Creed

זה לא נכון

השנאה ללינקין פארק נובעת מזה שהם פשוט גרועים. מהפעם הראשונה שראיתי את השיר הראשון שלהם (crawling), חשבתי לעצמי: יופי. תוציאו שם רע לגיטרות חשמליות. ממש יופי. זה היה עוד בתקופה שהרוק החדש רק התחיל לבצבץ בMTV, בתקופה שבלינק 182 וmy generation של לימפ ביסקיט היו שיא הרוק בשעות היום בערוץ הנ"ל. מה לעשות שהם לא מנגנים טוב, לא שרים טוב, המנגינות לא טובות, המילים לא טובות (פרט לאולי in the end שבו המילים לא כל כך נוראות אבל לא מפצות על המחסור בשאר), אין להם שום עוצמה או רגש או משהו שמייחד אותם, ואפילו אין להם "שואו" טוב שזה אפילו לבריטני כבר יש. לא שאני רומזת שהיא עדיפה עליהם....

DrunkGoat

New member
בריטני עדיפה על לינקין.

לפחות היא יודעת מה מקומה. היא לא מתיימרת להיות להקת המטאל הטובה בעולם, או להקת המטאל של הדור החדש, או להקת מטאל בכלל. חוצמזה על המוסיקה של בריטני חושבים טובי המוחות שעולם המוסיקה הצליח לייצר

Sickman

New member
אממ אתה יודע...

בתור אחד שכל כך אוהב את פרל ג´אם אתה צריך לדעת שזה לא: "Jeremy spoken class today" אלא "Jeremy spoke in class today"

HoLy Cow

New member
אתם כצת מחמירים עם קריד

אני חושב שיש להקות שלא קוטלגו נכון, וגם כאלו שהוחמר איתם: 1.לינקין פארק-מה אני יודע? מה אני אוהב אותם?, הם לא רלוונתים להשוואה בין פרל ג´אם לקריד. קריד-גראנג´(אולי פוסט גראנג´, אבל עד שלא יהיו מאפיינים ברורים וחד משמעיים יותר מ´נוסדו אחרי 95´ אני לא מתעסק בזה). אירון מיידן-האבי מטאל(וזה צריך להיות ברור לכולם!). 2. אני דווקא מחבב את קריד, ואפילו קניתי את שני הדסקים הראשונים, עוד לפני שהם קבלו זמן אויר באם.טי.בי. אם שומעים רק את המוזיקה משם, ניתן למצוא גם כמה שירים שהם אפילו טובים(כמו´טורן´ ו´ווט´ס דיס לייף פור´). מי יודע, שאם הם היו לא כל כך מוצלחים, הם אולי היו הרבה פחות נקטלים. כולנו אוהבים לרדת על בריטני ספירס ובקסטריט בויס(סליחה שהזכרתי אותם), ועליהם יש מה לרדת. וגם מעולם הרוק\מטאל אפשר לצחוק בסבבה על פרד דהרסט ולהקת הבנים של ´לינקן פארק´. אבל אולי יש פה איזושהיא החמרה קצת? אמנם ´קריד´ היא לא הפאר של מוזיקת הרוק, ואף אחד שפוי לא יגיד כזה דבר, אבל קריד עומדים בעמדה סבירה פלוס מינוס, וזאת לפחות דעתי. 3. די די די עם להשוות כל סולן לאדי וודר! כבר עשו את זה עם סקוט ווילנד(סטון טמפל) ועכשיו עם זה של קריד. לדעתי הם אומנם עם קול דומה, אבל הצורה שבה הם שרים היא אחרת. הרי לכל סולן יש את איפה שהוא יעלה ויוריד טונים, יחספס את הקול שלו וכו´, וגם עם הקול דומה, הם עדיין לא שרים אותו דבר. 4. אין בכלל מה להשוות את ´קריד´ ל´פרל ג´אם´. הם מנגנים ונשמעים שונה מאוד, וזה שלסולנים יש קול דומה לא עושה את הדמיון לבר השוואה בכלל. יש יותר דברים ללהקה מסולן. גם בימים עברו אמרו דברים דומים על ´אס טי פי´, שלדעתי מעולם לא נגנה דומה ל´פרל ג´אם´, וקראו להם להקת חיקוי. אם אני לא טועה, ´אס טי פי´ בכלל נוסדה לפני ´פרל ג´אם´, ורק בגלל עקובים הם הוציאו את הדיסק בכורה אחרי ´פי ג´י´. מה גם ש´אס טי פי´ בכלל עבדו בסן דייגו ונוסדו בלוס אנג,לס, ככה שהם בכלל לא היו קשורים לסצנה בסיאטל. כל זה לא הפריע לביקורות להשוות בין שתי הלהקות, כפי שקורה ל´קריד´ כיום.

the eye2001

New member
אוקיי...

כמה דברים קטנים... אני יכול להבין את ה"שנאה" לקריד...אבל תכלס חוץ מהקטע עם הקול הדומה במיוחד לאדי ודר הם דווקא נגנים לא רעים בכלל! , במיוחד המתופף.. אני לא מגדיר את קריד כשום סוג של גראנג´... אלא פשוט כלהקת רוק נחמדה... איירון מיידן הם הארד-רוק אם אני לא טועה , לא הבי מטאל...ויש הבדל בין הסגנונות , דק כמה שהוא יהיה....:)

DrunkGoat

New member
די נו איירון מיידן זה לא הארד רוק.

איירון מיידן זה הבי מטאל, למעשה הם אחת מהלהקות שעיצבו את הסגנון הזה. הארד רוק זה זפלין, הארד רוק זה דיפ פרפל, הארד רוק זה אירוסמית´, הארד רוק זה פרל ג´אם, הארד רוק זה לא, ואני חוזר, לא, איירון מיידן.

blackrasta

New member
אין מה להגיד, יש בזה משהו...

אבל עדיין...תשמעו אני ממש רוצה להביע את דעתי על הלהקות שהוזכרו כאן כי אני חושב שאני יוכל לעזור אבל בסכה"כ אנשים אנחנו פה כדי לדבר על גראנג´ אז אם מישו מנסה לתקן או לעזור פשוט תגידו וואלה צודק פשוט רציתי..בלה בלה בלה... כאילו על מה אתם רבים?!? ואוקי תוציאו את זה מהראש "לינקין קראפ"הםלא גראנג´ שום דבר שמתקרב לגראנג´ או אפילו למשהו איכותי סתם עוד להקת פופ/רוק דפוקה שהוציאה לעצמה שם של ממוסחרת ובעיקבות זה יש לה הרבה שונאים... סתם עוד ניו-וייב (new wave) אז בבקשה ממכם תחסכו לי וגם לכם את כל הזיבולי שכל ונגמור עם זה... תשמעו מה שבא לכם על תדברו על דברים שאתם לא מבינים בהם כי אתם סתם תקלקלו לאנשים שלא יודעים (תמימים עלק חחח...) וזה חבל אז בואו נסגור את הדיון/הויכוח המטופש הזה ונמשיך הלאה בגראנג´...טוב?

NeoC

New member
אתה צודק בטירוף

כולם משווים את הסולן של קריד לאדי וודר ובכלליות כל סולן אתם כמעט משווים אליו ןלדעתי קריד היא להקה טובה מאוד

Cruvi7

New member
Creed, בואו ניישב את העניין!

הם מוגדרים כפוסט גראנג´. אני אישית מתנגד, אבל לא ניכנס לזה. תפסיקו להשוות אותם לפרל ג´אם, כי אין שום דמיון. הם להקה שאני לא שונא, אבל הם לא טובים. פשוט לא. לינקין פארק זה רוק פופי. הם בכלל סתם זבל. נקודה.

Stillwater

New member
איזה השוואות טיפשיות...

לינקין פארק-איירון מיידן-פרל ג´ם אך אפשר? זה סגנון מוסיקה שונה לגמרי! תקופת שונות הן במוסיקה והן בזמן! בעיני לינקין פארק לא שונים מבריטני ספירס, יפיופים כאלה בני עשירים עם טונה כסף ומראה של ברביות. יחי המראה הפרוע! ונקרע כולנו את ג´ינסנו המשופשפים!

NeoC

New member
Creed היא להקת גראנג´

ואף אחד לא מנסה להשוות את סקוט סטפ לאדי וודר כי אין אף אחד שמסוגל להשתוות אליו אבל קריד הם להקת איכותית ויש להם המון שירים מעולים חוץ מHigher ואז מה אם הם שלושה נגנים? גם נירוונה והם בכלל לא להקת Mtv, הגזמת בטירוף ועוד אלה שאומרים שהם כמו לינקין פארק זה בכלל לא אותו ז´אנר של מוסיקה אז אי אפשר להשוות, ואולי תפסיקו כבר להגיד שסקוט סטפ לא משתווה לאדי וודר כי כבר חרשו את זה, הוא מושפע מאדי וודר, הוא לא מנסה לחקות אותו

למעלה