image manipulation וכד'..

עכשיו גם אתה התחלת לקלל??

מייפל אני אוהב על הפנקייק שחברה שלי מכינה. ואם אתה מחפש דווקא פתרון נימרי - סע לצומת גולני, תפנה לכיוון קדרים, 5 דקות נסיעה - וזה שם. אם כי אישית אני מעדיף את יונס.

eyalbd

New member
אם כבר אז Eiffel

שפה יפיפיה, OO טהור, כל מה שאתה רוצה משפה מודרנית: - בדיקת טיפוסים סטטית - המקביל לtemplates נקרא GENERICS - ניהול זיכרון אוטומטי Garbage collection - ירושה מרובה Multiple Inheritance - קומפיילרים מהירים. ביצועים מקבילים ל ++C - פשוטה פי אלף מ ++C - מובנה בשפה Design By Contract, Invariants אז למה משתמשים כ"כ הרבה ב++C? בעיקר בגלל ה-C שבה, וקוד שכבר כתוב. Eiffel לא רוצה להיות דומה ל-C (אבל יודעת לקרוא לפונקציות C כשצריך).

voguemaster

New member
../images/Emo4.gif

יש GC וביצועים כמו של ++C ?? סתירה לוגית
הוועדה שמפקחת על ++C החליטה בכוונה לא להכניס GC לתוך ++C כי זה עולה בביצועים והם לא רצו לקחת את הכוח מהשפה. מסופקני של-Eiffel יש ביצועים ממש שקולים לאלו של ++C, עם כל הכבוד.

אלדד28

New member
מוזר לי לראות אנשים

מנפיצים שטויות ככה בפורום
נו, אז לך מוזר, ולי מוזר, ולשנינו מוזר, וסבבה. אתה תחיה בבועה שלך, אני אחיה את המציאות בתעשייה, באקדמיה, ובעולם באופן עקרוני, והכל יהיה בסדר

למעלה