Creed

Jam Head

New member
Creed

אני לא מבין משהו פה.... מי החליט ש- Creed היא להקת גראנג.. זה כל כך מרגיז אותי. הם פשוט לקחו את פרל ג´ם הישן וייסדו להקה חדשה , אפילו לסולן שלהם יש אותו קול. כל פעם שאני שומע אותם אני מתרגז , הם להקת Mtv יש להם מלא קליפים ויש להם שירים בכלל לא משהו חוץ מ- Higher. הם רק שלושה נגנים ובכלל לא איכותים אין סיבה בכלל להשוות אותם לפרל ג´ם , למרות שהמון אנשים עושים את ההשוואה הזאת. -Jeremy Spoken Class Today -

Cheezus

New member
עם חלק מהדברים פה אני מאוד לא

מסכימה... בתור טיעונים למה הם לא גראנג´, הכוונה... * אם לסולן שלהם יש אותו קול כמו לאדי וודר (שכבר הבנו שיש הרבה כאלה)- זה לא מבטל אותם כלהקת גראנג (או פוסט-גראנג´ for that matter). * זה שיש להם הרבה קליפים זה לא אומר כלום- גם לפרל ג´ם יש הרבה קליפים, גם לסאונדגרדן, גם לנירוונה (אולי לא המון, אבל מספיק) לאליס אין צ´יינס יש 15 קליפים... * טיב השירים שלהם זה עניין של טעם וטעם בלבד. * גם נירוונה הם רק שלושה נגנים... * אף אחד לא אמר חד משמעית שיש להשוות אותם לפרל ג´ם...

PORCUPINE

New member
תגובה קלילה

ל PJ אין הרבה קליפים בכלל... הם דיי נגד זה... יש להם חמש אם אני לא טועה... Creed חביבים, ההשוואה לפרל הכרחית, סקוט סטאפ לא מדגדג לוודר את השערות על הבוהן, אבל אני חושב שאפשר לדבר פה על פוסט-גראנג´.!!

Jam Head

New member
מה??

דווקא חשבתי שיסכימו איתו פה על זה.. אני שונא להקות פוסט גראנג.. הם ממש ממש להקה מצועצעת כמו מן Linkin Park - Jeremy Spoken Class Today -

Papito

New member
סדר דחווווףף בדברים

לינקין פארק ודומותיה הם בשום אופן לא פוסט גראנג´!! זה ז´אנר שנקרא נו מטאל קריד הם תוצר די חביב לא יותר מזה של תקופת הגראנג´ וזה שאמרת שאיכות הנגינה שלהם לא משהו תרשה לי להגיד לך שמי שמוגדרת בעולם כמלכת הגראנג´ נירוונה הנגינה שלה ושל קורט בפרט הם ברמה של ילד שרק קיבל גיטרה והתחיל לנגן ונירוונה הם בעצם 4 נגנים שזה ה3 + פאו סמיר שניגן איתם באנפלאגד ובכמה הופעות וגם בדיסק האולפן האחרון שלהם IN UTERO ומשהו אחרון, Jam Head הציטוט הנכון מהשיר ג´רמי הוא Jeremy Spoken In Class Today

Jam Head

New member
Papito!!

ככה... קודם כל אני יודע שזה כותבים ככה פשוט אני רושם ככה כי לפי דעתי זה מתאים יותר וזה יותר קצר לכתיבה.. לינקין פארק הם לא ניו מטאל הם רוק כבד רוק Mtv מסריח. לא עשיתי השוואה בין קריד ללינקין פארק מחינת סגנון מוסיקה , אלא מבחינת איך שהם מוצגים , שתיהם להקות מ . טי . וי כאלה שמנגנות לפחות לפי דעתי ממש גרוע ושמקבלות הוראות מאנשים אחרים ואין להם את הסגנון המחתרתי לוחמני שהיו לשאר להקות הגראנג ( פרל ג´ם ונירוונה ). ועשה טובה על תתקן אותי לגבי פרל ג´ם כי זה ממש מרגיז אותי.. - Jeremy Spoken Class Today -

Papito

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo31.gifישראלי ממוצע

צ´מע בחור אני לא יודע בן כמה אתה או מה הידע שלך במוזיקה אבל לינקין פארק הם לא רוק ובטח שלא כבד מי שמוגדר כרוק כבד הם איירון מיידן לדוגמא, תוריד שיר שלהם ותנסה למצוא את ההבדלים וכן אם השוואת את לינקין פארק עם קריד ל "איך שהם מוצגים" אז זה אומר שבעקיפין טענת שהם אותו סגנון מוזיקה ודבר שלישי שיעור לחיים: פעם הבאה שמתקנים אותך בכל דבר במקום להתרגז תגיד תודה כי סה"כ רוצים להסביר לך וללמד אותך ולהציל אותך מטעויות

Cheezus

New member
לינקין פארק הם ג´אנק רוק..

והציטוט הנכון הוא: Geremy spoke in class today...

DrunkGoat

New member
איירון מיידן זה לא רוק כבד...

זה הבי מטאל. גם לינקין פארק זה לא רוק כבד. זה פופ כבד. אפרופו לינקין, הסולן שלהם התאבד. כך שמעתי.

אמממ

אני קראתי באינטרנט שהסולן שלהם (הגרולר) איבד את קולו, הוא קרע את מיתרי הקול בזמן הופעה לפני כ3 חודשים בערך... אז אם אין לו קול (שהיה מיוחד אגב) הוא איבד את הקריירה שלו ובטח היה לו קשה מאוד. אני לא אתפלא אם הוא התאבד...........

DrunkGoat

New member
אין ללינקין פארק גרולר.

גראול זה משו רחוק מאוד ממה שלינקין פארק עושים. ולסולן שלהם לא היה קול מיוחד בגרוש. ובכלל זו להקה לא מיוחדת.

היי היי היי

לא אמרתי שלינקין פארק זה להקה מיוחדת אני באופן אישי לא אוהבת אותם בכלל! לסולן היה קול טוב , אין מה להתווכח... אם ללינקין פארק אין גרולר - הסבר לי נא מה זה גרולר.... אני באמת רוצה לדעת... !

DrunkGoat

New member
גראולים...

הם מעין לחישות, אבל לא בדיוק, משהו יותר קריפי, משתמשים בהם הרבה בדת´ ובלאק מטאל. להרבה להקות יש גראולר כי הסולן לא עושה גראול טוב או סתם כי מתחשק.

Jam Head

New member
שוב אני מגיב..

תראה... אני בן 16 יש לי המון ניסיון במוסיקה יש לי גם להקה ואני מנגן על גיטרה 4 שנים. פרל ג´ם זה נושא שמאוד קרוב אליי זה למה שמרגיז אותי שמתקנים אותי בנושא הזה בעיקר במשהו שאני יודע שהוא לא נכון אלא שאני אוהב אותו ככה.. איירון מיידן הלהקה השנייה שאני הכי אוהב הם לא לא לא!!!!!! רוק כבד הם Heavy Metal טהור ובין המייסדים של הסגנון הזה.. לינקין פארק הם רוק מ.טי.וי.. - Jeremy Spoken Class Today -

Skate is Back

New member
פעם ראשונה ששמעתי שקריד

הם פוסט גארנג´...כמו לינקין פארק,אני שמעתי שגם הם מוגדרים נו מטאל,למרות שהם לא נשמעים אותו דבר.האמת שהשנאה ללהקות כמו לינקין פארק נובעת ממהצלחה שלהם,ברגע שלהקה מתחילה ממש להצליח פתאום כולם שונאים אותה,גם אם לפני רגע הם חשבו שהם להקה מצוינת...זה ממש מעצבן

למעלה