crusader or dk?

crusader or dk?

טוב אז פתחתי עוד שחקן לוחם :).. (חזרתי למקורות). כבר היה לי DK ממש מזמן אבל הגעתי איתו רק לאיזה רמה 73 ולא הספקתי להנאות איתו.. טוב אז מה אתם אומרים מה עדיף? תודה וחג שמח.

btekx

New member
אם רוצה דמות חדשה של עבודה רגיל?

אז ממליץ אם יהיה לך סיגנוס רמה 120, שהם יכולים לתת סקילים וכול מיני מעולה לעבודות מקורות... ולדעתי לא משנה איזה עבודה חשוב שתאהב את הדמות שבחרת ולהמשיך...

מ י ל ר

New member
למה שלא תמשיך עם הקשת שלך?

למה שלא תקח דמות אחת ובאמת תתמקד בה? במקום לפרוש שקצת קשה... קשת זה דמות חזקה, תמשיך איתה. אתה יכול לפתוח את כול הדמויות המשחק ואתה לא תהנה עם אף אחד אם לא תמשיך למעבר, למעבר הרמות הקשת (60-120) איזה דמות בעבודה רביעית יש לך?

מ י ל ר

New member
סורי אני לא מבין את זה

אל תעלב או משהו אבל לגוון שאתה רמה נמוכה? אתה מגוון עכשיו שאתה עולה רמה והולך למפלצות חדשות.. כמו שאמרתי, במקום לעבור את הרמות הקשות אתה פשוט פותח עוד דמות, גם לוחם ברמה נמוכה יהיה סתם משעמם, אולי חזק אבל הוא איטי כמו צב והמכות שלי בהילוך איטי.

Hasselblad

New member
אין עדיף ולא עדיף

אתה יכול לבקש שיגידו לך מה היתרונות והחסרונות של כל דמות, ושיסבירו מה ההבדלים העיקריים... אבל להגיד מה עדיף זה כבר טעם אישי... ויותר מזה אלא אם מישהו באמת שיחק בשתי הדמויות יתכן והדעה שלו תהייה משוחדת.... לדעתי הדמות הכי שווה במשחק היא שדואר וזה כמובן בגלל שזאת הדמות שבחרתי... הרי לא באמת שיחקתי בכל הדמויות ואפשר להגיד שלא באמת שיחקתי באף דמות אחרת, זה לא שלא היו לי דמויות אחרות, וזה לא שלא יצא לי לשחק בדמות של אמא שלי או דודות שלי, אבל לשחק ברמה היומיומית להתנסות עם הדמות בסוגים שונים של מפות ומפלצות לא יצא לי עם אף דמות חוץ מהשדוארית שלי.

למעלה