crazy line

shedevil1

New member
crazy line

החלטתי לקפוץ לקריזי ליין הקרוב למקום מגורי כדי לבדוק את הסיכוי שלי להראות כמו יעל אבקסיס...אין סיכוי אבל יצאתי עם כמה רכישות מאוד נחמדות וזה מאוד מפתיע בגלל שאני מאוד מאוד בררנית. אחרי ששיגעתי את המוכרת ואת אמא שלי שאני לא מוכנה למדוד שום דבר פרחוני, שום דבר עם פסים ושירחיקו ממני את כל ההדפסים המוזרים והחרוזים יצאתי עם: שלושה זוגות מכנסיים בגזרה ישרה ופשוטה ונוחה (עם לייקרה עד מידה XXL) באוף וויט, ירוק (נחמד דווקא) ושחור (כמובן). 2 גופיות - אדומה ושחורה (בשביל הג'קטים למינהם). ג'קט ג'ינס עם שרוולים עד המרפקים (מזכיר ממש את הד'קט שהכי אהבתי פעם של קסטרו). חולצה גברית לבנה ששזורים בה חוטי כסף (שתבוא איתי לסדר בתקווה שלא תתלכלך בכתם מזעזע ותהרס לנצח). זה הכל - ויש בחנויות של קרייזי ליין הנחה של 50 שקל על כל 400 או משהו כזה שזה תמיד נחמד. חג שמח

DREAM111

New member
קרייזי ליין

אני מאוד אוהבת את הבגדים שלהם. בקיץ יצא לי כבר כמה וכמה פעמים לקנות חולצות שלהם. בעונה הקודמת היה איזה מכנס שנדלקתי אבל לא היה לה בצבע שרציתי היה רק איזה ירקרק שלא התאים לי לכלום אז וויתרתי אבל אני אוהבת את הקולקציה שלהם והמידות שלהם הן גדולות לא ב"כאילו". תתחדשי ותהני מכל הקולקציה החדשה.

shedevil1

New member
מידות מבלבלות

למרות שכל מוכרת ב"קרייזי ליין" תגיד ש"מה פתאום?" ו"זה נורא ברור" אבל ב"קרייזי ליין" משתמשים בשיטות המבלבלות לסימון מידות כפי שחוטאים גם ברשתות אחרות. המכנסיים מסומנים באותיות המוכרות כש-XS הוא מידה 40 וכך הלאה כך שXL הוא 48 וXXL הוא 50. החולצות מסומנות במספרים כשלדעתי 3 ו-4 מתאימות לL ולXL אבל זה קשור למבנה... ג'קטים ודברים מיוחדים עוברים שוב לאותיות אבל לא ממש בהתאמה למכנסיים (שוב עניין המבנה) - לכן הכי חשוב כמו בכל מקום אחר הוא למצוא סניף עם מוכרת נחמדה ולמדוד. אגב - גם אם במבט ראשון הדברים נראים קצת משונים/מבוגרים/קטנים (מחק את המיותר) שווה לעשות עוד סיבוב... ו- dream - תודה רבה, תבלי גם את בבגדייך :)

silvey

New member
ל"היא" השדה../images/Emo121.gif

ביררתי היום עם המעצבת שלהם לגבי המידות ואת צודקת: בסריגים המידות הן מ-1-4 או 50=S=40-42, M=44, L=46, XL=48, XXL. יש להם גם מידות (היותר מחויטות?) כש-XS=40 ו-XXL=50. היום נכנסתי לחנות שלהם ולא ידעתי מאיפה להתחיל עם המידות האלה. החלטתי לחכות עד אחרי החג, להכנס בשקט כשהמוכרות יוכלו להתפנות אלי ולעזור..

shedevil1

New member
מידות

בזמנו היה בגולף רעיון שבו כל מי שקנה מכנסיים קיבל כרטיס חמוד ובו היו רשומים הדגם, האורך והמידה כדי להקל עליו בקניה חוזרת וגם לאפשר לשלוח מישהו ולתת הוראות מדויקות. בחנויות למידות גדולות יש משום מה פוליטיקה שמאפשרת שינוי מידות בהתאם לקונספט החדש של החנות (מתאים לי שעברו למידות הקטנות יותר לדוגמא). בנוסף לזה כל אחת צריכה לזכור בליל שלם של אותיות ומיספקים וצירופים כדי לזכור את המידות שלה בכל סוג של פריט. בתור מי שלא אוהבת לבזבז ימים שלמים במדידה, מדידה חוזרת ומדידה שלישית - אותי זה מרגיז.

למעלה